Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Maniskis irgi rupinas vaikeliu,daba kai atostogauja tai daug laiko praleidzia su sunumi ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mano Vyras rupinasi suneliu baisiausiai, nors pries gimdyma nestuke.gif tai sake sauskelniu tikrai nekeisiu schmoll.gif schmoll.gif nes atseit ji labai pikina ir i rankas bijos paimt, bet kur tau gime musu aukselis tai ir paeme be baimes, sauskelnes irgi pakeicia be problemu thumbup.gif thumbup.gif
nakti irgi jam jokiu problemu atsikelt ir paduot man suneli pamaitint po to vel i lovyte padeda. Tikras saunuolis!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 22 gegužės 2008 - 11:06
tikrai džiaugiuosi, kad mudu abu auginam vaiką
pas mus net to posakio "vyras man padeda" nėra
nu kas per "padeda"? nei jis man padeda, nei aš jam...mes abu kartu auginam, mylim, rūpinamės vaiku
ir jokio skirtumo aš vaikį prižiūrėsiu, ar vyras...
būna, kad pasirauko, kai pilnutėlį kakiaus pamperą keičia, ale ir man kvapas ne prancūziškus kvepalus primena doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
schmoll.gif
isejo kai mergaitei buvo metukai. tiek ir temylejo jis mus reikejo tik naudos, tad rupinuos pati viena.
Atsakyti
rupinasi.... o kur jam detis biggrin.gif pasakau, kad dabar pabusi su mergyte, nes man reikia iseiti reikalu sutvarkyti ir buna smile.gif ... ir siaip kai mergyte pradeda verkti jis pirma bega ziureti kas jai negerai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 27 gegužės 2008 - 14:36
uzjauciu mamytes, kurios vargsta vienos blush2.gif . Mano vyras suneli priziuri puikiai, pats isejo vaiko prieziuros atostogu ir rupinasi musu angeleliu. Kai grizom is ligonines, net nezinojau ka veikti...viska jis dare. Prause vaikiuka, sauskelnes keite, migde, manksiukes dare, zaide, kambarius tvarke, valgyt gamino, skalbe vaikiko drabuzelius. Man tiesiog atostogos prasidejo.. Galvoju, kad nori atsigriebti, nes su manim maziukas juk buvo visus 9 menesius nestuke.gif biggrin.gif Nakti keliasi mielai, bet stengiuosi, kad neprabustu ir issimiegotu, bet buna, kad prabunda kai maitinu, tai pasiima i glebi ir myluoja. Tada,atrodo, kad esu rojuje, toks mielas vaizdas, net apsiasaroju.
Atsakyti
mano vyrelis rupinasi vaikuciais ir naktim keldavosi kai reikedavo ir pamperi pakeicia ir pavalgydina thumbup.gif ir mane jei kur nors reikia iseiti isleidzia thumbup.gif
o toms mamytems kurios vaikucius augina vienos linkiu kuo daugiau stiprybes 4u.gif nes kaip sakoma jei vyras nepadeda nera is jo jokios paramos ar rupescio jau geriau vienai augintiir vaikuciui geriau jaukesne aplinka blush2.gif
Atsakyti
Rūpinasi thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras labai rupinasi suneliu ir padeda man,o kai buvau nestuke.gif ,sake,sauskelniu nekeisiu ir nemaitinsiu,
o dabar mane net isleidzia su draugem prasiblasyti thumbup.gif
Atsakyti
na as negaliu labai skustis padeda:) ir nakti keldavosi misinuko daryt. ir seip leisdavo mamai pailset.
Atsakyti
Daug padejo,aki maziukas buvo,dabar jau kai praaugo,tai jau patingi pampersa pakeist,bet siaip rupinasi ir myli.
Atsakyti
padeda, rūpinasi ir myli vaikiukus wub.gif , dabar kai yra mažasis , vyresnę dukrą vežioja į mokyklą ir daugiau pabendrauja su ja, nors norėčiau kad pats pasisiūlytų padėti, o tai kol neįduodi į rankas tai ir nepaims rolleyes.gif
Atsakyti