Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 16, 15:49)
Šiaip atrodo tai gerai apsitemps. Aš kai daviau suknelę savo, tai ir prašiau, kad dydis, apsitempimas, platėjimas būtų 1 prie vieno. Tai tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
Šiaip gal raišteliai mano manymu bus kiek prastoka. Gal geriau daryk juosteles-gėlytes. Ta prasme kas dominuos išto daryk juosteles. Tikiuosi, kad supratai ką norėjau pasakyti. Arba dar gali daryti ant gumyčių suverti svarofskio kristalus ir sujungti nugaroje. Turėtų būti super smile.gif

NEPAMIRŠKIT, KAD ČIA TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ REMIANTIS PATARIMAIS NUSIMANANČIŲ ŽMONIŲ.

Aš tai įsivaizduoju tuos raištelius ne kaip batams doh.gif Juk yra visokių gražių juostelių blizgančių, šilkinių ir dar kitokių, kurios kaip ir tiktų gražiai suvarstyti nugarą ax.gif rolleyes.gif
Gerbiu visų nuomones 4u.gif , čia juk diskusijų forumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 16, 15:59)
Aš tai įsivaizduoju tuos raištelius ne kaip batams  doh.gif  Juk yra visokių gražių juostelių blizgančių, šilkinių ir dar kitokių, kurios kaip ir tiktų gražiai suvarstyti nugarą  ax.gif  rolleyes.gif
Gerbiu visų nuomones  4u.gif , čia juk diskusijų forumas  mirksiukas.gif

Aga tirkai nepagalvojau, kad gali būti ir gražių juostelių. Net nekilo tokia mintis. Tiesiog kažkuri forumietė buvo atsiuntusi foto, kur paprasti dirželiai, tai aš apie juos tik ir pagalvojau. Žiopla merga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 03 22, 18:51)
Gali pasiziureti skeciu ebay, tikrai maciau ten ju ir ne viena mirksiukas.gif

Pasirodysiu visiskai neismanele,bet... blush2.gif Prasau paaiskinkit kaip ieiti i ta skeciu ebay? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 22, 19:46)
O aš mačiau per Kaziuką  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Reikėjo paimti tos moteriškės kontaktus... Ji pati mezga tokius skėčius. Sakė, kad Kauno ponios ją jau gerai žino  ax.gif 
Ji gyvena Kaune, tai kaunietės, galit pasidomėti per pažystamas, gal kuri ir atrasit tą mezgėją  mirksiukas.gif

Perskaiciau visa temele,bet taip ir neradau jokiu ziniu apie ta moteriske,uzsiimancia skeciais.Turbut niekas neturi jos kontaktu... g.gif O,kiek kainavo tokie skeciai?Gal kas klauset ir zinot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 16, 16:10)
Aga tirkai nepagalvojau, kad gali būti ir gražių juostelių. Net nekilo tokia mintis. Tiesiog kažkuri forumietė buvo atsiuntusi foto, kur paprasti dirželiai, tai aš apie juos tik ir pagalvojau. Žiopla merga  doh.gif

Tai vat aš ir įsivaizduoju tokius gražius rolleyes.gif , jie būtų kaip puošmena netgi. O dar kur nors paderinus ant suknelės, o ir MB galima ką nors panašaus į gėlytę padaryti ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 04 16, 16:24)
Pasirodysiu visiskai neismanele,bet...  blush2.gif Prasau paaiskinkit kaip ieiti i ta skeciu ebay?  4u.gif  ax.gif
Papildyta:

Perskaiciau visa temele,bet taip ir neradau jokiu ziniu apie ta moteriske,uzsiimancia skeciais.Turbut niekas neturi jos kontaktu...  g.gif O,kiek kainavo tokie skeciai?Gal kas klauset ir zinot?  mirksiukas.gif

Kaziuke, jei neklystu, kaina buvo 150 Lt. Bet tiksliai nepamenu g.gif
Pabandyk dar čia pasiskaityti, gal ką nors atrasi:
http://www.supermama...howtopic=131065
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 16 balandžio 2007 - 15:30
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 16, 16:26)
Tai vat aš ir įsivaizduoju tokius gražius  rolleyes.gif  , jie būtų kaip puošmena netgi. O dar kur nors paderinus ant suknelės, o ir MB galima ką nors panašaus į gėlytę padaryti  ax.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kaziuke, jei neklystu, kaina buvo 150 Lt. Bet tiksliai nepamenu  g.gif
Pabandyk dar čia pasiskaityti, gal ką nors atrasi:
http://www.supermama...howtopic=131065

Aciu uz atsakyma. biggrin.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 04 16, 16:35)
Aciu uz atsakyma.  biggrin.gif  aciuks.gif

Prašom, kad tik padėtų mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif 4u.gif na as visa tema perskaiciau nuo pat pirmos zinutes ir dar karta uzklausiau apie numatomu sukneliu modelius nes jau buvo uztile tos diskusijos... o be to ir nauju dalyviu cia atsirado.
norejau kad vel kalba pasisuktu apie juos gal kas modeliuki ikeltu... mirksiukas.gif
Atsakyti
gal as cia ne i tema,bet baigiau nerti dar viena suknele ir ji man labiau tinka ir patinka,tai ta kuria ruosiausi dalyvauti vestuvese(as ne jaunoji) parduodu
My Webpage
jei kas nori prasom thumbup.gif 160lt,beveik tiek kiek kainavo siulai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 04 16, 22:23)
gal as cia ne i tema,bet baigiau nerti  dar viena suknele ir ji man labiau tinka ir patinka,tai ta kuria ruosiausi dalyvauti vestuvese(as ne jaunoji) parduodu
My Webpage
jei kas nori prasom thumbup.gif  160lt,beveik tiek kiek kainavo siulai doh.gif

Man tai įdomiausia, iš kokių siūlų tu mezgei šią suknelę? Na, ne tik šią - ir kitą (ar kitas) smile.gif Ir kiek siūlų reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 16, 23:19)
Man tai įdomiausia, iš kokių siūlų tu mezgei šią suknelę? Na, ne tik šią - ir kitą (ar kitas)  smile.gif Ir kiek siūlų reikėjo?

sita neriau is storu siulu,akrilas,metlic ,nu ten tokas suktas siulas is keliu spalvu,batas,kreminis storesni,blizgutis aukso, juodas,zalias kaip ir,dar rausvas.tikslios sudeties negaliu pasakyti nes ismeciau pakuotes lapelius doh.gif reikejo 12 matkeliu po 50g.
o kita nusineriau is lininiu dazytu zydru siulu plonesniu,krentancia zemiau keliu jei reikejo 20matkeliu po50g,labai pigiai gavau is pazystamos po3lt,nors ji mokejo brangiau 4u.gif .ai dar kai kur blizgucio dejau,kaip yra atkirai pirkti.gaila foto negaliu ideti fotiko neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 04 17, 09:46)
o kita nusineriau is lininiu dazytu zydru siulu plonesniu,krentancia zemiau keliu jei reikejo 20matkeliu po50g,labai pigiai gavau is pazystamos po3lt,nors ji mokejo brangiau 4u.gif .ai dar kai kur blizgucio dejau,kaip yra atkirai pirkti.gaila foto negaliu ideti fotiko neturiu verysad.gif

Kaip noriu pamatyti tą lininę suknutę... ax.gif O ji bus be pamušalo? Nes, jeigu ji laisva per klubus, tai nieko, o jeigu aptemta, taigi išsisėdės g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 17, 10:45)
Kaip noriu pamatyti tą lininę suknutę...  ax.gif O ji bus be pamušalo? Nes, jeigu ji laisva per klubus, tai nieko, o jeigu aptemta, taigi išsisėdės  g.gif

ne ji neaptemta,plateja nuo klubu,biski sviecia trusikeliai nu bet neperlabiausei,gal pasisiusiu pasijoni dar g.gif ,jei spesiu
Atsakyti