o Mb tai tikrai padeda ir rupinasi suneliu,naktim nesikelia nes dirba naktimis tai jau as jo nevarginu per iseigines keltis nes kita nakti ir vel i darba tai jau turiiu sazines,kad reikia jam issimiegoti,o siaip suneli priziuri,ir maudo ir nagucius kerpa ir maitina ir keicia pamperius viska daro
labai,labai padeda va jam
Turiu auksa, o ne vyra viska daro... tik pampersu nekeicia sako, kad nervai per silpni nieko tokio... mama sake, kad mano tetis irgi nelysdavo prie situ reikalu, nes iskart tampyt ji pradedavo... tai as savajam ir neliepiu keist tu pampersu... paciai gi nesunku o siaip tai labai rupinasi mazaja nesioja, maudo, rengia, sportuoja o kai mamukas i parduotuve isvaziuoja ir jei mazoji pradeda verkt, tai soka pries veidrodi ant ranku pasiemes ja smagiai atrodo bet vaikas nurimsta iskart...
Galiu ir aš pasidžiaugti savo brangiausiuju, nes tikrai padeda
Maniškis, toks kokių reta
ir dar kaip rūpinasi; yra dalykų, ką dukra daro tik su tėčiu - man ten net kištis negalima
QUOTE(elosita @ 2008 07 23, 00:54)
manau vyras turi ne padeti auginti vaikus, o kartu auginti
Būtent taip ir aš norėjau parašyti, mūsų šeimoje taip ir yra
Nors sakoma, kad negirk dienos be vakaro, bet noriu ir as pasidziaugti. Maniskis vaikeliu tikrai rupinasi. Nakti pasiskirsteme, kad jis keliasi iki 6 ryto, o nuo sesiu jau as. Pakeicia maziu, atnesa man pamaitinti, truputi zirzdamas, bet nakti panesioja, kad atsirugtu. Valo akytes, lasina vaistukus, maudome visada kartu. Nesioja kai grizta is darbo. Lopsines dainuoja savo kurybos Zinoma, reikia jam pasakyti ka daryti ir tai truputi erzina, bet tokie gi tie musu vyrai
QUOTE(Lina.Marija @ 2008 07 31, 09:48)
Nors sakoma, kad negirk dienos be vakaro, bet noriu ir as pasidziaugti. Maniskis vaikeliu tikrai rupinasi. Nakti pasiskirsteme, kad jis keliasi iki 6 ryto, o nuo sesiu jau as. Pakeicia maziu, atnesa man pamaitinti, truputi zirzdamas, bet nakti panesioja, kad atsirugtu. Valo akytes, lasina vaistukus, maudome visada kartu. Nesioja kai grizta is darbo. Lopsines dainuoja savo kurybos Zinoma, reikia jam pasakyti ka daryti ir tai truputi erzina, bet tokie gi tie musu vyrai
Bet nenoretum, jog butu "bobiskas" ir tektu konkuruoti kas pirmas pribegs
QUOTE(ingrid* @ 2008 07 31, 09:59)
Bet nenoretum, jog butu "bobiskas" ir tektu konkuruoti kas pirmas pribegs
Nuo kada rupinimasis vaiku yra laikomas bobiskumu?
rupinasi vaiku tiek kiek gali