Galiu nuosirdziai dziaugtis, kad turiu toki nuostabu vyra, rupestinga teveli. Kadangi vaikutis buvo planuotas, labai labai lauktas,tai ir demesys didziulis. Kai vyrui laisvadienis, tai viska darome kartu, darbu pasiskirstymo nera, kad pvz.as tik sauskelnes keiciu...ne, vienas viena, kitas kita. Tikekimes, kad taip bus ir toliau.
P.S. O jei dar vyras turetu galimybe maitinti... tai is viso butu lygios teises.
Mano vyras kelesi priemaziuko pirma savaite,nes pati negalejau issikelt is lovytes,o siaip tai man tenka tas malonumas rupintis vaikeliu
Grįšta po darbo ir sako "Tu eik pailsėk, aš pabūsiu" Taip širdelę paglosto Kai abi verkt pradeda vieną sau pasiima ir šiaip labai dėmesingas Ne vyras, o tikra svajonė
mano vyras man labai padeda. aišku, mes namie tik 3 diena, bet labai padeda- kai pabunda ateina, paima ant ranku, pamyluoja... kol as susiruosiu maitinimui.
pamaitinta nesioja kol uzmiega mazulis
nakty keliasi su manim kai tik paprasau.
tiesa, dar bijo ir pampersa pakeist... rankos dreba, bet manau greitai igus
pamaitinta nesioja kol uzmiega mazulis
nakty keliasi su manim kai tik paprasau.
tiesa, dar bijo ir pampersa pakeist... rankos dreba, bet manau greitai igus
Mane vyras taip pat palepina, leidzia pailseti, pasiulo nuieti i parduotuves, pasivaikscioti, visada paziuri musu mazyli, ir niekada netingi.... taigi superinis pagalbininkas, nors is kitos puses manau taip ir turetu buti, juk vaikas yra gimes is didelels meiles, ir vaikas yra musu abieju
sveikutes asir isijunksiu i jus pokalbi. maniskis tai ir geras duoda ir man pailseti aisku kaip buvo jam atostogos buvo super leisdavo patinginiauti lovoje, o kaip dabar dirba tai toki malonuma retai kada suteikia. suprantu jis kartais ir naktim dirba o toks darbas jegu tikrai neprideda
Nu paskaitinejau, tai net pavydas sueme, kokie visu rupestingi teveliai.
Pirma vaika kai auginom, vyras nre vienos nakties neatsikele. Na budavo vakarais, jei man jau sveikata neatlaiko, paziuredavo, panesiodavo, kol nusnaudziu. Bet pagrinde zinoma visa atsokomybe buvo man. Tik jau kai paaugo, tada pradejo daugiau su vaiku bendraut, o dabar jkau kai dukrai 3 tai ir pasisneka, ir uzsiima abu kuom nors, ir aprengt gali - dukrai tetis - draugas.
Dabar kai gime mazasis, vel viskas panasiai - nemoka mano vyras su maziukais elgtis. Jei jam duodu vaika priziuret,kol susitvarkau, o tas verkt pradeda - mano vyras nervuojasi, nes nesugeba nuramint. O as negaliu ziuret, kaip jis nesugeba susitvarkyt Gerai,kad sis vaikas naktim gan ramus, nereik prie jo daug sokinet.
Na gaunasi taip,kad kudykiu mano vyras nemoka pasirupinti.
Pirma vaika kai auginom, vyras nre vienos nakties neatsikele. Na budavo vakarais, jei man jau sveikata neatlaiko, paziuredavo, panesiodavo, kol nusnaudziu. Bet pagrinde zinoma visa atsokomybe buvo man. Tik jau kai paaugo, tada pradejo daugiau su vaiku bendraut, o dabar jkau kai dukrai 3 tai ir pasisneka, ir uzsiima abu kuom nors, ir aprengt gali - dukrai tetis - draugas.
Dabar kai gime mazasis, vel viskas panasiai - nemoka mano vyras su maziukais elgtis. Jei jam duodu vaika priziuret,kol susitvarkau, o tas verkt pradeda - mano vyras nervuojasi, nes nesugeba nuramint. O as negaliu ziuret, kaip jis nesugeba susitvarkyt Gerai,kad sis vaikas naktim gan ramus, nereik prie jo daug sokinet.
Na gaunasi taip,kad kudykiu mano vyras nemoka pasirupinti.
zinai reik vyrus ir paauklet. as tai dar studijuoju tai vyras buvo priverstas rupinti. dazniau palik iseik i parduotuve taip ir apsipras. o kad nemoka su maziais elgtis tai padek pamokink. maniskis ir pavalgydina ir pampersa pakeicia.
o beto gal veliau labiau su vaikais uzsiims ir tu busi laisvesne
o beto gal veliau labiau su vaikais uzsiims ir tu busi laisvesne
QUOTE(Juritele @ 2007 03 20, 21:59)
mano vyras nuo pat mergaites gimimo nakti kelias,man nereikia as tik kels kartus esu atsikelus ,o siaip reikia kur isslekt visada vyras paziuri jokiu problemu nebuna,jokiu pykciu viskas ok
taviskis saunuolis!! pagirtina, va mano tai net i kita kambari miegot eina, nes pasak jo neismiega su mumis... taigi prie maziuko as viena keliuosi, o ir pasilikt vienas namie nenori su vaiku, sko nesusitvarkys... taigi pagalbos mazoka is jo puses., o taip noreciau daugiau
nakti ir as viena prie vaiko keliuos nes vyras negirdi tad nebega i kita kambari miegooti, o jei ir noretu tai tuoj ji i vieta pastatyciau. jug ne viena as ja pasidariau o jis ir nagus prikiso tad rupintis reik abiem, aisku man daugiau jug as mama