musu tetis saunuolis-savait epo gimdymo buvo atostogose, tai ir valgyt dare, ir tvarke, ir pampius keite, uzpakaliuko maziuas plove, nesiojo, mylavo ir t.t. dabar kadangi gryzo i darba,stengiasi "atsigriebti" vakarais, tai as ir valgyt paruosiu(nors mazius taikus ir diena-viska speju), ir vonioj paguliu... tik jau nakti vyra zadinti ranka nekyla, juk dirba, o ir papo jo nepazys vaikas
QUOTE(dolly` @ 2008 09 25, 19:59)
musu tetis saunuolis-savait epo gimdymo buvo atostogose, tai ir valgyt dare, ir tvarke, ir pampius keite, uzpakaliuko maziuas plove, nesiojo, mylavo ir t.t. dabar kadangi gryzo i darba,stengiasi "atsigriebti" vakarais, tai as ir valgyt paruosiu(nors mazius taikus ir diena-viska speju), ir vonioj paguliu... tik jau nakti vyra zadinti ranka nekyla, juk dirba, o ir papo jo nepazys vaikas
labai didziuojuosiu savo vyru, net nesitikejau kad tiek pades. isejo tevyste atostogu, ir rupinasi vaiku kaip mama , naktimis keliasi, supuoja, dainuoja, keicia sauskelnes, tepa uzpakaliuka,kartu maudom, visad jam ant pilvo uzmiega, leidzia man pamiegoti, o kai as bunu su vaikeliu, tad jis nuskuta bulves ar rubus isdziausto isleidzia mane po pardes pasiganyti
labai didziuojuos ir myliu savo vyra
aš tai tik pagalvojau...o kaip būtų, jei mamos vaiką nuo 8 iki 17val žiūrėtų (lavintų, rūpintųsi jo poreikiais ir t.t.), o po to sakytų: viskas, mano darbo valandos baigėsi, einu į miestą/į kirpyklą/nusnūsti/su draugėmis kavos išgerti/krepšinio rungtynių pažiūrėti...žodžiu, gyventi gyvenimą ir be DARBO
o jei rimtai - mes su vyru KARTU auginame vaikus: as su juo, o jis su manimi. Tai, ką geriau gali jis - daro jis; ką geriau aš - aš. Kai labiau apsimokėjo būti namie jam, o dirbti man - taip ir darėme. Kai atvirkščiai - darome atvirkščiai. Džiaugiuosi, kad vaikai tai mato ir tikiuosi, kad sūnūs ne "padės" žmonai auginti SAVO vaikus, o augins juos kartu su ja...
o jei rimtai - mes su vyru KARTU auginame vaikus: as su juo, o jis su manimi. Tai, ką geriau gali jis - daro jis; ką geriau aš - aš. Kai labiau apsimokėjo būti namie jam, o dirbti man - taip ir darėme. Kai atvirkščiai - darome atvirkščiai. Džiaugiuosi, kad vaikai tai mato ir tikiuosi, kad sūnūs ne "padės" žmonai auginti SAVO vaikus, o augins juos kartu su ja...
QUOTE(austulle @ 2008 09 26, 15:59)
Kaip grazu skaityti Bepigu tokiu atveju ir keturis vaikiukus auginti
Nuo pat lygonines (iskaitant ir lygonine) savo lialiunka auginam dviese. Vyras dazniausiai keliasi nakti , o as pasiimu dukryte is ryto ir tada duodam teciui pamiegot ilgiau. Kai mane pradeda slegti 4 sienos, tiesiog pasikeiciam vaidmenim ir vyras pabuna su savo saulyte ir atvirksciai. Duodam vienas kitam ir pailseti ir padalyvauti auginime .
Siaip esu labai patenkinta savo vyru. Visos mano pazistamos, kurios turi vaikucius, augino vienos, teciams, kaip cia buvo mineta, dazniausiai pasibaigdavo darbo valandos ir jie "nusimuilindavo".
Niekada nesupratau tokios vyru logikos.
As manau kudikis tai dvieju tevu vaisius ir mamos ir teciai tiesiog privalo dalyvauti "visame kame"
Siaip esu labai patenkinta savo vyru. Visos mano pazistamos, kurios turi vaikucius, augino vienos, teciams, kaip cia buvo mineta, dazniausiai pasibaigdavo darbo valandos ir jie "nusimuilindavo".
Niekada nesupratau tokios vyru logikos.
As manau kudikis tai dvieju tevu vaisius ir mamos ir teciai tiesiog privalo dalyvauti "visame kame"
musu tevelis saunuolis- nuo pat pirmu akimirku ligoninej iki namu. Visada padeda- ir nakti keldavos, ir supdavo, ir pampus keisdavo. O kai as po cezario namo grizau, tai ir valgyt gamino, ir i parduotuve eidavo, ir su vyresnelio uzsiimdavo. Kad visi tokius tevelius ir vyrus turetu!
Galiu pasigirti, kad ir as turiu superini vyra pradzioj, kai reikejo kelesi naktimis, keicia pamperius, zaidzia, veda i lauka, kartu maudom ir t.t... labai myli savo dukryte
lb menkai maniskis padeda..
Mano MB nei prie vieno nesikėlė, nepadėjo, o ir dabar greičiau tingi, nei jaučia pareigą pabūti su atžalom Niu jau kaip pykstu dėl to
Maniškis padeda nuo pat gimimo
Tikrai padeda ,nors kaip dauguma moterų truputėlį paburbu,kad mažai