QUOTE(Klepesova @ 2007 03 21, 10:22)
dar nesenei tik pagimdžiau, bet maniškis pakolkas keliasi naktį, kai keičiu sauskelnes jas išneša ir laukia kol pamaitinsiu tam kad atrauginti mažę (bet jau 2 naktis taip gražiai per tą pusvalanduką nulūžta kad gaila man jį kelti). Dienomis vėl: jei nerami nešioja (naktim taip pat liepia man miegoti o pats su mažiuke ant rankų) prausia veiduką, valo nosytę, ausytes. laksto n kartų į parduotuvę tai to tai ano- vis nesusiperku visko ko reik. Išplauna rankomis mažiukės rūbelius (aš tik 2 kartus ploviau) Tik va neįkalbu sauskelnes keist ir užpakaliuką plauti- jam baisu, kaip aš tą mažiukę laikau virš kriauklės viena ranka. dar padeda maudyti. Dar kas dieną plauna grindis, kad kuo mažiau dulkių mažiukė prisikvėpuotų ir t.t.t.t.t net nepamenu visko. Myli jis savo mažę, o ir pakolkas nepaprastai panaši ji į jį kai buvo kūdikis

(manęs nei lašelio

, na gal tik nosytė, bet sako ji keičiasi)
na jei suknerkia tai aš net atsikelt nespėju, o jis jau prie lovytės.
kaip grazu...
Mano vyras irgi padeda suneli auginti. Kur noriu islekiu, paleidzia be problemu, jei reikia. Maudo jis, keicia pampersus, maitina, buciuoja

O nakti keliames tai jis, tai as, mes taip sutarem, kad pailset galetumem, nes musiskis prastai miega naktimis. Geras tas mano vyras, kol kas tikrai nesiskundziu