Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Man didziausia pagalba is vyro, kad rupinas visais pirkiniais ir ruosia vakariene, nes mazas vakarais zirziukas. O jei mazasis atsikelia anksti irgi draugauja tetukas, nes as esu peleda ir ryte megstu pamiegot. Siaip pastebejau, kad vyrams lengviau su vaiku buti kai jie yra geros nuotaikos, o kai leliai verkslena, tada jau ne draugai g.gif
Ai dar gerai, kad namie yra 2 vyresnes seses, tai dabar kai jau mazas domisi aplinka, tinka dienos metu puikiai thumbup.gif -
+
Atsakyti
As taip pat galiu pasakyti savo vyrui dideli ACIU nes jis visada pabuna su vaiku juo rupinasi ir manim!
Atsakyti
Na, be vyro pagalbos išvis neįsivaizduoju kaip reiktų gyventi.
Užuojauta toms mamoms, kurios tos pagalbos iš savo vyrų nesulaukia 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi labai padeda,nors daug dirba,bet vakarais visada randa laiko pabuti su maziukais ir sekmadieniais daug buna,va ir dabar mergyte verke,tai jis ja ant ranku,kol ji uzmiega,ir dazniausiai pas tetuka buna.Labai myliu juos visus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 09 16, 22:40)
Na, be vyro pagalbos išvis neįsivaizduoju kaip reiktų gyventi.
Užuojauta toms mamoms, kurios tos pagalbos iš savo vyrų nesulaukia 4u.gif

uzuojauta priimu verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
didelis ACIU ir musu teveliui user posted image
Atsakyti
Visada padeda,niekada nera dar atsisakes padet,su mielu nori padeda 4u.gif
Atsakyti
Maniskis man labai padeda. Grizes is darbo visa prieziura sau prisiima, maitina, keicia pampersus, zaidzia, jei zirzia ramina, supa ir t.t. Maudom irgi visada kartu. Jei blogai jauciuosi ir valgyt padaro ir kambarius tvarko. Palikti keliom valandom irgi jokiu problemu niekada nebuvo. Keliu savaiciu palikdavau ramiausiai, zinojau, kad susitvarkys. Niekada neskambindavo, net jei vaikas rekdavo. Stengdavosi visada pats susitvarkyti, mazdaug abasramsia, no nezdamsia smile.gif
Paskaiciau ssiimmos zinutes, tai baisu pasidare. Ir turi gi tos moterys stiprybes gyventi su tokiais vyrais g.gif
Atsakyti
Mūsų tėtukui taip pat didelis dėkui už pagalbą ir rūpestį clap_1.gif. Jie su sūneliu - dideli draugai friends.gif . Tėtukas jei tik darbai neprispausdavo visuomet būdavo kartu: ir pasivaikščioti ir sauskelnes pakeisti ir kitus reikalus sutvarkyti, o ir maudom iki šiol kartu.
Labai svarbu tėčiui dalyvauti auginant vaiką. Tokie tėvai, kurie to nedaro ne tik nuskriaudžia savo vaiką ir vaiko mamą, bet ir patys daug praranda.
Atsakyti
Kaip as noreciau tokio supratingo vyro verysad.gif Maniskis tikru tikriausias idiotas nes visai nepadeda man, sako as dirbu ir esu pavarges
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2007 09 26, 12:23)
Kaip as noreciau tokio supratingo vyro verysad.gif  Maniskis tikru tikriausias idiotas nes visai nepadeda man, sako as dirbu ir esu pavarges

Labai liūdna verysad.gif , jei taip.
Laikykitės, nors ir būna labai sunku. Juk mažyliai suteikia labai daug džiaugsmo ir laimės akimirkų. Tik nevadinkit vyro idiotu, gal kaip nors pavyks įtraukti jį į vaikelio priežiūrą, kokiomis nors moteriškomis gudrybėmis flirt.gif ir meilumu. victory.gif
Atsakyti
Sveikos, MB, grizes po darbo, padeda priziureti.Ir naktim keliasi, nepasakyciau, kad reikia stumti,prasyti, kad padetu. thumbup.gif

Atsakyti