maniskis gali viska padaryti, bet vis reikia paprasyti, jei abu esame namie, o siaip jei kur isvaziuoju, puikiai pasirupina dukryte
Ar vyras rūpinasi vaiku?, tingi ar ne
Na tiesa sakant keistas klausimas O kur jis dings?
Na tiesa sakant keistas klausimas O kur jis dings?
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 12, 18:17)
mano tai kartu maudosi as tik ateinu ispraust,o jie ten mirksta abu,mano taip pat atsikelia nakti,rytais leidzia pamiegot,pakeicia ir pampersa ir pamaitina,vienu zodziu super tevelis
maniskis irgi daznai mazaji pasiima kartu, nes jei tik pamato, kad kazkas maudosi ir jam reikia i vonia
kai nedirba rupinasi ar po darbo,tai musus abieju vaiaks,negi seneliai turi musus vaikais rupintys. nea nea,parejo tie laikai,kai motinossu mociutemanukelius augino,o vyraitikpinigus uzdirbinejo
eh maniskis is pat pradziu nei naktimis kelesi kaldra ant galvos uzsitemdavo ir vsio nieko negirdziu ir nematau, diena ir pritingejo panesiot ar pamaitint ar net pampersa pakeist, tai viena diena truko kantrybe ir pasakiau kad nuo siol keisi pampersa tada ir tada maitinsi rytais ir kad kas antra naktis priklausys jam, o taip pat ir maudynes, na kai mazasis dabar yra ugtelejes tai vos gryzes is darbo tetukas puola zaisti, ir mielai viska daro, net valgyt padaro mums laisvadieniais kambarius aptvarko, tikiuosi bus viska ir toliau taip!!!
QUOTE(Vikiuke @ 2008 03 15, 12:53)
eh maniskis is pat pradziu nei naktimis kelesi kaldra ant galvos uzsitemdavo ir vsio nieko negirdziu ir nematau, diena ir pritingejo panesiot ar pamaitint ar net pampersa pakeist, tai viena diena truko kantrybe ir pasakiau kad nuo siol keisi pampersa tada ir tada maitinsi rytais ir kad kas antra naktis priklausys jam, o taip pat ir maudynes, na kai mazasis dabar yra ugtelejes tai vos gryzes is darbo tetukas puola zaisti, ir mielai viska daro, net valgyt padaro mums laisvadieniais kambarius aptvarko, tikiuosi bus viska ir toliau taip!!!
na va, kartais vyrams uztenka pasakyti, nes patys nesusipranta
rupinasi tevelis vaiku labai, tik va nakti leidziam teciui pamiegot, nes maziukui reikia papo tai tetis negali padet, o visus kitus "darbus" dalinames, tikrai nera toks vyras, kad tik pazaist su vaiku galetu
mūsų tėtis pats geriausias viską pats padaro, tik prikakoto pamperso dar nekeičia, bo skystai daro ...o šiaip ir naktį keliasi, mišinuką daro ir man miegot liepia, į kitą kambarį veja, kelias naktis tai keitėmės, jis man leisdavo miegot kitam kambary vienai, kitą naktį aš su lelium "budėdavau"
Maziukas yra sumaises diena su naktim, tai as pati keliuosi, o tiksliau beveik visai nemiegu naktimis, noreciau kad MB padetu, bet... Tetis labai daug dirba, jis tuo ir teisinasi. Bet kai labai labai jau reikia tai paziuri vaika, nera kur jau detis. Tikiuosi, kad viskas neuzilgo pasikeis i gera puse.
Kai netingi tada rupinasi, tiksliau pazidzia, bet taip tai viska daug maz darau viena, nebent jau mano nervai neatlaiko kad viena darau, tai buna riesta MB.Tik tas nuolatinis prasymas kad butu su savo vaiku jau pradeda nervuoti.Lyg ir ne toks jau jaunas kad reiktu aiskinti ka su savo vaiku veikt, nu bet....