Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(pupux @ 2007 09 26, 13:43)
Sveikos, MB, grizes po darbo, padeda priziureti.Ir naktim keliasi, nepasakyciau, kad reikia stumti,prasyti, kad padetu. thumbup.gif

is paraselio matau, kad dvinukes auginat, tai dziugu, kad tevelis padeda, nes turbut vienai tai labai sunku butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvenam tarp dvieju saliu, pusmetuka su tetuku, pusmetuka mano gimtinej. Kai bunu pas SB visada padeda kiek gali, noriai iseina su vaiku, vaziuoja apsipirkineti, mane isleidzia i sporto kluba. Kas antra nakti man leidzia issimiegoti, nes pats noriai keliasi prie vaiko, rengia, maitina, tik pienuko reikia palikt biggrin.gif
Sunkiausia yra dabar, mazoji tik gimus, o MB salia jau nera verysad.gif Tenka suktis vienai su 2 vaikais, gerai kad salia mama, tai ji kiek pagelbsti. Laukiu nesulaukiu kada busiu vel su SB wub.gif
Atsakyti
MAN VYRAS LABI PADEDA AUGINTI VAIKUTI,DRAUGES NET PAVYDO TOKIO VYRO MAN tongue.gif
Atsakyti
rupinasi tiek pat ar net daugiau, kad tik man lengviau butu ir kad pats pasidziaugti galetu 4u.gif
Atsakyti
As irgi nesiskundziu savo vyru. Kai noriu iseiti, tai palieku maziuka ir viskas. Jie puikiai susitvarko be manes. Nakti tai nesikelia, bet ryte jei dar neisvaziaves i darba, tai pamaitina, sutvarko ir paguldo. Per iseigines tai duoda man ilgiau pamiegot. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 03 sausio 2008 - 14:28
Manasis superrrrrrrrr vyras thumbup.gif Kai tik gime musu sunelis, jis ir gavo ji paimt ant ranku pirmasis. Po komplikuoto gimdymo jis mane ir musu mazyli slauge 10 paru. Ir dabar man visada padeda, jai reikia pabuna ir isleidzia mane su draugem, jai mato kad jau labai pavargus bunu tai ir nakti paziuri. Zodziu super vyras.... thumbup.gif Labai ji myliu blush2.gif
Atsakyti
ramina, migdo ir linksmina geriau uz mane smile.gif kartais pajuokaujam, kad ne jam mano demesio pritruks, kaip kad daznai vaikui gimus atsitinka, o man jo smile.gif
o pirma menesi tai apskritai neisivaizduoju, kad be jo buciau dariusi... fantastika, kad teveliams ta laisva menesiuka suteikia
Atsakyti
as irgi noriu pasidziaugti savo vyriskiu-tik jo rupestelis, pagalba, meile, rupinimasis kartu neleidzia man pulti i nevilti kai vaikas visa nakti verkia.kai reikia visada jis paziuri mazyli nors ir kaip sunku buna kita diena i darba keltis smile.gif siaip stengiuosi nakti as keltis-juk maitinti reikia man, bet kai ilgai nemiegu, tai supuoja vyriskis, kad nors kelias valandeles numigciau.zodziu, rupinames ir auginame savo stebukleli kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 03 21, 11:22)
dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis  blush2.gif (manęs nei lašelio  verysad.gif , na gal tik nosytė, bet sako ji keičiasi)
na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės. wub.gif

Baltai pavydziu,pasiseke smile.gif smile.gif smile.gif .....kad maniskis toks butu verysad.gif smile.gif
Atsakyti
Manasis ir thumbup.gif vyras.Palyginus kai pirmas gime sunus,tai tikrai tiek demesio nebuvo kaip dabar dukrytei.Manau gal tai ir del amziaus,kitas supratimas,vertinimas...(Tarp mano vaikuciu 9,5 metu skirtumas.) Kai tik turi laisvo laiko visada buna su dukryte,net man neleidzia... smile.gif Jai vis kalba, - kai truputeli paaugsi,vaziuosim zvejoti,remontuosim automobilius...,nors jai dar tik 3,5 menesiuko smile.gif .kai maziukei buvo du menesiukai,as buvau susirgus,buvo plauciu uzdegimas,tai maniskis vienas ir maitino,ir maude, vienu zodziu super thumbup.gif .Net pati nesitikejau tokio demesio.Labai labai smagu 4u.gif

Beje jau nuo gimimo kiekviena diena mokina dukrele,kad pirmas zodis butu TETE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaLe: 05 sausio 2008 - 14:22
As kai pagimdziau man vyras padedavo nors ir dabar padeda bet jau maziau nes jis dirba bet kai buna namie visada padeda. smile.gif
Atsakyti
Mano tai vyras tevystes atostogu isejes tai padeda man,i kiema iseina su vaikuciu,pabuna namuose kol as pvz.sportuoju ir pan..
Atsakyti