QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 16, 15:49)
Šiaip atrodo tai gerai apsitemps. Aš kai daviau suknelę savo, tai ir prašiau, kad dydis, apsitempimas, platėjimas būtų 1 prie vieno. Tai tikiuosi, kad taip ir bus
Šiaip gal raišteliai mano manymu bus kiek prastoka. Gal geriau daryk juosteles-gėlytes. Ta prasme kas dominuos išto daryk juosteles. Tikiuosi, kad supratai ką norėjau pasakyti. Arba dar gali daryti ant gumyčių suverti svarofskio kristalus ir sujungti nugaroje. Turėtų būti super
NEPAMIRŠKIT, KAD ČIA TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ REMIANTIS PATARIMAIS NUSIMANANČIŲ ŽMONIŲ.
Šiaip gal raišteliai mano manymu bus kiek prastoka. Gal geriau daryk juosteles-gėlytes. Ta prasme kas dominuos išto daryk juosteles. Tikiuosi, kad supratai ką norėjau pasakyti. Arba dar gali daryti ant gumyčių suverti svarofskio kristalus ir sujungti nugaroje. Turėtų būti super
NEPAMIRŠKIT, KAD ČIA TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ REMIANTIS PATARIMAIS NUSIMANANČIŲ ŽMONIŲ.
Aš tai įsivaizduoju tuos raištelius ne kaip batams Juk yra visokių gražių juostelių blizgančių, šilkinių ir dar kitokių, kurios kaip ir tiktų gražiai suvarstyti nugarą
Gerbiu visų nuomones , čia juk diskusijų forumas