Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(eya @ 2007 04 15, 01:38)
Na jau na jau, ner ko gasdinti nerianciu nuotaku - gi nepavyks siemet, pavyks kita kart console.gif  4u.gif  mirksiukas.gif  O ir priezastis turbut ne sukneleje....  mirksiukas.gif

Oi, tikrai negązdinkit čia mūsų, neriančių 4u.gif
Tikrai noriu tikėti, kad to nepavykimo priežastis nėra suknelė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 14, 23:45)
jetau kaip gerai kad radau sita dalykeli t.y forumeli  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nes as ir vestuvine ruosiuosi vilketi nerta  rolleyes.gif bigsmile.gif
ir dar biskuliuka nuliudau perskaicius iki galo si foruma, kai radau ta pacia datele viena kuria mes buvom sventei  isirinke ir irgi ta mergaiciuke suknele neriasi kaip ir as norejau,  cry.gif
liudna todel kad neseniai suzinojau kad nepavyks mums siemet susituokti  verysad.gif

bet tikiuos kad tai mergaiciukei pavyks puikiai ir tuo labiau su megsta suknyte, kuri bus turbut  thumbup.gif  nes kitaip ir but negali kas labai stengiasi  mirksiukas.gif

Sveika įsirašiusi į dėvėsiančių nertą ar neriančių sau vestuvinę suknelę 4u.gif
Tai gal mes netikėsim jokiais prietarais ir viskas bus gerai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip fainai, kad mūsų gretos vis didėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o tai kam pasakau, kad būsiu su megzta suknelė reakcijos būna labai įvairios. Dažniausiai hmmm kaip įdomu, bet matos jog lieku nesuprasta doh.gif doh.gif
Atsakyti
nemanau kad sukneleje priezastis nes jos dar nepradejau nerti g.gif
tiesiog suzinojm kad musu pirsliene nestuke.gif doh.gif lotuliukas.gif
kaip ir dziaugiuosi kad ji laukiasi, bet biski liudnoka kad siemet mes negalesim susituokti ax.gif
niu bet nieko 2008 darysim svente thumbup.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif

ir tikrai jau nieko nenoriu gasdinti o labai dziaugiuosi kad nea as viena tokia ne tortine drinks_cheers.gif

bandau izvelgti ir geraja puse daugiau turesiu laiko apgalvoti modeliuka pasirankiosiu ideju ir tt ax.gif

buvau apsisprendusi nerti is kid mocheros kadangi turejo but rugsejo gale svente, bet dabar numatom gal kokia geguze kazin ar ne per karsta tada bus su ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 15, 10:27)
kaip fainai, kad mūsų gretos vis didėja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o tai kam pasakau, kad būsiu su megzta suknelė reakcijos būna labai įvairios. Dažniausiai hmmm kaip įdomu, bet matos jog lieku nesuprasta  doh.gif  doh.gif

Oi, kad tik daugiau mūsų tokių būtų drinks_cheers.gif thumbup.gif
O tai tos tortinės manęs niekada nežavėjo. Taip pat ir baltos man nepatinka blush2.gif
Na, aš jau rašiau apie savo vaikystės norą mirksiukas.gif

O aplinkiniai tai jooo, labai skirtingai reaguoja. O kai dar pasakai, kad pati bandysi megzti, tai tada jau buna ooo hhhooo hhhooo doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 15, 11:23)
nemanau kad sukneleje priezastis nes jos dar nepradejau nerti  g.gif
bandau izvelgti ir geraja puse daugiau turesiu laiko apgalvoti modeliuka pasirankiosiu ideju ir tt    ax.gif
buvau apsisprendusi nerti is kid mocheros kadangi turejo but rugsejo gale svente, bet dabar numatom gal kokia geguze kazin ar ne per karsta tada bus su ja  g.gif

O tu pati nersi suknelę?
Aš tai dar negaliu sumąstyti iš kokių siūlų man nerti doh.gif Norėjau iš lininių, tačiau labai jau jie plonyčiai, pabos man nerti... ax.gif
O kad būtų kokie su lykra, kad tampytųsi ir gražiai apgultų liemenį... ax.gif
Atsakyti
[quote=gita_tiesiog,2007 03 21, 10:16]
nu va,radau kelias sukneles. Pan aciai tai jos neipatingai grazios, bet gal kils kokiu minciu ar ideju
nepykit, bet bent jau mano nuomone jos visos daugiaus vasariskos bet tik ne vestuvems. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 15, 16:01)
nepykit, bet bent jau mano nuomone jos visos daugiaus vasariskos bet tik ne vestuvems.  ax.gif

Gerbiu tavo nuomonę. smile.gif
Niekas čia ant nieko nesiruošia pykti - dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif
O dar, jeigu tau patinka tortinės pūstos suknios ir visokie lankai pasmasiniai, tai ir liuks!
Čia esame tos, kuriom priimtinos megztos ar nertos jaunosios suknios 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 15 balandžio 2007 - 19:12
na aš gal pati bandysiu nert tam tikras dalis blush2.gif , bet turiu pašonėje sena mezgimo vilke biggrin.gif savo supermama.gif mama assa.gif lotuliukas.gif tai manau ji man puikiai padės susitvarkyti su ta visa mazgalyne ax.gif
lininiai gal ir nieko tie plonyčiai, grazu bet ar jie gerai pabalą po to? nors ką aš žinau
įsivaizduoju kad neblogai būtų siūliukai tokie biski su šilku gal kokie biskučiuka sunkesni kad gražiai kristų... aij nebezinau doh.gif

o su tuo liemens apgulimu tai irgi man gana idomu kaip bus... g.gif

beja nuotakos gal kokiu modeliukų jau turite mintyse? na ar su ilgom rankovytėm ar ant šleikucių, o iškirptės kaip?
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 15, 22:06)
beja nuotakos gal kokiu modeliukų jau turite mintyse? na ar su ilgom rankovytėm ar ant šleikucių, o iškirptės kaip?

Yra šioje temoje anksčiau kelios forumietės aprašiusios savo būsimas sukneles, pasiskaityk 4u.gif
Aš tai dar giliuose apmąstymuose... ax.gif
Atsakyti
Kaunietėms yra labai gera parduotuvė siūlų prie Hyper Maximos Savanoriuose. Ten pardavėja patars kokius siūlus pirkti.
Bet man rekomendavo mano nėrėja pirkti šilkinius (~13 Lt/vnt.), kadangi tie mocheriniai siūlai išsitampys po pirmo plovimo ir bus trumpai tariant sh...
Kadangi nugara jau nunerta, liko tik apdaila, tai tirkai tie šilkiniai siūlai labai gražiai krenta.
Atsakyti
Kaunietėms yra labai gera parduotuvė siūlų prie Hyper Maximos Savanoriuose. Ten pardavėja patars kokius siūlus pirkti.
Bet man rekomendavo mano nėrėja pirkti šilkinius (~13 Lt/vnt.), kadangi tie mocheriniai siūlai išsitampys po pirmo plovimo ir bus trumpai tariant sh...
Kadangi nugara jau nunerta, liko tik apdaila, tai tirkai tie šilkiniai siūlai labai gražiai krenta.

ups nepamačiau, kad kolegės vardu parašiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 16, 09:18)

ups nepamačiau, kad kolegės vardu parašiau  doh.gif

Vilniuje taip pat yra daug gerų siūlų parduotuvių, reiks pasidomėti rimčiau.
O tie šilkiniai siūlai, įdomu, gali aptraukti gražiai liemenį?
Aš tai manau dėti nugaros pusėje raištelius, kad geriau aptrauktų arba daryti atvirą nugarą su raišteliais.
O tu pati neri ar tau nėrėja neria?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 16, 15:26)
Vilniuje taip pat yra daug gerų siūlų parduotuvių, reiks pasidomėti rimčiau.
O tie šilkiniai siūlai, įdomu, gali aptraukti gražiai liemenį?
Aš tai manau dėti nugaros pusėje raištelius, kad geriau aptrauktų arba daryti atvirą nugarą su raišteliais.
O tu pati neri ar tau nėrėja neria?

baig tu juokus, pati net šaliko jaučiu nenumegzčiau, o apie nėrima nėra nei kalbos + tokia atsakomybė. Manau, kad kiekvienas turim dirbti tą darbą, kurį geriausiai išmanom smile.gif Nėrėja neria ir manau, kad iki vasaros pabaigs, nes ji ir taip turi ką veikti smile.gif Sakė, kad daugiau niekam neapsiims nerti smile.gif Labai sunku, nes jei vašelį pametą, tai daug eilių nubėga. Ir dar atkreipkit dėmesį, kad tas šilkas labai yra, tai reik gerus užvirtinimus daryti.
Šiaip atrodo tai gerai apsitemps. Aš kai daviau suknelę savo, tai ir prašiau, kad dydis, apsitempimas, platėjimas būtų 1 prie vieno. Tai tikiuosi, kad taip ir bus smile.gif
Šiaip gal raišteliai mano manymu bus kiek prastoka. Gal geriau daryk juosteles-gėlytes. Ta prasme kas dominuos išto daryk juosteles. Tikiuosi, kad supratai ką norėjau pasakyti. Arba dar gali daryti ant gumyčių suverti svarofskio kristalus ir sujungti nugaroje. Turėtų būti super smile.gif

NEPAMIRŠKIT, KAD ČIA TIK MANO ASMENINĖ NUOMONĖ REMIANTIS PATARIMAIS NUSIMANANČIŲ ŽMONIŲ.
Atsakyti