Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

kai gyme pirma dukryte auginau ja viena be tecio pagalbos.buvo nelengva nes dukryte sumaise diena su naktim.buvo kosmaras!kai pradejau lauktis antros dukrytes kalbejo oi kaip kalbejo,kad pades nes labai mazas skirtumas bus,bet deje tik kalbejo!tad auginu dabar dvi dukrytes ir dar isivaikinau vaika!tai savo vyra! biggrin.gif [FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]
Atsakyti
Smagu skaityt, kad dauguma teciu tikri saunuoliai thumbup.gif
Musu tetis taip pat labai padeda. Net nezinau ar tinka sis zodis "padeda", tiesiog viska darom pasikeisdami (na iskyrus maitinima krutimi biggrin.gif ). Va taip vienas kitam padedami ir auginam du berniukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 20, 20:19)
Temoje ka gavote dovanu is vyro po gimdymo nuejom moterys i sona ir pradejom skustis vyru elgesiu...Tai sumasciau nauja tema,kaip teveliai elgesi?

Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi? 4u.gif

o mano vyrui kaip uzeina,karatais padeda net prasyt nereik, o kartais neprisiprasysi kad pabutu......
Atsakyti
esu ta mama kuri savo vyru ir vaiko tevu tikrai gali didziuotis ax.gif beje ir dukryte teti labai myli wub.gif siai jis padeda kiek tik gali,tik stai kas liecia pampersu keitima,tai jis bega tolyn kiek tik akys mato schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rūpinasi ir mūsų tėtis savo sūneliu. ir vakarais būnu laisva, nes po darbo vyras visą laiką skiria sūneliui, ir naktį atsikelia, kad žiogelį man pamaitint lovan atneštų wub.gif
Atsakyti
Kai reikia, tai zinau, kad vyras suneli tikrai priziures. Mazylis labai myli teti. wub.gif O savo noru, tai neperdaugiausiai. Labiausiai nemegsta maitint kosele. O taip tai nieko bloga pasakyt negaliu, apie musu teti.
Atsakyti
4u.gif Mano vyriukas per daug pavarges po darbo, kad dar padetu su vaikiuku ar namu ruosoj unsure.gif Nesakau, kad visai nepadeda, niu bet truksta man tvirto peties. Tik idomu, kai as jau i darba pradesiu eiti? Ar tada jau bus pailsejes g.gif ar tik man vienai reiks asiliuku darbiniu buti verysad.gif
Atsakyti
mes nakti pasidalije i dvi dalis, pirmaja nakties dali keliuosi as, o antraja jis, tad jei reikia kuriam keltis pagal valandas, tai ir keliames. Kai kada, kai dantukai dygo, miegodavo labi prastai is vakaro, o kartais pries ryta verkslenti pradeda. tad zinom savo grafika ir nebuna jokiu piktumu,:tu kelkis, tu kelkis..... mirksiukas.gif
na, o diena visas rupestelis ant mano peciu, nes tetukas dirba ir namo gryzta tik 20val., tad laukiam kasdien vakaro ir tetuko gryzimo. kai buvo leliukas, tai tetuka ne labai uzsiimdavo, na o dabar jau kas kita, su ja jau ir padurnavot galima ir pazaist. tad ir tetukas buna priverstas tai daryti, nes vaikas jo pasiilksta, juk visa diena mato tik mane ir lauke sutiktus vaikus, na dar sese, su kuria mok tik erzintis. thumbup.gif
Atsakyti
tetis rupinasi mazyle, manau taip kaip jis gali. nes zmogus grizes is darbo velai vakare manau ne tiek daug jegu ir beturi... Todel nakti keliuosi tik as...vistiek juk tik pamaitinti reikia, o maitinu pati...
Atsakyti
Mano vyras tai baigia mane islepinti biggrin.gif O juk kita savaitele jau i darba eis - reikes greit atlepti tongue.gif
O rupinasi tai labai: ir pamperius keicia, ir nesioja, kol atsirugs, ir nakti stengiasi jis keltis, o man tik papuka iskist liepia. Zodizu, isimylejau savo vyra antra karta ir kol kas svajojam apie 4 vaikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lex: 06 kovo 2008 - 14:30
kai reikedavo tai tikrai priziuredavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex @ 2008 03 06, 15:29)
Mano vyras tai baigia mane islepinti  biggrin.gif O juk kita savaitele jau i darba eis - reikes greit atlepti  tongue.gif
O rupinasi tai labai: ir pamperius keicia, ir nesioja, kol atsirugs, ir nakti stengiasi jis keltis, o man tik papuka iskist liepia. Zodizu, isimylejau savo vyra antra karta ir kol kas svajojam apie 4 vaikus  ax.gif

Labutis.Aš irgi galiu pagyrti savo vyra.Labai jis man padeda,pampersus tai dažniau aš keičiu,bet visas kitas darbelius daro jis.Aš jau nebemaitynu,tai nakti kelesi jis ir daro mišinelį,maityna.Tai mūsų antras vaikelis,su pirmu kažkodel tokios pagalbos iš jo nebejutau,gal dėl nežinojimu,o dabar atvirksčiai (tfu,tfu,tfu). biggrin.gif
Atsakyti