Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(Indre @ 2008 11 08, 23:07)
Mano MB nei prie vieno nesikėlė, nepadėjo, o ir dabar greičiau tingi, nei jaučia pareigą pabūti su atžalom g.gif Niu jau kaip pykstu dėl to bash.gif

gerai įspirt į šikną tokiam bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškis prisiskaitė, kad rūpintis vaiku TIK mamos reikalas (lygiai, kaip moters pareiga tvarkyt namus, gamint maistą....). Tai vaiką paima ant rankų tik tada, kai pačiam gera nuotaika ir vaikas ką nors įdomaus daro... o šiaip prie verkiančio ramiai internetą gali naršyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2008 09 27, 17:30)
Kaip grazu skaityti wub.gif Bepigu tokiu atveju ir keturis vaikiukus auginti rolleyes.gif

ačiū ax.gif

QUOTE(Indre @ 2008 11 09, 00:07)
Mano MB nei prie vieno nesikėlė, nepadėjo, o ir dabar greičiau tingi, nei jaučia pareigą pabūti su atžalom g.gif Niu jau kaip pykstu dėl to bash.gif

verysad.gif O Jus net tris vaikelius turite...As ir vieno nepasiryzciau auginti viena (na, nebent tam tikros gyvenimo aplinkybes). Kažkaip šventai tikiu, kad šeimą sukuria du suaugę žmonės, todėl turi kartu dalyvauti ir namuose, ir vaikuose, ir darbuose...kaip sakant.
Atsakyti
Gal pasisieke su vyru, bet rupinasi net labai...ypac patink jam maudines...na kaip ir man. Musu maze taip dziaugiasi tiek sypsosi kai mauduosi thumbup.gif
Atsakyti
nesirupino....bet greit ir nebegyveno kartu schmoll.gif
Atsakyti
mano vyras nuo pat pirmu dienu kelesi prie vaiko. jokiu bedu del to nekilo. o maudau as savo vaika, tik karta i puse metu turbut, nes vyras maudo. ir daba jei ko reik, visada pirmas lekia prie vaiko. Lanko mano vyrai 1 karta i savaite mokyklele, labai jiems ten sauniau sekasi. dziaugiames, kad turime toki saunu TEVELI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 18 lapkričio 2008 - 16:34
maniski tai reikia stumte stumti kad rupintusi vaikuciu,jis mieliau sau tv paziuretu,paguletu..jo nuomone as mama ir vaikas mano rupestis..nezinau kaip ji peraukleti...
Atsakyti
QUOTE(colka @ 2008 11 18, 22:00)
maniski tai reikia stumte stumti kad rupintusi vaikuciu,jis mieliau sau tv paziuretu,paguletu..jo nuomone as mama ir vaikas mano rupestis..nezinau kaip ji peraukleti...

as tai neapsikesciau su tokiu doh.gif
Atsakyti
maniskis tai rupinasi vaikeliu smile.gif
Atsakyti
laba, maniskis nuo pirmu dienu rupinasi mazuoju. wub.gif Kadangi pati nemaitinau,penkies dienas per sav, su mazuoju miegodavau as, bet labai neramus buvo, tai savaitgaliais prie mazojo loveles miegodavo tevelis ir pamaitindavo ir pampersiuka pakeisdavo, leisdavo man pamiegoti ir pailseti wub.gif Dabar irgi tas pats..gryzes po darbo zaidzia su mazuoju, maitina, abudu maudosi pastoviai,as tik uzeinu i vone paziureti kaip jiems sekasi thumbup.gif Tikrai labai dziaugiuosi,kad turim toki mylinti teveli wub.gif
Atsakyti
turbut geriem teveliam tai igimta...
Atsakyti
Maniskis labai ziuri, ir pirmaja ir antraja. Na nakti prie antrosios jau nesikelia, o prie pirmos tai kelesi, islepinau pati doh.gif Bet pagalba jo visad jauciu, pvz maudynes tai jau tik tecio reikalas smile.gif Ir pirmadieni vakarais, kai namu seimininkes rodo, tetis turi ir uzmigdyti mergaites, nes mamai labai uzsiemusi buna mirksiukas.gif
Atsakyti