Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 18:42)
Su baltu pavydu žiūriu į jūsų supertėčius, maniškis nėra nė karto naktį atsikėlęs, nes atseit negirdi, kai bandau pamiegoti dieną, tai vos įmigus turiu keltis, nes tėtis "netyčia" užsnūdo ir pamiršo, kad turi pažiūrėti vaiką, pampersų nėra keitęs, o mišinuko paruošimas jam atrodo sudėtingiausia ir neįveikiama užduotis, o jeigu vaiką palieku šalia jo, žiūrinčio TV, o pati išeinu tvarkytis, tai nuolat turiu jam priminti, kad vaikas verkia, atseit užsižiūrėjo gerą filmą ir "negirdėjo", o jeigu savaitgalį kur išvažiuojame ir jam tenka vairuoti, t.y.negali atsigerti alaus, tai bamba visą dieną, kad jis daug dirba ir net savaitgalį negali atsipalaiduoti, kokia nesupratinga jo žmona, ir taip pasaka be galo, jam tiesiog atrodo, kad tik jis vienas dirba, išlaiko šeimą, o aš tik atostogauju. Mane toks jo požiūris tiesiog siutina, kai bandau su juo apie tai pakalbėti, tai pokalbis baigiasi tuo, kad jis labai daug dirba, o man nuo sedėjimo namuose ir nieko neveikimo važiuoja stogas. Toks tas mūsų supertėtis verysad.gif

na ir vyras pas tave schmoll.gif maniskis irgi daug dirba namo dazniausiai gryzta 21-22val o dar pasitaiko, kad ir savaitgaliais tenka dirbt, bet jis pats nuostabiausias tetis, kai tik turi laiko man visada padeda, savaitgaliais atsikelia anksciausiai, issinesa mergaite ir leidzia man pamiegoti, nors as jo to neprasau, gi suprantu, kad jam reikia pailseti, gryzes is darbo taip pat iki ejimo miegot buna su mergaite, keicia pampersus, padeda maudyt, migdyt, misinuka ruost, na vienu zodziu be galo myli savo mergaiciuke wub.gif budamas darbe isvien skambina, klausia kaip mes, pasiilgsta musu labai wub.gif niu ir prisigyriau cia as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 18:42)
Su baltu pavydu žiūriu į jūsų supertėčius, maniškis nėra nė karto naktį atsikėlęs, nes atseit negirdi, kai bandau pamiegoti dieną, tai vos įmigus turiu keltis, nes tėtis "netyčia" užsnūdo ir pamiršo, kad turi pažiūrėti vaiką, pampersų nėra keitęs, o mišinuko paruošimas jam atrodo sudėtingiausia ir neįveikiama užduotis, o jeigu vaiką palieku šalia jo, žiūrinčio TV, o pati išeinu tvarkytis, tai nuolat turiu jam priminti, kad vaikas verkia, atseit užsižiūrėjo gerą filmą ir "negirdėjo", o jeigu savaitgalį kur išvažiuojame ir jam tenka vairuoti, t.y.negali atsigerti alaus, tai bamba visą dieną, kad jis daug dirba ir net savaitgalį negali atsipalaiduoti, kokia nesupratinga jo žmona, ir taip pasaka be galo, jam tiesiog atrodo, kad tik jis vienas dirba, išlaiko šeimą, o aš tik atostogauju. Mane toks jo požiūris tiesiog siutina, kai bandau su juo apie tai pakalbėti, tai pokalbis baigiasi tuo, kad jis labai daug dirba, o man nuo sedėjimo namuose ir nieko neveikimo važiuoja stogas. Toks tas mūsų supertėtis verysad.gif

As pilnai suprantu jus mirksiukas.gif
Musu tetis super gerietis thumbup.gif ir ziuri mergaites ir mazajai pamperus keicia ir dienai migdo - kai namie. Mazajai tik gimus, nuo pat pirmu dienu sulaukiau pagalbos...
Bet jau del kelimosi naktimis schmoll.gif NIEKADA. Lyg negirdi doh.gif
O paskui ryte dar pasakydavo - oi kaip tu neissimiegojai turbut, pavargai...sitiek tave iskankino...O kad nors karta atsikeltu doh.gif Jokiais budais.

Yra savu pliusu bet ir savu minusu. Man ta pagalba diena atstodavo viska - o nakti jau keldavausi ir zodzio nesakydavau. cool.gif
Atsakyti
Kas liecia naktis tai mane siek tiek stebina vyru kurtumas,nes kai musu mergaites pradeda verkti,tai mano vyras pirmas prisistato man dar nespejus atsikelt.Aisku jie girdi,tik apsimeta ,o tas falsas labai liudina mama.Nu jie irgi kaip mazi vaikai dar...reikia issimiegoti. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 13 birželio 2008 - 13:39
Vat ir as tos pacios nuomones, kad vyras (dazniausiai) tai dar vienas vaikas ant mamos peciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na siaip musu tete labai geras, padeda, bet tik jau nesulauksi kad pats sugalvotu, dazniausiai reikia prasyti. Su pampersu keitimu niekada nebuvo bedu, keicia be problemu. Maudymas tai irgi jo pagrindinis darbas,nes kai paaugo musu sunutis jie maudosi kartu. Nemegsta rengti ir nurengti, bet jeigu reikia tai padaro. O su kelimusi nakty doh.gif Nu tikrai, stebuklingai jie apkursta nakty. As niekad ir neliepiu jam keltis, kai yra darbo diena, bet va savaitgaliais tai pazadinu, bamba, bet atsikelia lotuliukas.gif Ilga laika labai bijojo maitinti koses, bet paskui pasiryzo ir dabar savaitgaliais dazniausiai koses vyrai valgo kartu thumbup.gif Beto, didziausias pagyrimas mano vyrui, jis turi su vaiku daugiau kantrybes, terliojasi su juo, graziuoju, as greiciau prarandu kantrybe blush2.gif
Atsakyti
Aš ir pasigirsiu - mūsų tėtis labai geras - ir pamperius keičia, ir maudo, masažuoja, kartu užsiima. Pati maitinu, tai vyras naktį nieko negali padėt, bet prabudęs mum palaiko kompaniją, kad man linksmiau būtų. Svečiuose vaiko beveik nematau, nes visąlaik tėčiui ant rankų - gaunu, kai reikia pamaitint. Eina iš proto tas mūsų tėtis dėl mažojo lotuliukas.gif
Atsakyti
na pas mus tai daugiau laiko as su vaikeliu praleidziu, vyras dirba, gryzta namo tik apie 19 val, isimaudo, pavalgo ir jau 20 val...tai tada jis ji panesioja, jau as galiu kazka nuveikt, nes siaip tai demesio vaikutis reikalauja labai labai daug...
kazkaip kai buvo visai mazytis tai vyras maziau su juo uzsiimdavo, o dabar tikrai daugiau thumbup.gif dziaugiuosi
Atsakyti
Maniskis kolkas labai rupinasi...net bijau girti... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, nusprendžiau ir aš pagirti mūsų tėvelį 4u.gif Nuo pat pirmų dienų vyras labai užsiima su sūneliu. Daug žaidžia, prižiūri (nepaisant to, kad būna pavargęs kai grįžta iš darbo). Vaikutį iki šiol maudome kartu. Kai einam pasivaikšioti tėvelis visada stumia vežima ir argumentuoja kad aš taip gerai vaiko vežti nemoku lotuliukas.gif Kai vaikutis keldavosi naktį valgyti, vyras pabusdavo su juo pasikalbėti (tiesa pasakius mane tai erzindavo ir aš jam liepdavau eiti miegoti). Beje, vakarais, o savaitgalį ir pietų miego metu, sūnų dažniausia užmigto tėvelis. Vienintelis minusas, kad sauskelnių nekeičia g.gif bet visada išmeta "pridarytas".
Atsakyti
kol kas labai rupinasi vaiku
Atsakyti
Sveikos, na ir as pasigirsiu. Turim dvynukus. Tai musu teciui ir nelieka kitos iseities tik padet wink.gif daro viska - ir pampersus keicia, ir uzpakalius plauna ir ciucina ir nakti atsikelia.
Atsakyti
Jusu vyrai tikri saunuoliai 4u.gif , pavydziu jum thumbup.gif , o man baisu ir prisiminti... verysad.gif nei nakti nei diena nei savaitgaliais nesulaukdavau is vyro pagalbos, tipo jis dirba, jis pavargsta, jis nemoka elgtis su tokiais mazais vaikais, jam neidomu, siaip lauke nemegsta vaikscioti su vaiku, o visus darbus galiu pati pasidaryt, juk namie sedziu, va kai paaugs...O as visada teisindavau ji, na gal toks zmogus, na juk myli mus ir pan. Dabar, kai pradedu svajoti apie 2 vaika ax.gif tai prisiminusi viska nebenoriu schmoll.gif ...lb sunku vienai unsure.gif
Atsakyti