Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

maniskis taip pat isejes tevystes atostogu,ir tikrai netingi buti su musu maze thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetis irgi labai noriai rupinasi dukryte lotuliukas.gif Jei nakti pilvuka skauda, tai su mazule net i kita kambari iseina pavaikscioti, nuraminti, kad as galeciau nusnusti.Ir pamperius keicia, prausia, maudom kartu.Po maitinimo ima panesioti ant petuko, kad atsirugtu ir pilvuka masazuoja jei tik zyzia. thumbup.gif Negalejau patiketi, kai nuo pirmu dienu taip viska noriai pradejo daryti, neprasiau ir nereikalavau kad pasidalintume visais darbeliais.Dziaugiuos, kad mano vyras toks supervyras ir supertetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2007 09 26, 12:49)
  Labai svarbu tėčiui dalyvauti auginant vaiką. Tokie tėvai, kurie to nedaro ne tik nuskriaudžia savo vaiką ir vaiko mamą, bet ir patys daug praranda.

100 procentine tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu tetis thumbup.gif . maziuka sugeba nuraminti, prajuokinti, uzmigdyti. jis labai myli savo suneli ir stengiasi kad tik butu gerai. As tikrai patenkinta.
Atsakyti
Mano vyras labai rupinasi dukryte wub.gif keicia pampersus,maudo,zaidzia ir naktimis keliasi thumbup.gif turi dar viena vyresne dukryte tai matosi koks stiprus risys tarp ju wub.gif
Atsakyti
Galiu nebent pakartoti elenuxus pasisakyma. Turiu ne tik suneli, bet ir nuostabu nauja vyra smile.gif
Atsakyti
Kartais padeda, kartais išleidžia, bet naktim tai niekad nesikelia, nes paprasčiausiai negirdi vaiko verkimo rolleyes.gif
Atsakyti
Maniškis man taip pat labai daug padeda wub.gif O man nėra nieko maloniau, kaip stebėti, kaip jie abu su mažium bendrauja wub.gif
Atsakyti
Mūsų tėtis thumbup.gif padeda ne tik prižiūrėt 2.gif, bet ir namuose apsitvarkyti. Naktim jei mažoji nemiega ir neverkia, tai pabūnu aš viena, o jei verkia - nešiojam abu
Atsakyti
Musu Tetis wub.gif wub.gif wub.gif , viska padeda, tik kartais reikia su pirstu parodyti ka daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip rupinasi,ir netingi
Atsakyti
tfu tfu tfu, kad tik neprisišnekėčiau, bet tikrai padeda ax.gif ... Ir naktim keliasi, ir mane kartais į miestą išleidžia, ir šiaip užsiima su dukriuku wub.gif ... Kaip aš tyliai juokauju, svarbiausia nuo pat pradžių prispausti, o paskui jau sava eiga cool.gif
Atsakyti