Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

musu tetis saunuolis-savait epo gimdymo buvo atostogose, tai ir valgyt dare, ir tvarke, ir pampius keite, uzpakaliuko maziuas plove, nesiojo, mylavo ir t.t. dabar kadangi gryzo i darba,stengiasi "atsigriebti" vakarais, tai as ir valgyt paruosiu(nors mazius taikus ir diena-viska speju), ir vonioj paguliu... tik jau nakti vyra zadinti ranka nekyla, juk dirba, o ir papo jo nepazys vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 09 25, 19:59)
musu tetis saunuolis-savait epo gimdymo buvo atostogose, tai ir valgyt dare, ir tvarke, ir pampius keite, uzpakaliuko maziuas plove, nesiojo, mylavo ir t.t. dabar kadangi gryzo i darba,stengiasi "atsigriebti" vakarais, tai as ir valgyt paruosiu(nors mazius taikus ir diena-viska speju), ir vonioj paguliu... tik jau nakti vyra zadinti ranka nekyla, juk dirba, o ir papo jo nepazys vaikas  lotuliukas.gif

labai didziuojuosiu savo vyru, net nesitikejau kad tiek pades. isejo tevyste atostogu, ir rupinasi vaiku kaip mama wub.gif , naktimis keliasi, supuoja, dainuoja, keicia sauskelnes, tepa uzpakaliuka,kartu maudom, visad jam ant pilvo uzmiega, leidzia man pamiegoti, o kai as bunu su vaikeliu, tad jis nuskuta bulves ar rubus isdziausto 4u.gif isleidzia mane po pardes pasiganyti tongue.gif
labai didziuojuos ir myliu savo vyra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eckute: 26 rugsėjo 2008 - 12:57
aš tai tik pagalvojau...o kaip būtų, jei mamos vaiką nuo 8 iki 17val žiūrėtų (lavintų, rūpintųsi jo poreikiais ir t.t.), o po to sakytų: viskas, mano darbo valandos baigėsi, einu į miestą/į kirpyklą/nusnūsti/su draugėmis kavos išgerti/krepšinio rungtynių pažiūrėti...žodžiu, gyventi gyvenimą ir be DARBO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai - mes su vyru KARTU auginame vaikus: as su juo, o jis su manimi. Tai, ką geriau gali jis - daro jis; ką geriau aš - aš. Kai labiau apsimokėjo būti namie jam, o dirbti man - taip ir darėme. Kai atvirkščiai - darome atvirkščiai. Džiaugiuosi, kad vaikai tai mato ir tikiuosi, kad sūnūs ne "padės" žmonai auginti SAVO vaikus, o augins juos kartu su ja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(austulle @ 2008 09 26, 15:59)
o jei rimtai - mes su vyru KARTU auginame vaikus: as su juo, o jis su manimi. Tai, ką geriau gali jis - daro jis; ką geriau aš - aš. Kai labiau apsimokėjo būti namie jam, o dirbti man - taip ir darėme. Kai atvirkščiai - darome atvirkščiai. Džiaugiuosi, kad vaikai tai mato ir tikiuosi, kad sūnūs ne "padės" žmonai auginti SAVO vaikus, o augins juos kartu su ja... blush2.gif

Kaip grazu skaityti wub.gif Bepigu tokiu atveju ir keturis vaikiukus auginti rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo pat lygonines (iskaitant ir lygonine) savo lialiunka auginam dviese. Vyras dazniausiai keliasi nakti ax.gif , o as pasiimu dukryte is ryto ir tada duodam teciui pamiegot ilgiau. Kai mane pradeda slegti 4 sienos, tiesiog pasikeiciam vaidmenim ir vyras pabuna su savo saulyte ir atvirksciai. Duodam vienas kitam ir pailseti ir padalyvauti auginime thumbup.gif .
Siaip esu labai patenkinta savo vyru. Visos mano pazistamos, kurios turi vaikucius, augino vienos, teciams, kaip cia buvo mineta, dazniausiai pasibaigdavo darbo valandos ir jie "nusimuilindavo".
Niekada nesupratau tokios vyru logikos.
As manau kudikis tai dvieju tevu vaisius ir mamos ir teciai tiesiog privalo dalyvauti "visame kame"
Atsakyti
musu tevelis saunuolis- nuo pat pirmu akimirku ligoninej iki namu. Visada padeda- ir nakti keldavos, ir supdavo, ir pampus keisdavo. O kai as po cezario namo grizau, tai ir valgyt gamino, ir i parduotuve eidavo, ir su vyresnelio uzsiimdavo. Kad visi tokius tevelius ir vyrus turetu!
Atsakyti
du lelius padejo labai,o trecia pupa perleido man lepinti biggrin.gif
Atsakyti
Galiu pasigirti, kad ir as turiu superini vyra thumbup.gif pradzioj, kai reikejo kelesi naktimis, keicia pamperius, zaidzia, veda i lauka, kartu maudom ir t.t... labai myli savo dukryte smile.gif
Atsakyti
lb menkai maniskis padeda..
Atsakyti
Mano MB nei prie vieno nesikėlė, nepadėjo, o ir dabar greičiau tingi, nei jaučia pareigą pabūti su atžalom g.gif Niu jau kaip pykstu dėl to bash.gif
Atsakyti
Maniškis padeda nuo pat gimimo rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai padeda ax.gif,nors kaip dauguma moterų truputėlį paburbu,kad mažai blush2.gif
Atsakyti