Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Mūsų tėtis tai tik pažaidžia, visa kita mano darbas. Palieku jam kartai vaikelį pažiūrėti, bet tarp maitinimų - kai nereikia nei pampo keisti nei ką. Tai pažaist ir panešiot jis moka.
Ai, dar kai buvo labai mažas maudėm kartu nes viena bijojau. Dabar jau viena susitvarkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cesi: 21 vasario 2008 - 22:19
niu mes tetuku nesiskundziam.kol sunelis buvo leliukas visai tai tete ir nakti i kita kambari isnesdavo kad as numigciau.dabar tik gryzes po darbu iskarto uzsiima su zuikiu.zaidzia,valgo,pampus keiciasi.Visada varo mane pasiganyti,smegenis pavedinti.vakare taip pat migdo tik tevelis.Maudom dviese dar kol kas.Savaitgali tetis taip pat keliasi pusrycius maziui paduoti,nes jis vyturiukas ir jau 6.30 pradeda reikalauti misinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol maze buvo mazute tai nelabai ka man padedavo(jauciu prisibijodavo)o dabar tai visai kitas zmogus,tik grizes is darbo iskart uzsiima vaiku(kai jis namuose mama jai nereikalinga),ir nakti daugiausiai jis kelesi thumbup.gif pampersa pakeicia,bet uzpakaliuko po ''to'' reikalo laabai retai kada nuplauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 23 vasario 2008 - 15:25
mano vyras šiaip labiau mėgsta su juo žaisti smile.gif , bet kai buvo mažesnis, niekad neatsisakydavo man padėt, ir sauskelnes keitė, ir maitino... 4u.gif

o dar ir dabar viena procedura yra tik jų dvieju thumbup.gif , tai maudynės ( gėda pripažint, bes as nesu niekad jo maudžius blush2.gif ) tai yra ju dvieju vyriškas reikaliukas wub.gif ,
Atsakyti
mano vyras dienom keicia pampes,padeda maudyti,nes dar viena bijau. o jau visa kita - mano darbas.
Atsakyti
Maniskis ir pampersa pakeicia, ir i kiema isvaziuoja, ie namie nesioja, ir aprengia, ir kosele isverda, na o jau visa kita mano darbas ax.gif
Atsakyti
Zinoma, kad rupinasi... Ir mane isleidzia, ir pamaitina, ir pampersa pakeicia. Ir myli suneli labai wub.gif o po gimdymo nezinau, ka buciau be vyro dariusi. Jis vienintelis mane priziurejo po Cezario pjuvio, jis padejo, kai 40 temp man buvo sukilusi...
As labai dekinga jam wub.gif wub.gif wub.gif

Tik va nakteles bemieges - tai jau mano "privilegija" doh.gif
Atsakyti
oi,dar ir kaip rupinasi....ir per nestuma rupinosi, po gimdymo,tai nerealiai padejo,ir dabar kai nebuna namie,tai grizes pirma puola prie sunaus pasisveikinti...labai labai dekinga jam,geriausia dovana man is jo-rupestis rolleyes.gif
Atsakyti
Po gimdymo padejo.ir pampersus keidavo ir nakti keldavosi.Paskiau po truputi aptingo.Visokiu issikalbinejimu atsirado.Atseit tu pati maitini,as negaliu padet,tai kam keltis.Pampersus keist irgi as geriau moku.Uzmigdyt irgi tik as galiu.ir t.t.

tai gerai,kad maniskis namie dirba,tai as vaika aprengiu ir i lauka.vyras ji daznai kartu pasiema.

maudynes musu seimos ritualas.Maudomes visi kartu.
Siaip tai aisku man pagrindinis kruvis atitenka.Nors skustis negaliu.Gyvenam su uosviais,tai yra kur vaika palikt.
Atsakyti
Nu jūsų vyram paminklus statyti, o mano tai nieko nedaro, nebent kai jau paprašau tai pažiūri.
Atsakyti
Vos tik grizes is darbo ima suneli savo globon smile.gif , kad mamyte pailsetu ax.gif , tik va sauskelniu dar nekeicia, sako - jis toks maziukas....
Atsakyti
QUOTE(zaliaake123 @ 2008 02 28, 20:25)
Zinoma, kad rupinasi... Ir mane isleidzia, ir pamaitina, ir pampersa pakeicia. Ir myli suneli labai wub.gif o po gimdymo nezinau, ka buciau be vyro dariusi. Jis vienintelis mane priziurejo po Cezario pjuvio, jis padejo, kai 40 temp man buvo sukilusi...
As labai dekinga jam wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tik va nakteles bemieges - tai jau mano "privilegija" doh.gif

as irgi cezari apturejau, tai MB labai man padejo, nes pirma diena neatsikeliau is lovos, tokia nusilpus buvau, tai visa vaikiuko prieziura teveliui ant peciu buvo. Aisku, maziukas nuo vaistu irgi mieguistas buvo, bet vis tiek - pamperiuka pakeist, pasupuot verkianti ir pan.. smile.gif
naktimis, kai maziukas pradeda niurzgeti, tai iskelia is lovytes, kad galeciau pamaitinti.. ax.gif
kai grizom is ligonines, taip pat daug padejo, dabar irgi padeda, sako, netgi noretu nedirbti, o buti su mumis rolleyes.gif
Atsakyti