Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(eris @ 2008 03 13, 17:37)
Ar vyras rūpinasi vaiku?, tingi ar ne
Na tiesa sakant keistas klausimas lotuliukas.gif O kur jis dings?

Na visai nekeistas tas klausimas...
Ir dingti gali smile.gif Nė vienos nakties nebuvo atsikėlęs prie vaikelio (žinoma kai sekančią dieną nereikia į darbą, kitaip savaime suprantama). Be to, miegodavo kitam kambary ir iki šiol tebemiega. O ir dukrytė buvo labai nerami dėl pilvo dieglių, verkdavo ištisą parą. Per parą miegodavau 4-5h ištisus 4 mėn. Kad būtų nors pusvalandžiui paėmęs ją pasūpuoti..., atsakydavo, kad ji nori mamos, o jis nemoka doh.gif Žodžiu pažaisdavo su ja kiek kol pabūdavo nors truputi rami. Net iki dabar nėra buvęs su ja išvažiavęs į lauką, kad į tą laiką aš galėčiau pailsėti schmoll.gif
Ačiū Dievui, pilvuką visai nustojo skaudėti 6 mėn. Dabar kai jau dukrytė kiek paaugusi ir nebėra tokia irzli, tai truputį ilgiau su ja pabūna. Tai jau mėnuo kaip savaitgalį porai valandų išleidžia "pasiganyti" thumbup.gif
Daug per tą laiką iškentėjau ir su juo daug kalbėjau, net ir skirtis ne kartą norėjau, bet vis pagalvodavau apie savo angelėlį wub.gif Myli jis savo dukrytę labai, bet atrodo, kad jis pats dar tebėra mažas vaikas, o aš jaučiuosi esanti jo mama lotuliukas.gif Ach tie vyrai.... Stiprybės mums, moterytės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
as labai patenkinta savo vyru, jis viska man padeda , ir as galiu visai dienai islekt
Atsakyti
Na kol pati maitinau tai labiau prirista buvau prie vaiko,nespejai islekt ir ziurek jau eikia skuost namo biggrin.gif ,o siaip su kudikiu ir pasneka ir panesioja kaip reikia,o dabar kaip valgome misinuka tai as dar laisvesne jauciuos,nebereikia lakstyt,o galiu tiesiog ramiai vaiksciot jai reikia.o jai nera valgyt,kaip mmyte rase kazkuri tai tikrai nebumba ,nes atsidares saldytuva tikrai kazka randa uzkast,tuo labiau kad jis neuzrkintas cool.gif friends.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat tikras šaunuolis wub.gif naktį prie vaikų esu vos kelis kartus kėlusis, visuomet jis lekia, grįžęs po darbo taip pat beveik 100 proc. savo laiko skiria vaikams. Su pirmuoju buvo vaiko auginimo atostogose kelis mėnesius, o ir su antruoju norėtų pabūti. Manau, kad vaikams jis yra super tėtis thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras tai labai rūpinasi ir myli savo dukrytę
Atsakyti
mb tik prie teliko savo sedi,vaika visai neziuri,sako kad jis dirba,tipo pavarges ir tt,
Atsakyti
Rūpinasi...pabandytų jisai man nesirūpint doh.gif .
Aš namie sėdžiu kolkas,jisai daug dirba...tai suprantu,kad būna pavargęs ir t.t. neverčiu jo ten grįžus iš darbo per galvą vartaliotis... bet išmaudyt vaikus manau gali-rankos nenukris,vakarienę paduot,pampersą pakeist,pažaist su kinderiukais -irgi gali.. tai aš sąmoningai įtraukiu jį į tuos rūpesčius.
Atsakyti
Mano vyras labai nemokėjo su vaiku užsiimti, bet išplauti kambarius, pampersą pakeisti, valgyti pasiimti (ar sau kažką susimaklinti) - be problemų. Tiesa, lauke su vežimu niekada nėra vienas buvęs, nebent kartu. Esmė ta, kad reikia viską prašyti, nedaryti iš savęs didvyrės ir nelaukti, kol susipras 4u.gif . Dabar ir knygutes skaito, ir maudo. O kadangi laukiam broliuko, turės ir į darželį nuvesti, plaukus ryte šukuoti - jam nebus lengva, bet ir man nelengva lotuliukas.gif Nereikia užsileisti, man reikėjo važiuoti į komandiruotę trims dienoms - palikau dveju metų vaiką drąsiai, net neklausiau, ar sugebės, ir, patikėkit, niekam nieko blogo neatsitiko biggrin.gif . Na man tikrai nefaina būtų, jei močiutės ateitų padėti, o vyras prie kompo tupetų doh.gif - tvarkomės patys.
Atsakyti
maniškis taip vaiku rūpinasi, kad padarė ji visišku rankinuku doh.gif sūnus užmiega tik arba prie mano papo, arba ant MB rankų unsure.gif

o šiaip MB su mielu noru vaiką prižiūri. tik pampersą keisti iš pradžių griežtai atsisakydavo. bet dabar jau nieko, persilaužė thumbup.gif

labai mėgsta maudyti vaiką. o štai į lauką man tenka eiti vienai, nes MB nusibosta sukti ratus su vežimu hihihi.gif
Atsakyti
Turiu labai gerą ir rūpestingą MB wub.gif wub.gif thumbup.gif Vyresnėle nuveda ir parveda ir iš darželio, ir iš gimnastikos bei šokių blush2.gif ,be to užsiima su sūneliu ir pampersus keičia,kai manęs nėr šalia, ir nešioja,ir maudyti padeda.O kai einu vakarais į mokslus,tai jis tuo metu eina su mažiu į lauką ratus sukti lotuliukas.gif thumbup.gif Aš jau taip pripratau prie jo pagalbos,kad bus sunkiau kai eis į darbą doh.gif
Atsakyti
na mums dar labai nedaug laiko smile.gif
bet MB man padeda visapusiškai ir po operacijos man labai ligoninėj padėjo...
ir namie jis man nepakeičiamas, tvarko namus, daro valgyti smile.gif
o aš rūpinuos leliuku ir gydausi randą po CZ...
ir pamperį mielai keičia, ir maudom mūsų sūnelį kartu ir naktim pamainom prie leliuko lekiam...
na nežinau kol kas jis man tikras ramstis, koks ir turi būti vyras...
matysim kaip čia bus kai jam į darbą grįžti reiks.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 10 balandžio 2008 - 18:16
Skaito, kol leliukai-mamyčių reikalas!O aš ir neprašau, kam žmogų prievartauti, jei neturi moteriškų instinktų ax.gif
Atsakyti