Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vyras rūpinasi vaiku?

QUOTE(*lapyte* @ 2007 06 12, 11:32)
jo as ir skaiciau tavo pasisakymus ziuriu kad musu likimas labai panasus,o ir leliukai panasaus amziaus  wub.gif

galetume dar ir arciau gyventi, susibegtume pasiguosti 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau apie vyrus ir priejau isvados, kad mano vidutiniskas tetis lotuliukas.gif butu gal ir geresnis, bet kad retai namuose buna, vazinejasi i uzsieni uzdarbiaut verysad.gif o kai namuose, negaliu pasakyt, kad "pamaina perduodu", bet uztad valgyt jis visada daro tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 06 12, 17:43)
galetume dar ir arciau gyventi, susibegtume pasiguosti  4u.gif

tai va gaila kad tu tolokai,man atrodo tikrai rastume apie ka pasisneketi unsure.gif
Atsakyti
kiek cia perskaiciau vienom pasiseke su vyrais ,kitom nelabai. manasis irgi prie vidutiniu. kartais duagiau padeda kartais maziau. kai buna namie padeda tikrai nemazai. visada padeda maudytis, jei as vakare miegui ruosiu vaika, jis sutvarko namus, arba atvirksciai. siaip esu patenkinta, tik manes nelabai kur isleidzia iseit. kartais viskas atsibosta i noretusi kur nors vienai iseit, bet... vyras nuolat sako ai tu ir taip iseini.. taip. bet su vaiku.... o viena kad ir po parduotuves papaukiot laiko neturiu. o kai pats nori iseit, apeliuoja i mano sazine, mat kaip jis pavargsta... taip pavargsta, bet turi iseiginiu nuo darbo, motinystes iseiginiu gi nera ir sekmadienis jau nebe poilsio dienna.
kantrybes mums visoms su tais vyrais ax.gif
Atsakyti
Geras mūsų tėvelis wub.gif Nors jis tikrai užimtas žmogus, labai stengiasi kuo daugiau dėmesio skirti sūnui ir man. Nors grįžęs iš darbo turi mokytis, visada padeda išmaudyti, nesibodi pakeisti sauskelnių ir pabūti su vaiku, kol aš išsimaudau. Pasisekė mums.
Atsakyti
as savo vyru labai patenkinta, naktim nesikelia, bet man to ir nereikia, juk maitinu savo pienu, reiketu vistiek paciai atsikelti, o ko keltis abiem. saunu kad musu sunus labai geras ir ramus kudikelis, tai nelabai man tos pagalbos ir reikia, bet va valgyt pats gaminasi, namus padeda tvarkyti, visada po darbo pasiima maziuka ir mane pasauke kai jau maitinti reikia, o siaip ta visa laika galiu skirti sau ir SM biggrin.gif
Atsakyti
musu tetis irgi geras biggrin.gif keliasi nakti prie vaiku,jei reikia padaro valgyt,sutvarko namus.isleidzia mane kur noriu ir pats pasilieka su abiem vaikais.
Atsakyti
musu tetukas siaip geras aisku nera kaip kitu cia teciai kad vos ne visus mamos darbus atlieka bet padeda,as gimdziau su cezariu tai po to buvo sunku tai vyras namie daug padejovakarais po darbo su maziuku budavo as eidavau pamiegoti iki kokiu 11 tada pamaitindavau maziuka ir nakti keldavausi pati nes gi vyrui i darba reikia,namie ir indus isplaudavo valgyti jei spedavau greit kazka pagamindavau jei ne jis nusipirkdavo gryzdamas kanors ir man parnesdavo ax.gif
dabar mums beveik 4men tai jis po darbo pabuna su suneliu kol as indus issiplaunu kol jam pietus i darba sudedu,kai reikai pakeicia ir pamperi,maudome visad kartu maitinti kartais pamaitina kai paprasau,na nesiskundziu musu tetuku,pradzioj maniau mazai jis man padeda bet kai paskaiciau kokie kitu vyrai kad isvie nieko nedaro niekuom nepadeda tai mano auksas palyginus, thumbup.gif
o ir vakare visad kai maziukas uzmiega kartu dar tv paziurim ir einam miegoti kartu meiliai apsikabine nera buve taip kad jisnueitu vienas pats be manes miegoti, ax.gif siaip nakti jis nesikelia keliuosi tik as nes jam reik gi i darbeli gi tetukas ir dar belyja pavargsta ir jam reikia nakti issimiegoti o mamyte jei nakti blogai pamiega ji gali ir diena nusnusti kai maziukas miega mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip parasau tai taip , bet pats neikada nepasisiulys pakeisti pamperio arba pamaitinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2007 03 20, 20:19)
Temoje ka gavote dovanu is vyro po gimdymo nuejom moterys i sona ir pradejom skustis vyru elgesiu...Tai sumasciau nauja tema,kaip teveliai elgesi?

Padeda su uzsidegimu,burbejimu,isvis tingi? 4u.gif

maniskis jei buna pavarges bisky paniurzga,bet dazniausia pasakau jam kad ir as per diena pavargstu tai paziuri truputi leliu,padeda wub.gif o seip visada,mielu noru man pagelbeja thumbup.gif
Atsakyti
musu tevelis tai labai geras ir pamperi pakeicia ir panrsioja kai verkia ir dar didziaja pasirupina ir mane isleidzia kur nors iseiti smile.gif jei reikia ir mane dar palepina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 21, 19:07)
man toks klausimas iskilo:  g.gif  o jusu vyrai nedirba??? su baltu pavydu skaitau kokie superteciai ir mamytems miegoti leidzia ir keliasi nakti ir plauna grindis ir visa kita..  thumbup.gif manasis tai grizes po darbo jei bus ko valgyti tai pasisildys, man ides, ir krenta i lova - nebandyk pajudinti. o jei nieko nera valgyt, nespejau padaryti, nes vaikiukas labai zirzaliukas ir rankinukas, tai tada pabambes kad ner ka valgyt ir tiesiai i lova. o as kaip stovejau su vaiku ant ranku laukdama kol gris tetis, kad bent valgyt padaryciau, pailseciau siek tiek ar ka, tai taip ir lieku stoveti.  blink.gif  nes tetis namie "gyvas" buna tik koki 10min - kol nusiauna batus ir nueina iki lovos ir ryte kol isgeria kavos (bet mes dar miegam)..

va va thumbup.gif ir aš tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
toks įspūdis pasiskaičius, kad jūsų vyrai nemiega naktimis, po to į darbą eina, po darbo grįžta ir puola tvarkytis... lotuliukas.gif nu nerealu hebra ir taškas. Arba jus kažką čia perdedat... ax.gif
Atsakyti