Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

na as tai savo vyrui labai retai kada lkeidziu virtuveje karaliaut, nemegstu. cia mano stichija ir jam cia ner ko ranku kist
Atsakyti
QUOTE(Haipa @ 2008 03 08, 18:38)
Galiu nuosirdziai dziaugtis, kad turiu toki nuostabu vyra, rupestinga teveli. Kadangi vaikutis buvo planuotas, labai labai lauktas,tai ir demesys didziulis. Kai vyrui laisvadienis, tai viska darome kartu, darbu pasiskirstymo nera, kad pvz.as tik sauskelnes keiciu...ne, vienas viena, kitas kita. Tikekimes, kad taip bus ir toliau.  4u.gif
P.S. O jei dar vyras turetu galimybe maitinti... tai is viso butu lygios teises.  mirksiukas.gif

dziaugiuosi uz tave. mano vaikutis taip pat buvo planuotas ir ilgai lauktas( 10 metuku), bet mano vyras nera toks supratingas, o labai tikejausi, nes tikrai labai laukem leliuko.jam idomiau losti kompu, nei buti su mumis ir dar aprekti, jei jam nesiseka.o apie pagalba namu ruosoje net nesvajoju, nes parasius padeti tik priekaistu sulaukiu: jei darysiu as, tai ka tu veiksi/ o taip sunku.maze naktimis keliasi 2-5 kartus, miego ziaurus trukumas, diena negaliu miegot, nes laukia namu ruosa, maisto gaminimas,o jei kartais ir randu laiko diena pasnausti, tai nakti ne tik kad maze zadina, bet jau pati nebegaliu uzmigti. ir nezinau ka bedaryti,tikiuos, kad mazei paaugus bus lengviau, gal bent naktimis issimiegosiu.o tai jauciuos kaip zombis ir kartais jau buna taip, kad bendrauju su zmonemis, bet jau nebesuvokiu nieko.ai uzteks.nieko negelbes tos kalbos, na gal kiek lengviau. sekmes visoms ir geru rupestingu teciu biggrin.gif
Atsakyti
pirmas tris savaites,kol tėtis buvo atostogose,tai kiekvieną dieną valgyti gamino,rūpinosi kaip įmanydamas,o paskui matyt atsibodo mirksiukas.gif dabar jau griežtai pareikalauju,kad pabūtų su vaiku,nes kitaip pats nesusipras ko gero..kažkada net mestelėjo frazę,tai tu neprašei,kad aš jį paimčiau..tai dabar visada paprašau arba tiesiog pasakau,kad paimtų,kol aš kažką dirbu..taip jau yra doh.gif
Atsakyti
nenusimink maniskiam ir reik pasakyti bet rupinas nesispyriodamas.
Atsakyti
Maniskis kiek gali tiek man padeda, vakare maudo klecka, uzmigdo ji, keliasi nakti jei prabunda ir laisva minute irgi su sunum buna, tikrai negaliu skustis ax.gif
Atsakyti
mes tai maudom kartu nepatikeciau jam vienam jos maudyti. o migdau as nes jei jis migdintu tai ji neuzmigtu o juoktusi ir zaistu. o beto mum jos daug ir nereik mikdyti nes as tik pamaitinu lovyteje paduodu tute ir ji pati uzmiega
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2008 03 12, 17:57)
mes tai maudom kartu nepatikeciau jam vienam  jos maudyti. o migdau as nes jei jis migdintu tai ji neuzmigtu o juoktusi ir zaistu.  o beto mum jos daug ir nereik mikdyti nes as tik pamaitinu lovyteje paduodu tute ir ji pati uzmiega

o MB maudo nuo pirmu dienu, pirmaji menesi kartu, o po to jau jis pats ismaudydavo thumbup.gif labai dziaugiuosi tuo wub.gif
Atsakyti
mano tai kartu maudosi lotuliukas.gif as tik ateinu ispraust,o jie ten mirksta abu,mano taip pat atsikelia nakti,rytais leidzia pamiegot,pakeicia ir pampersa ir pamaitina,vienu zodziu super tevelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 12, 19:07)
o MB maudo nuo pirmu dienu, pirmaji menesi kartu, o po to jau jis pats ismaudydavo  thumbup.gif labai dziaugiuosi tuo  wub.gif

na tai ir naudokis tomis laisvomis minutemis kai vyras su vaiku. nes as tai taip ir darau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as niekad ir nesusimasciau koki gera teti turi mano sunus...
jis pirmas paeme ji ant ranku, pirmas pakeite pampersa dar ligonineje, pirmas apiprause o as tik stripinejau aplink. nuo menesiuko maudo vienas ir tai yra tecio darbas, as mazyli maudziau gal kokius penkis kartus tik. mano darbas rubus suruost smile.gif
kazkas apie darba klause, taip dirba nuo 8 iki 17 val taciau tik grizes paima vaikuti, liepia man pailset, as irgi stengiuos kad butu maisto padaryta, nes pats nelabai pasiima doh.gif (bus gera nauja tema : ar vyrai patys pasiima valgyt biggrin.gif ) bet siaip tikrai yra teveliu kurie rupinasi mazaisiais neprasciau uz mamas o dar manau kad buna kazkokia lygybe, kam nepadeda vyras daznai padeda mamos, anytos, seses....
Atsakyti
kadangi močiučių, sesių ir kitų giminaičių aplink nėra, tenka suktis patiems.... aš į mokslus - vyras su mažium lieka vakarais... nesaldu būna.... burba daug, bet pasilieka smile.gif))
Atsakyti

doh.gif oj tie vyrai... skaitau cia ir taip viskas pazistama rolleyes.gif myli jie tuos vaikus, bet kazkaip kitaip nei mes... labai kitaip... doh.gif
Atsakyti