QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 18:42)
Su baltu pavydu žiūriu į jūsų supertėčius, maniškis nėra nė karto naktį atsikėlęs, nes atseit negirdi, kai bandau pamiegoti dieną, tai vos įmigus turiu keltis, nes tėtis "netyčia" užsnūdo ir pamiršo, kad turi pažiūrėti vaiką, pampersų nėra keitęs, o mišinuko paruošimas jam atrodo sudėtingiausia ir neįveikiama užduotis, o jeigu vaiką palieku šalia jo, žiūrinčio TV, o pati išeinu tvarkytis, tai nuolat turiu jam priminti, kad vaikas verkia, atseit užsižiūrėjo gerą filmą ir "negirdėjo", o jeigu savaitgalį kur išvažiuojame ir jam tenka vairuoti, t.y.negali atsigerti alaus, tai bamba visą dieną, kad jis daug dirba ir net savaitgalį negali atsipalaiduoti, kokia nesupratinga jo žmona, ir taip pasaka be galo, jam tiesiog atrodo, kad tik jis vienas dirba, išlaiko šeimą, o aš tik atostogauju. Mane toks jo požiūris tiesiog siutina, kai bandau su juo apie tai pakalbėti, tai pokalbis baigiasi tuo, kad jis labai daug dirba, o man nuo sedėjimo namuose ir nieko neveikimo važiuoja stogas. Toks tas mūsų supertėtis
na ir vyras pas tave maniskis irgi daug dirba namo dazniausiai gryzta 21-22val o dar pasitaiko, kad ir savaitgaliais tenka dirbt, bet jis pats nuostabiausias tetis, kai tik turi laiko man visada padeda, savaitgaliais atsikelia anksciausiai, issinesa mergaite ir leidzia man pamiegoti, nors as jo to neprasau, gi suprantu, kad jam reikia pailseti, gryzes is darbo taip pat iki ejimo miegot buna su mergaite, keicia pampersus, padeda maudyt, migdyt, misinuka ruost, na vienu zodziu be galo myli savo mergaiciuke budamas darbe isvien skambina, klausia kaip mes, pasiilgsta musu labai niu ir prisigyriau cia as