Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(Keja @ 2008 11 19, 13:24)
Maniskis labai ziuri, ir pirmaja ir antraja. Na nakti prie antrosios jau nesikelia, o prie pirmos tai kelesi, islepinau pati doh.gif Bet pagalba jo visad jauciu, pvz maudynes tai jau tik tecio reikalas smile.gif Ir pirmadieni vakarais, kai namu seimininkes rodo, tetis turi ir uzmigdyti mergaites, nes mamai labai uzsiemusi buna mirksiukas.gif

na musu tevelis irgi labai rupinasi mazyle...as islekiu visur kur reikia..ir sokius lankau ir kirpyklu neuzmirstu...viena karta paemiau viena ir numaudziau mazyle...tai tokiu gailiu balsu sako: "tai kodel manes nepakvietei?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kokie saunuoliai teveliai, kiekvienam po 4u.gif
O maniskis tai jau toks tinginys, kad doh.gif Man tik maudyti padeda ir kai maziukas bun labai uzsiozeves ir as negaliu tai maisteli pagamina, o siaip tai prieina, pakalbina pasako va koks fainas vaikas ir viskas, o pagalbos nulis gun_bandana.gif
O viska darau pati, maziuka priziuriu, valgyti darau (pusryciai, pietus vakariene) indus plaunu ir visa kita. Tai dabar paskelbiau gun_rifle.gif Siandiena sako, padaryk man kavos, o as jam pas mus nera nei vieno svaraus puodelio, nes tu nei vieno nesugebi iki kriaukles nunesti, tuoj neliks ir leksiu bei irankiu su kuo valgyti liezuvis.gif lotuliukas.gif Tai ziuriu viskas kriaukleje atsirado ir net susiplove, gal kaip nors susitvarkysiu as su juo assa.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaS @ 2008 11 20, 16:22)
Nu kokie saunuoliai teveliai, kiekvienam po  4u.gif
O maniskis tai jau toks tinginys, kad doh.gif Man tik maudyti padeda ir kai maziukas bun labai uzsiozeves ir as negaliu tai maisteli pagamina, o siaip tai prieina, pakalbina pasako va koks fainas vaikas ir viskas, o pagalbos nulis gun_bandana.gif
O viska darau pati, maziuka priziuriu, valgyti darau (pusryciai, pietus vakariene) indus plaunu ir visa kita. Tai dabar paskelbiau  gun_rifle.gif Siandiena sako, padaryk man kavos, o as jam pas mus nera nei vieno svaraus puodelio, nes tu nei vieno nesugebi iki kriaukles nunesti, tuoj neliks ir leksiu bei irankiu su kuo valgyti liezuvis.gif  lotuliukas.gif Tai ziuriu viskas kriaukleje atsirado ir net susiplove, gal kaip nors susitvarkysiu as su juo assa.gif

na del situ dalyku tai ir mano vyras pageidauja, kad namie butu identiska tvarka, langai nuvalyti, isskalbta islyginta, pietus...jam kazkaip neiseina galvot, kad buvimas su vaiku darbas...tik tiek, kad musu mazoji naktim nesikelia, tai nors naktim pailsiu...reiks ir man auklet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 20, 17:43)
na del situ dalyku tai ir mano vyras pageidauja, kad namie butu identiska tvarka, langai nuvalyti, isskalbta islyginta, pietus...jam kazkaip neiseina galvot, kad buvimas su vaiku darbas...tik tiek, kad musu mazoji naktim nesikelia, tai nors naktim pailsiu...reiks ir man auklet  lotuliukas.gif

Va butent, jie visai nesupranta, kad priziureti vaika yra darbas, koks jis mielas bebutu, bet atima labai daug laiko, jei neatimtu ar bent viena butu vaiko prieziuros atostogose????
Atsakyti
Maniskis taip pat ziuri, kol buvo mazas tai naktim keldavosi thumbup.gif
Atsakyti
as labai tikiuosi kad gimus antram vaikeliui vyras labiau mumis pasirupins...
Atsakyti
Rupinasi labai... Net drauges pavydi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 11 25, 13:54)
Rupinasi labai... Net drauges pavydi...  lotuliukas.gif

tai labai saunu thumbup.gif
Atsakyti
maniškis darė ir daro viską thumbup.gif
na, tik pampersų nekeičia schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų tėvelis taip pat dalyvauja auginant ir auklėjant vaikučius. Kadangi mano mažylis labai prastai miega naktimis, tai tėtukas ir naktį šoka iš lovos - panešioja, padaro arbatos, arba net pamigdo leliuką sau ant pilvo - stengiasi, kad mamytė nuo proto nenušoktų. Ir sauskelnes keičia.
Atsakyti
ir kaip jum pavyksta taip vyrus isaukleti?
ar jau jie net neprasyti tai daro? ar cia nuo vyro charakterio priklauso ir nieko jau cia neperauklesi?
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 27, 17:53)
ir kaip jum pavyksta taip vyrus isaukleti?
ar jau jie net neprasyti tai daro? ar cia nuo vyro charakterio priklauso ir nieko jau cia neperauklesi?

matyt yra vyrai kurie pasiduoda auklejimui smile.gif
Atsakyti