Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Nu ir as pagirsiu savo vyra ir sunaus teti wub.gif thumbup.gif jis yra nuostabus jis visada su vaiku pabuna ir maudo,pampersus keite,valgyt daro ir zaidzia su vaiku------mes begalo mylim savo teti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 20, 19:19)
Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi? 4u.gif
Padeda kai paprašau smile.gif O tingi netingi ne mano reikalas, aš irgi gal tingiu, bet apie tai negalvoju.
Pats iniciatyvos nerodo

QUOTE(elenuxus @ 2008 01 15, 20:43)
Musu tetis irgi labai noriai rupinasi dukryte  lotuliukas.gif  Jei nakti pilvuka skauda, tai su mazule net i kita kambari iseina pavaikscioti, nuraminti, kad as galeciau nusnusti.Ir pamperius keicia, prausia, maudom kartu.Po maitinimo ima panesioti ant petuko, kad atsirugtu ir pilvuka masazuoja jei tik zyzia. thumbup.gif
Smagu skaityti, čia jau daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 27 sausio 2008 - 12:52
Musu tetis irgi thumbup.gif naktim visiskai nesikeliu prie vaiko ax.gif nors dabar jau ir vaikas retai kada atsikelia. Vakarais kai grizta is darbo, pavalgo ir uzsiima su vaiku, maudo, maitina ir t.t. wub.gif
Atsakyti
Musu tetis irgi bais geruolis (ko tikrai nesitikejau, nes visai nepanasus i rupestinguoli) ax.gif . Iskart po gimdymo jau pirmas ismoko rupintis vaiku (kartu gulejom gimdymo namuose) ir iki siol, nors jau ir dirba, dar su daugais nespeja pabuti, nes padeda tvarkytis namuose, gaminti valgyti (ko anksciau irgi nebudavo), isleidzia mane kur reikia. O del vaiko, tai viska moka daryti, ner to, ko nemketu ar nenoretu. Zodziu ner ko skustis, tikrai dziugu. Gal dar acyja ir tai, kad dukryte - tikra tecio kopija tongue.gif
Atsakyti
Mūsų tata irgi aktyviai dalyvauja moteriškių gyvenime ir padeda ir pats pasireiškia biggrin.gif
Atsakyti
maniskis taip pat padeda rupintis bigsmile.gif
Atsakyti
kai nedirba padeda biggrin.gif išleidžia pas drauges kavos thumbup.gif
Atsakyti
na ir musu tetis priziuri pasilieka namie o kai buvo mazike tai iseidavo i lauka su vezimu o man leisdavo issimiegoti thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetis ir thumbup.gif
pradzioje as net nemaudziau, iki 4 men pilvukas juodai kankino, tai pamainomis ant pilvo aika pasideje miegojome.......eina i lauka, keicia pamperius....zodziu rupinasi, kartais net ir perdetai 4u.gif
Atsakyti
Musu tetis irgi super thumbup.gif thumbup.gif kai tik gali padeda, savaitgaliais keliasi prie leliaus jis , o darbo dienom as (leidziu jam issimiegoti) visada maudom kartu, keicia pamperius, migdo, nesioja kad atsirugtu, bendrauja kai tik turi laiko smile.gif bigsmile.gif
dar ligoninej pirmas visko ismoko, kol negalejau atsikelti, rupinosi mumis abiem thumbup.gif
Atsakyti
Nu smagu, kad Lietuvos vyrai-teciai tokie pagalbininkai!! Kad tik jiems greit nenusibostu... tongue.gif Merginos, gera skoni turejot pries pasirenkant!! mirksiukas.gif Ir as skoni turu!!
Musu mazoji valgo, deja, po menesio laiko misinukus. Nakti keliasi 2x, tai tete, nors jam anksti i darba, vis pro miegus pasisiulo :"Gal Tu dabar pamiegok?" O kai keliasi jis pats 6 val., tad rytinis niam-niam jo pregatyva. Ir gryzes po darbu leidzia man serijalus ziureti ar prie kompo dirbti, o jis nuo 18 val su dukra "rysi mezga". Ir maudo pas mus tik TETE! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 12 vasario 2008 - 14:13
maniskis padeda, bet kartais reikia priminti mirksiukas.gif
Atsakyti