Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Maniskis rupinasi 100% kiek ir as ,tik papo neturi(kol maitinau) thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras po gimdymo visas naktis buvo su manim ligoninėje, nes dienom dirbo.
Kai su gimdos uždegimu gulėjau 11dienų su kūdikiu, vyras kiekvieną diena po darbo grįždavo namo padarydavo man valgyt kitai dienai šviežaus maisto, nes maitinau kūdikį, ir sėdėdavo per naktį šalia. Ryte vėl važiuodavo į darbą.
Dabar jau kai vaikui šeš mėnesiai, tai aš galiu visur drąsiai važiuot ir būt, visiškai pasitikiu juo ir nebijau palikt su vaiku. Po darbo grįžęs kikeviena vakarą praleidžia su šeima. Viską moka padaryt.
Atsakyti
Sveikos na as pavydziu mamoms kurioms padeda smile.gif maniskis tai va tinginukas, miega net kitam kambari, rado priezasti i darba blink.gif o kaip man g.gif siaip valgyti padaro kai paprasau arba lekia kad tik nesedetu su verkencia mazyle verysad.gif o siaip tai sunku be vyro pagalbos atrodo,kad isprotesiu kaikada...bet jau neversiu sedet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieshkax: 16 sausio 2009 - 11:25
Sveikutės 4u.gif
Maniškis labai padeda, bet ir labai neišsimiega nes miegu su leliuku tai viską girdi kai naktį maitinu ir t.t. Siūlau eit į kitą kambarį miegot tai neina ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
nerealiai padeda blush2.gif daro viską...o aš pastebėjau, kas mūsų mažius nors ir labai dar mažiukas, bet prie tėčio mažiau verkia blink.gif žino velniukas, kad mamos papas privalo būti jo burnoje, nes kitaip aaaaaaa blink.gif o tėtis tokio daikto neturi ir pieneliu nekvepia-tai jis ir ramus g.gif
Atsakyti
maniškis tikrai labai labai rūpinasi..sėdi, žaidžia, pampersus keičia ir t.t.
Atsakyti
maniskis pasieme 8 sav. tevystes atostogu, kad butu kartu ir pirmuosius vargelius kartu istvertumem. wub.gif nezinau ka daryciau be jo pagalbos... ax.gif jis vos suzinojus, kad laukiames apsieme pampiu keitimo thumbup.gif man tik kartais tenka sis darbas..
o siaip ir nakti prie leliuko keliasi kartu, ir man padeda pasiruosti maitinimui (as po CP, tai kartais sunku net is gulimos padeties i sedima pereiti) - apkamso pagalvemis, apkloja, kad nesusaltumem biggrin.gif , ir valgyti gamina, ir namuose apsitvarko...

VISKAS BENDROM JEGOM! thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras nestumo metu vis dejuodavo: bijos vaika ant ranku paimt, pampersus keisdamas apsivems ir t.t. as savaime suprantama ta pacia daina traukiau...

O kai gime dukriukas pirma menesi jam vienam teko su vaiku tvarkytis. ir ka? o gi nenumire ir vaikas nucackintas buvo, nes nebuvo kam permeta savo pareigas - zmona ligoninej, mamyte i musu namus ir kojos kelt nesutiko, mano tevai atostogauti kaip tik buvo isvaziave... tai nuvaziavo su beibiu i knygyna nusipirko knyga apie vaiku prieziura ir supermamoj surasdavo atsakymus, galu gale daktarei pasiskambindavo. Ir dabar, nors ir dirba, darbus dalijames, nepaisant to, kad turim aukle, jeigu paskaiciuotumem, kiek mes abu su vaiku praleidziame laiko tai butu labai jau panasus skaicius. ax.gif

Atsakyti
Vieni padeda kiti bando mirtinai nusigert.
Atsakyti
maniskis padejo per gimdyma,po gimdymo 3men...po to nusibodo zaisti....tai vos is darbo gryzes pamiluoja 10min.ir se,atgal mamai..o dabar mums jau 7men.tai susirado idomiau su kuo pazaist...bendradarbe...dukrytei demesio nelabai ir belieka..nekalbu jau apie zmona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2009 01 15, 00:34)
Maniskis rupinasi 100% kiek ir as ,tik papo neturi thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyras rupinasi viskuo ir man labai padeda.Pirmaja ,kai auginom irgi rupinosi,o dabar po tiek metu sulaukes antros,dar labiau rupinasi ir padeda... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti