Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Man vyras tai didelis pagalbininkas, jei jau buna namuose tai galiu iseiti kur tik noriu, uzsiima su maziuku ir pamaitina ir pampersus pakeicia ir nesioja ir buciuoja biggrin.gif Zodziu tikrai jauciu jo pagalba. Kadangi nakti maziulis nesikelia tai miegam abu, o su pirmu tai kas antra nakti budedavome.
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 06 25, 08:22)
Jusu vyrai tikri saunuoliai 4u.gif , pavydziu jum thumbup.gif , o man baisu ir prisiminti... verysad.gif nei nakti nei diena nei savaitgaliais nesulaukdavau is vyro pagalbos, tipo jis dirba, jis pavargsta, jis nemoka  elgtis su tokiais mazais vaikais, jam neidomu, siaip lauke nemegsta vaikscioti su vaiku, o visus darbus galiu pati pasidaryt, juk namie sedziu, va kai paaugs...O as visada teisindavau ji, na gal toks zmogus, na juk myli mus ir pan. Dabar, kai pradedu svajoti apie 2 vaika ax.gif  tai prisiminusi viska nebenoriu schmoll.gif ...lb sunku vienai  unsure.gif

O gal kaip tik padetu kai butu antras ,gal susiprastu ,kad persunku vienai tiek darbu atlikti... rolleyes.gif
Atsakyti
As taip pat is tu,kurioms pasiseke su vyru.MB pasitikiu 100 proc.Jis dukryte musu ir pamaitina,ir pazaidzia ir pasivaikciuoti eina ir sauskelnes keicia....Tik kai mazoji tortuka i pampersa pridaro tai tevelis raukiasi,zyzia,spiegia,bet vistiek keicia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
mano beveik nepadeda, o man su dviem be galo sunku, visi rupesciai ant mano peciu. jis arba dirba, arba uzsiimineja savo hobiu
baisu
o as svajojau apie trecia klecka - mergyte, jauciu, kad nebelabai noresiu
kaip tie vyrai nesupranta. jauciuosi kaip vienisa mama, auginanti du vaikus, o juk jei buciau norejusi viena auginti, buciau susiorganizavusi ta, kam tada ieskojau vyro, tekejau, norejau normalios seimos. matyt, neissiaiskinom anksciau kas ko nori. nors jis sake, kad nori vaiku ir baisiausiai dziaugesi, kad abu sunus ...
Atsakyti
na as taip pat negaliu labai jau girt savo vyro, kad man padeda.....na bet kai jau tikrai reikia jo pagalbos tai padeda, o siaip tai kol kas ir pati susitvarkau, tik nzn kaip bus toliau....vyras visad issigasta kai vaikas pradeda verkt, tipo pagal ji visad kai tik vaikas verkia, vadinasi jis nori valgyti, jam nesvarbu, kad vaikas buna tik tik nuo papuko nutrauktas doh.gif dar negaliu jam ikalt i galva, kad jei verkia, tai nereiskia, kad valgyti nori g.gif dar teks pasistengt doh.gif
Atsakyti
tomulexxx mano vyras irgi tik vaikui pradejus niurzgeti sako , kad jau ateik jis nori valgyti doh.gif , nors as jam aiskinu kad jis tik ka pavalge.. Kai vaikas linksmas tai tada zaidzia su juo, dar maudo tik jis. Nu o daugiau tai nelabai ka jis cia man padeda g.gif
Atsakyti
Labai rupinasi,net iki siol
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2008 07 01, 09:22)
mano beveik nepadeda, o man su dviem be galo sunku, visi rupesciai ant mano peciu. jis arba dirba, arba uzsiimineja savo hobiu
baisu
kaip tie vyrai nesupranta. jauciuosi kaip vienisa mama, auginanti du vaikus, o juk jei buciau norejusi viena auginti, buciau susiorganizavusi ta, kam tada  ieskojau vyro, tekejau, norejau normalios seimos. matyt, neissiaiskinom anksciau kas ko nori. nors jis sake, kad nori vaiku ir baisiausiai dziaugesi, kad abu sunus ...

pirmu rupinosi thumbup.gif
antru jau galeciau priekaistaut,
o musu pagramduke schmoll.gif

as visuomet buvau BEZDZIONE su bezdzioniukais(is multiko) tongue.gif
Atsakyti
Kai pagimdziau ,tai vyras mane mokino viska kaip daryti biggrin.gif as net nelabai maudyt mokejau ,bijojau,tai kartu jis viska dare smile.gif o kai as pripratau,ismokau ,tai daugiau su ja laiko praleidziu,nes vyras dirba.Ir mes naktim pasidaline kas kelsis kuria nakty biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indruxa: 02 liepos 2008 - 23:52
QUOTE(tauskalyte @ 2008 07 01, 09:22)
baisu
kaip tie vyrai nesupranta. jauciuosi kaip vienisa mama, auginanti du vaikus, o juk jei buciau norejusi viena auginti, buciau susiorganizavusi ta, kam tada  ieskojau vyro, tekejau, norejau normalios seimos. matyt, neissiaiskinom anksciau kas ko nori. nors jis sake, kad nori vaiku ir baisiausiai dziaugesi, kad abu sunus ...

jei būsi kantri, - tikrai išmuš ir tavo valanda. Aš tikiu. O ypač, kai susilauksi mergytės. Vyrai tik sako, kad sūsus, oooo, bet širdis visada prilinkusi prie mergytės. Viskas tau bus gerai. Maniškis į šeimos ir tėvo vaidmenį pradėjo įsijausti po 7-8 metų. Palaipsniui. Aš išlaukiau. Kai iki galo perkasi vyro savybes - viskas susitvarkys. Reikia vyrą laikyti kaip už gumos, nei per daug paleisti, nei per daug įtempti (tarp mūsų mergaičių). O tokie superiniai geručiai tik filmuose būna.
Atsakyti
Aš irgi savo vaikus auginu viena ir jau nedarau iš to problemos clap.gif Kai nustojau tikėtis ir prašyt pagalbos, tai ir pati pradėjau žymiai geriau jaustis, viską suspėju padaryt, nuotaika puiki, o ir vyras dažniau prie vaikų prieina, aišku pažaisti biggrin.gif

Tai kad jeigu norit vaikų, planuokit, gimdykit ir auginkit pačios, juk jie, vyrai, praranda nepakartojamus vaikų augimo ir tobulėjimo akimirkas, o mes visą tai matom ir tai mus praturtina ir daro laimingom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuduk: 03 liepos 2008 - 08:36
Mano vyras rūpinas mano dukryte daugiau nei as blush2.gif
Atsakyti