maniskis padeda ir labai dirba 3 dienas savaitej. keliasi nakti, buna diena su mazium, keicia pampersa, maudo, pamaitina ir pan.
savaitgalius visad kartu leidziam, zodziu peer laisva laika atsigirebia, kol buvo darbe
Sveikos,
norai tėtuko geri, bet kantrybės tai jis neturi: jei mažylė rami, tai paguguoti ,pažaisti jis nori,bet jei labai įsiverkusią reikia raminti, tai greit baigiasi šypsena iš veido..
Nors kartais būna ir atvirkščiai, nurimsta pas jį.
O naktimis keldavosi, nes ji taip rėkdavo kad pažadindavo visus, kol mišinuko nesulaukdavo,.
Vienintelis minusas, kad tas tėtis dirba visą dieną ir mamytės negali išleisti "palakstyti" į miestą.
norai tėtuko geri, bet kantrybės tai jis neturi: jei mažylė rami, tai paguguoti ,pažaisti jis nori,bet jei labai įsiverkusią reikia raminti, tai greit baigiasi šypsena iš veido..
Nors kartais būna ir atvirkščiai, nurimsta pas jį.
O naktimis keldavosi, nes ji taip rėkdavo kad pažadindavo visus, kol mišinuko nesulaukdavo,.
Vienintelis minusas, kad tas tėtis dirba visą dieną ir mamytės negali išleisti "palakstyti" į miestą.
Maniskis irgi labai rupestingas, grazu ziureti kaip bendrauja su mazuliuke Tik nakti jau as su ja budziu, nes visgi maitinu as, bet kai reikia, leidzia man numigti ir daboja lelyte vienas
MB irgi ziuri tol, kol vaikas ramus, pradeda verkt - mama pasiimk, jam kazko reikia
zodziu apgavo tai mane ziauriai.. priesh neshtuma shnekejo, kad tu man ji tik pagimdyk as uzauginsiu, dabartine situacija tokia : po darbo telikas, lekshte ir miegot; miegam atskirai - jis antram aukshte, as pirmam (nezino ka reishkia nemigo naktys kai vaikas serga) savaitgaliais tai atsigriebiu - maista suruoshiu ir pati po parduotuves pasilakstyt tada jau skambina ir klausineja kiekvienos smulkmenos
zodziu apgavo tai mane ziauriai.. priesh neshtuma shnekejo, kad tu man ji tik pagimdyk as uzauginsiu, dabartine situacija tokia : po darbo telikas, lekshte ir miegot; miegam atskirai - jis antram aukshte, as pirmam (nezino ka reishkia nemigo naktys kai vaikas serga) savaitgaliais tai atsigriebiu - maista suruoshiu ir pati po parduotuves pasilakstyt tada jau skambina ir klausineja kiekvienos smulkmenos
QUOTE(Nanuk @ 2007 06 23, 19:32)
va va ir aš tą patį pagalvojau
toks įspūdis pasiskaičius, kad jūsų vyrai nemiega naktimis, po to į darbą eina, po darbo grįžta ir puola tvarkytis... nu nerealu hebra ir taškas. Arba jus kažką čia perdedat...
toks įspūdis pasiskaičius, kad jūsų vyrai nemiega naktimis, po to į darbą eina, po darbo grįžta ir puola tvarkytis... nu nerealu hebra ir taškas. Arba jus kažką čia perdedat...
Realu Jei turi noro vyras jis viska speja...
taip mano vyras dirba 8 val. per para, bet keliasi ryte valanda anksciau, kad pakeisti mazei pamperi, ir padaryti misinuka, kad as dar pamiegociau valandele, o iseidamas dar ir kavos padaro , pietauti gryzes irgi pasibovina kol as papietauju, pamigdo ar siaip pazaidzia, gryzes po darbo visa vakara leidzia man pasikuisti namuos, ar siaip pailseti, jis vakare visa da uzsiima su mazaja, eina i lauka, zaidzia, vakare maudo, pamaitinus man, damaitina misinuku ir uzmigdo.... nezinau, gal nerealu atrodo, bet toks mano vyras , savaitgaliai irgi visada karu su seima, nors kartais jau net veju su draugais susitikti, kad pailsetu nuo musu, bet jis atsisako, sake mes abi jo neisvarginam
Mūsų tėvelis tikras šaunuolis. Labai man padeda. Pradedant tuo, kad gimdyme kartu dalyvavo, kartu gyvenom ligoninėj 5 paras. Jis netgi kantresnis už mane, randa būdų kaip mergytę užmigdyti, keičia pampersus, kalbina ją, na aišku ir mamos nepamiršta: ir išvažiuot vieną leidžia, ir pamiegot, ir dar valgyt padaro. Na, neturiu žodžių apsakyti kaip džiaugiuosi turėdama TOKĮ NUOSTABŲ VYRĄ, O MŪSŲ DUKRELĖ - TĖTĮ .
Kartais net per daug, man tik trukdo... bet leidziu, jai jam patinka ir nori rupintis maziuku...
O musu tevelis irgi stengiasi padeti kai gali, ir kai isiverkia tai dazniausia teveliui iseina tik nuraminti. Tik beda ta kad tevelis namuose labai retai buna, nes dirba per du darbus. O nakti tai as visada keliuosi, nes musu tevelis labai kietai miega , o ir pavarges labai buna.
mano vyriokas tai pirma menesi tai buvo auksinis,kaips akoma pradzia..dabar ir padeda bet jau netiek :mmm nu skustis negaliu ir miesta is leidzia,ir naktimis pauspa..kaip sakoma prie gero greit priprantama... :geda2:
mano vyras man labai padeda - nuo pat mazens ir pamperius keicia, ir valgyt padaryt moka ir mane i studijas isleidzia, o pats su maziuku buna, kadangi jo toks, darbas, kad daug laisvo laiko turi
po gimdymo tai isvis auksinis buvo, cia gal del to, kad gimdyme dalyvavo ir mate mano kancias, nes gimdziau naturaliai, be jokiu nuskausminamu ir siaip gimdymas ilgas ir sunkus buvo, tai paskui turbut norejo, kad as atsigauciau..
siaip mano nuomone vaiku turi rupintis abu, nors aisku mamos daznai tai daro geriau tokia jau musu prigimtis
po gimdymo tai isvis auksinis buvo, cia gal del to, kad gimdyme dalyvavo ir mate mano kancias, nes gimdziau naturaliai, be jokiu nuskausminamu ir siaip gimdymas ilgas ir sunkus buvo, tai paskui turbut norejo, kad as atsigauciau..
siaip mano nuomone vaiku turi rupintis abu, nors aisku mamos daznai tai daro geriau tokia jau musu prigimtis
Maniskis irgi rupinasi,taciau per darbus mazai lieka laiko su maziuliu pabut.
Maniskis pirma menesi naktimis pampersus keite ir maudydavo kartu:geda2: kadangi vaikas buvo l.ramus, tai nieko daugiau padaryt ir negaledavo kai vaikutis paaugo ir atsirado daugiau darbu,tai bandydavo nusimuilinti, bet griezta zmonos ranka padarydavo tvarka dabar kai sunui 2 metukai, visa "uzklasine" veikla priklauso jam kai grizta is darbo, galiu but rami, kad ir valgyt padarysiu, ir seriala paziuresiu o jie duksta kartu, zaidzia futbola ir pan. teisingai sakoma, kad vyrams vaikai tampa reikalingi, kai paauga