QUOTE(Reika @ 2007 03 20, 19:19)
Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi?
Padeda kai paprašau O tingi netingi ne mano reikalas, aš irgi gal tingiu, bet apie tai negalvoju.Pats iniciatyvos nerodo
QUOTE(elenuxus @ 2008 01 15, 20:43)
Musu tetis irgi labai noriai rupinasi dukryte Jei nakti pilvuka skauda, tai su mazule net i kita kambari iseina pavaikscioti, nuraminti, kad as galeciau nusnusti.Ir pamperius keicia, prausia, maudom kartu.Po maitinimo ima panesioti ant petuko, kad atsirugtu ir pilvuka masazuoja jei tik zyzia.
Smagu skaityti, čia jau daug
Musu tetis irgi naktim visiskai nesikeliu prie vaiko nors dabar jau ir vaikas retai kada atsikelia. Vakarais kai grizta is darbo, pavalgo ir uzsiima su vaiku, maudo, maitina ir t.t.
Musu tetis irgi bais geruolis (ko tikrai nesitikejau, nes visai nepanasus i rupestinguoli) . Iskart po gimdymo jau pirmas ismoko rupintis vaiku (kartu gulejom gimdymo namuose) ir iki siol, nors jau ir dirba, dar su daugais nespeja pabuti, nes padeda tvarkytis namuose, gaminti valgyti (ko anksciau irgi nebudavo), isleidzia mane kur reikia. O del vaiko, tai viska moka daryti, ner to, ko nemketu ar nenoretu. Zodziu ner ko skustis, tikrai dziugu. Gal dar acyja ir tai, kad dukryte - tikra tecio kopija
maniskis taip pat padeda rupintis
kai nedirba padeda išleidžia pas drauges kavos
na ir musu tetis priziuri pasilieka namie o kai buvo mazike tai iseidavo i lauka su vezimu o man leisdavo issimiegoti
Musu tetis ir
pradzioje as net nemaudziau, iki 4 men pilvukas juodai kankino, tai pamainomis ant pilvo aika pasideje miegojome.......eina i lauka, keicia pamperius....zodziu rupinasi, kartais net ir perdetai
pradzioje as net nemaudziau, iki 4 men pilvukas juodai kankino, tai pamainomis ant pilvo aika pasideje miegojome.......eina i lauka, keicia pamperius....zodziu rupinasi, kartais net ir perdetai
Musu tetis irgi super kai tik gali padeda, savaitgaliais keliasi prie leliaus jis , o darbo dienom as (leidziu jam issimiegoti) visada maudom kartu, keicia pamperius, migdo, nesioja kad atsirugtu, bendrauja kai tik turi laiko
dar ligoninej pirmas visko ismoko, kol negalejau atsikelti, rupinosi mumis abiem
dar ligoninej pirmas visko ismoko, kol negalejau atsikelti, rupinosi mumis abiem
Nu smagu, kad Lietuvos vyrai-teciai tokie pagalbininkai!! Kad tik jiems greit nenusibostu... Merginos, gera skoni turejot pries pasirenkant!! Ir as skoni turu!!
Musu mazoji valgo, deja, po menesio laiko misinukus. Nakti keliasi 2x, tai tete, nors jam anksti i darba, vis pro miegus pasisiulo :"Gal Tu dabar pamiegok?" O kai keliasi jis pats 6 val., tad rytinis niam-niam jo pregatyva. Ir gryzes po darbu leidzia man serijalus ziureti ar prie kompo dirbti, o jis nuo 18 val su dukra "rysi mezga". Ir maudo pas mus tik TETE!
Musu mazoji valgo, deja, po menesio laiko misinukus. Nakti keliasi 2x, tai tete, nors jam anksti i darba, vis pro miegus pasisiulo :"Gal Tu dabar pamiegok?" O kai keliasi jis pats 6 val., tad rytinis niam-niam jo pregatyva. Ir gryzes po darbu leidzia man serijalus ziureti ar prie kompo dirbti, o jis nuo 18 val su dukra "rysi mezga". Ir maudo pas mus tik TETE!
maniskis padeda, bet kartais reikia priminti