myli dukrytę labai, bet vos ji suzyzia tuoj pat man atiduoda
manisks tai labai rupinasi kartu vaikuti maudom, valom, nakti jis keliasi pampersu keist, man i lova atnesa tik maitinimui, zodziu super
labai padeda, nesusitvarkiciau be jo
Labai padeda, rupinasi ir myli Ypac pirma mensi visus darbus atlikdavo ir valgyt padarydavo man , kad as kuo daugiau laiko mazylej galeciau skirti
QUOTE(Kamane82 @ 2008 06 02, 12:29)
myli dukrytę labai, bet vos ji suzyzia tuoj pat man atiduoda
pas mus panasiai - myli, panesioja, pakalbina, bet kai tik balsa dukryte parodo, tai sako "turbut nori papo"
ir papersu nekeicia - bijo su viena ranka virs vonios laikyti prausiant, o ir su rubeliu knopkyciu segiojimu sudetinga jam
Mano maziui jau metukai su trupuciu ir man nera neiko graziau kaip suziba sunaus akys kai pamato teti nuo pat gimimo jis padedavo viskuo kuo tik galedavo ir rupindavosi kad as net stebejaus is kur tokie jausmai ir meile, maniau kol mazas pasirupins kad man padetu, bet net dabar visur jie kartu net knygute mazasis nesa teciui skaityti vakarais ne man jis linksmiau skaito seip tai nesiskundziu savo vyreliu, geresnio tevelio net neisivaizduoju
manasis tikrai labai myli vaikucius ir priziureti padeda ir pampus keisdavo ir pavalgidina tikrai vaikai turi gera teti
Su baltu pavydu žiūriu į jūsų supertėčius, maniškis nėra nė karto naktį atsikėlęs, nes atseit negirdi, kai bandau pamiegoti dieną, tai vos įmigus turiu keltis, nes tėtis "netyčia" užsnūdo ir pamiršo, kad turi pažiūrėti vaiką, pampersų nėra keitęs, o mišinuko paruošimas jam atrodo sudėtingiausia ir neįveikiama užduotis, o jeigu vaiką palieku šalia jo, žiūrinčio TV, o pati išeinu tvarkytis, tai nuolat turiu jam priminti, kad vaikas verkia, atseit užsižiūrėjo gerą filmą ir "negirdėjo", o jeigu savaitgalį kur išvažiuojame ir jam tenka vairuoti, t.y.negali atsigerti alaus, tai bamba visą dieną, kad jis daug dirba ir net savaitgalį negali atsipalaiduoti, kokia nesupratinga jo žmona, ir taip pasaka be galo, jam tiesiog atrodo, kad tik jis vienas dirba, išlaiko šeimą, o aš tik atostogauju. Mane toks jo požiūris tiesiog siutina, kai bandau su juo apie tai pakalbėti, tai pokalbis baigiasi tuo, kad jis labai daug dirba, o man nuo sedėjimo namuose ir nieko neveikimo važiuoja stogas. Toks tas mūsų supertėtis
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 18:42)
Su baltu pavydu žiūriu į jūsų supertėčius, maniškis nėra nė karto naktį atsikėlęs, nes atseit negirdi, kai bandau pamiegoti dieną, tai vos įmigus turiu keltis, nes tėtis "netyčia" užsnūdo ir pamiršo, kad turi pažiūrėti vaiką, pampersų nėra keitęs, o mišinuko paruošimas jam atrodo sudėtingiausia ir neįveikiama užduotis, o jeigu vaiką palieku šalia jo, žiūrinčio TV, o pati išeinu tvarkytis, tai nuolat turiu jam priminti, kad vaikas verkia, atseit užsižiūrėjo gerą filmą ir "negirdėjo", o jeigu savaitgalį kur išvažiuojame ir jam tenka vairuoti, t.y.negali atsigerti alaus, tai bamba visą dieną, kad jis daug dirba ir net savaitgalį negali atsipalaiduoti, kokia nesupratinga jo žmona, ir taip pasaka be galo, jam tiesiog atrodo, kad tik jis vienas dirba, išlaiko šeimą, o aš tik atostogauju. Mane toks jo požiūris tiesiog siutina, kai bandau su juo apie tai pakalbėti, tai pokalbis baigiasi tuo, kad jis labai daug dirba, o man nuo sedėjimo namuose ir nieko neveikimo važiuoja stogas. Toks tas mūsų supertėtis
Tai iseina ,kad tavo vyras ir tetis yra' mankurtas'
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2008 06 05, 18:55)
pas mus panasiai - myli, panesioja, pakalbina, bet kai tik balsa dukryte parodo, tai sako "turbut nori papo"
ir papersu nekeicia - bijo su viena ranka virs vonios laikyti prausiant, o ir su rubeliu knopkyciu segiojimu sudetinga jam
Tai koks cia padejimas jei paperio nemoka pakeist,nuramint kai verkia,ismaudyt...Nu gal dar ismoks,viskas priesaki
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 10, 17:42)
reikia sita teti gerai parai palikti viena su vaiku, su salyga, kad ir namus sutvarkys ir valgyt padarys ir vaika gerai priziures - tai daugiau tikrai nesakys, kad neko neveiki, bus kuri laika supratingesnis.
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 06 10, 22:32)
reikia sita teti gerai parai palikti viena su vaiku, su salyga, kad ir namus sutvarkys ir valgyt padarys ir vaika gerai priziures - tai daugiau tikrai nesakys, kad neko neveiki, bus kuri laika supratingesnis.
Pilnai su tavim sutiku
Maniškis dieną padeda, panešioja mažylę, maudom kartu Bet pampersų nekeičia ir naktim nesikelia