Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

maniski tai paziri jei man reikia kur iseit..ir jam gali palikt ramia sazine blush2.gif
Atsakyti
nuo pat pirmos dienos kelias naktim, valgyt verda, maudo, pamersus keicia wub.gif mamyte isleidzia visur kur reikia. wub.gif

be jokių prašymu, tiesiog vaikus auginam kartu thumbup.gif

jis turbut daugiau kelias naktim negu aš ax.gif

Atsakyti
Rūpinasi mažiau negu aš, bet nepergyvenu dėl to irnesakyk.gif
Atsakyti
viska daro jei paprasau, bet pats iniciatyvos nerodo...pirmas dienas sake as padarysiu tu ilsekis, bet poto paslaugumas dingo
Atsakyti
Rupinasi, bet noretusi, kad daugaiuo rodytu ir pats noro, o ne tik tada kai paprasau ... nors reikiant iseit visad paziuri, tik liepia pamaitinta palikt lotuliukas.gif
Atsakyti
labai rupinasi.ir pamaitina ir pampersus keicia ir maudome drauge.saunuolis tas musu tevelis clap_1.gif
Atsakyti
visalaik maniau, kad vyras nedrys paimti i rankas, nepakeis sauskelniu, bet pats pirmas puole vaika tvarkyti...padejo labai ir dabar mane isleidzia rasiblaskyti su vaiku pabuna. 4u.gif
Atsakyti
maniskis nei trupucio nepadejo, todel jis dabar jau nebe maniskis tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano wyrelis sunum rupinasi kaip grysta tik po darbu, su juo zaidzia paziuri jai man kur reikia iseiti.... thumbup.gif
bet pradzioj tai mazai buwo su waiku, nes sake bijojo jy uzgauti ar ismesti, bet po sawaiteles wiskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Per daug iniciatyvos nerodo, bet labai skustis negaliu, juk kiti per gyvenima vaikui sauskelniu nera pakeite nei karto ax.gif
Atsakyti
nepadeda ir nepadėjpp. kartais nebent išleidžia mane kur nors, bet pats iniciatyvos nerodo, neverda košių, arbatų, nemaitina, nemigdo, naktim nesikelia. bet jei manęs nėra - viską padaro.
Atsakyti
tinginys laimi sad.gif vis sugalvoja kaip issisukti... bet pabambeti nepamirsta verysad.gif
Atsakyti