musu tetukas siaip geras aisku nera kaip kitu cia teciai kad vos ne visus mamos darbus atlieka bet padeda,as gimdziau su cezariu tai po to buvo sunku tai vyras namie daug padejovakarais po darbo su maziuku budavo as eidavau pamiegoti iki kokiu 11 tada pamaitindavau maziuka ir nakti keldavausi pati nes gi vyrui i darba reikia,namie ir indus isplaudavo valgyti jei spedavau greit kazka pagamindavau jei ne jis nusipirkdavo gryzdamas kanors ir man parnesdavo
dabar mums beveik 4men tai jis po darbo pabuna su suneliu kol as indus issiplaunu kol jam pietus i darba sudedu,kai reikai pakeicia ir pamperi,maudome visad kartu maitinti kartais pamaitina kai paprasau,na nesiskundziu musu tetuku,pradzioj maniau mazai jis man padeda bet kai paskaiciau kokie kitu vyrai kad isvie nieko nedaro niekuom nepadeda tai mano auksas palyginus,
o ir vakare visad kai maziukas uzmiega kartu dar tv paziurim ir einam miegoti kartu meiliai apsikabine nera buve taip kad jisnueitu vienas pats be manes miegoti,
siaip nakti jis nesikelia keliuosi tik as nes jam reik gi i darbeli gi tetukas ir dar belyja pavargsta ir jam reikia nakti issimiegoti o mamyte jei nakti blogai pamiega ji gali ir diena nusnusti kai maziukas miega