Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

Net neisivaizduoju, kaip butu, jei vyras nepadetu - dabar moka ir daro viska dar geriau nei mama blush2.gif Kadangi maitinames tik misinukais, tai tetis net ir pamaitinti gali - mama gali eiti pasiganyti bigsmile.gif
Atsakyti
Man vyras labai padeda bigsmile.gif Kai tik būna namie rūpinasi mažuoju, man telieka tik pamaitinti biggrin.gif Be to ir ryte įpratinau vyrą pervystyti mažių ir atnešti man tik pamaitinti tongue.gif Gerai, kad mažius naktį miega bigsmile.gif Pirmas naktis prabusdavo naktį, tai vyro nekankindavau, pati juo pasirupindavau. Dabar mažulis nuo 24h iki 6h išmiega thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man vyras labai padeda...Visapusiškai...Daug dirba, bet visada atranda laiko ir man, ir dukrytei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2007 07 21, 14:07)
Man vyras labai padeda...Visapusiškai...Daug dirba, bet visada atranda laiko ir man, ir dukrytei wub.gif

ir man taip pat. Auginame dviese, be seneliu, aukliu, tetu ir kt. pagalbos, tad reikia remtis vienam i kita. bet as ir pries nestuma jau zinojau, kad jis savo vaika myles ir be galo rupinsis...
Atsakyti
Padeda net labai ir nakty keldavosi ir pampersus keicia thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras tikras auksas,labai man padeda...Neisivaizduoju kaip butu be jo...
Atsakyti
Mano MB irgi labai nori ir rūpinasi mažiuku. Kartais net man priekaištauja kad mes nepasidalinam sūneliu- nes jam esant keičiu pampersą ar pan. blush2.gif o naktį tai jo nežadinu, nes vis tiek pati maitinu, o pampersą pakeičiu pati. Žinau kad dirba atsakingą darbą, tai reikia poilsio ir džiaugiuosi jo pagalba vakare. wub.gif
Atsakyti
Kol Vyteniukas buvo naujagimis ir vyras buvo atostogose tai labai rupinosi. O po to pradejo atsirasti ir svarbesniu darbu. O dabar is vis jauciosi lyg buciau vienisa mama nes visa vaiko prieziura tenka man ir tik man verysad.gif Jis tik kartais su vaiku pabuna ir tai labai trumpam doh.gif
Atsakyti
Aisku, kad tingi, bet nelabai turi is ko rinktis - tenka mamai padet, nes nei mociutes, nei tetutes pasonej negyvena ir aplink nesokineja.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 09 13, 15:23)
Aisku, kad tingi, bet nelabai turi is ko rinktis - tenka mamai padet, nes nei mociutes, nei tetutes pasonej negyvena ir aplink nesokineja.

Maniskis tai padedavo kai ir pirmas vaikas gime ir antras mirksiukas.gif
Kai buna namie tai kartais is namu varo : eik prasiblaskyk lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras man padeda labai wub.gif , nors ir sunkų darbą dirba naktimis (nuo 18val. iki 7val. ryto). Moka pakeisti sauskelnes, nuprausti ir pakeisti rūbelius. Kol vyras būna su dukryte aš nueinu išsimaudyti, pataisyti valgyti...
Atsakyti
Padeda, kiek prašau, man tiek ir užtenka. Pirmą mėnesį reikėjo daugiau pagalbos.. o dabar sauskelnes pakeičia, pamigdo, pažaidžia, išleidžia mane į parduotuvę ir pan. Kadangi pati maitinu, tai palikus esu daugiausiai 2 val. Vyras turės daugiau darbo, kai sūnus paaugs, ims bėgioti, tada galės ir ganyti. Kol kas mamos pareigos manęs nenuvargina biggrin.gif
Atsakyti