Džiugu girdėti, kad dauguma vyrų rūpinasi vaikais. Aš irgi negaliu labai skųstis, na bet.... jam greitai atsibosta. Mane pamokyti greitas, kaip su vaiku reikia elgtis... o pats pritingi.
QUOTE(Aero @ 2008 05 06, 14:42)
Rūpinasi kiek gali, aš pavargstu su vaiku morališkai o jis pavargsta darbe fiziškai tai vienas kitam padedam
Grįžęs iš darbo pirmiausia dėmesio skiria sūneliui. Aš per tą laiką valgyt padarau, namus aptvarkau. O maudymas tai čia jau vyrų reikalas prisileidžia pilną vonelę vandens ir taškosi. Nesu dar nė karto maudžius mažiaus
na musu tetis tai labai rupinasi mumis, aisku kai buna pavarges po darbo, tai suprantama, kad krenta i lova, taciau pries tai butinai paklausia ar reikia ka padeti siaip tai labai noriai uzsiima su mazium nuo pirmu dienu, maudom visada kartu, o mane irgi daznai isleidzia vakarais ar savaitgaliais kur man reikia, bent trejeta kartu per savaite tai tikrai
As savo vyru negaliu skustis .Jis taip pat is darbo grizta nusikales, pastoviai nori miego, bet su suneliu visada pazaidzia , ka nors padainuoja , pamaitina,kai ko reikia nupirkti nueina i parduotuve.savaitgaliais iseina su maziuku pasivaiksciot.Kai noriu prasiblaskyt visada mane isleidzia!Tik va pampersu nekeicia ir nakti nesikelia...
noretusi daugiau pagalbos, bet nesiskundziu....tiesiog reik jam pasakyt ir jis padeda....nors noreciau kad pats susiprastu
Na maniskis dukrele irgi rupinasi. Galiu drasiai kur nors iseiti ir palikti juos abu. Kartu ir pazaidzia, ir padainuoja. Tik kazkodel sauskelniu nekeicia, na nebent manes nera, o dukryte buna padariusi dideli reikala
Maniskis kiek gali tiek rupinasi, tikrai nesiskundziu
mano vyro dėmesys ir elgesys su dukryte, rupestis ir visa kita-pranoko mano lukescius, viskas buvo ir yra
O mano zmona sako, kad per daug kisuosi -laisves jai truksta.
QUOTE(SIMPL @ 2008 05 17, 12:28)
O mano zmona sako, kad per daug kisuosi -laisves jai truksta.
oho, kokia jusu zmona keistuole, as visada linkusi manyti, kad vyras turi tiek pat dalyvauti vaiko gyvenime, kiek ir mama.
QUOTE(lietuvaite001 @ 2008 05 18, 17:31)
oho, kokia jusu zmona keistuole, as visada linkusi manyti, kad vyras turi tiek pat dalyvauti vaiko gyvenime, kiek ir mama.
as ir tos pacios nuomones buvau. Dabar jau nakti nesikeliu kartu, i lauka kartu neinu-leidziu vienai pasireikst, na bet tokiu dalyku, kaip maudymas tai nesiruosiu perleisti