Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 14:03)
O ar būsimas modelis suknelės nepasikeitė - tas pats iš Statkevičiaus kolekcijos?  mirksiukas.gif
Aš tai vis pagalvoju, kodėl tu atsisakei minties apie oranžinę suknelę?  g.gif ax.gif
Papildyta:

Oi, kaip noriu pamatyti  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  O kada vestuvės?

O trumpa tai mini ar midi?

Prie CMB tai tikrai nebadys pirštais, o tik sulauksi daug susižavėjusių žvilgsnių - taigi visi pastebi tai, kas išsiskiria  thumbup.gif  O dėl skonio tai juk nesiginčijama - svarbiausiai, kad tau patiktų!  4u.gif
O ir iš bažnyčios neturėtų išvyti - juk suknelė nebus kokia nors vulgari  doh.gif . Dėl trumpumo tai tikrai neišvys!  smile.gif

žinok jau tokia mini smile.gif
mama prašė, kad ilgesnė būtų, bet ta mamos drauge sakė, kad: "nėra čia ko slėpti gražių kojų ir papai turi matytis" smile.gif
Papildyta:

vestuvės rugsėjo 29 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 13 balandžio 2007 - 13:17
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 14:16)
žinok jau tokia mini smile.gif
mama prašė, kad ilgesnė būtų, bet ta mamos drauge sakė, kad: "nėra čia ko slėpti gražių kojų ir papai turi matytis" smile.gif
Papildyta:

vestuvės rugsėjo 29 d.

Oi, kaip fainai thumbup.gif lotuliukas.gif
Kaip noriu pamatyti blush2.gif
Maniškis taip pat sako, kad nėra čia ko slėpti kojų, nors pas mane jos tikrai neidealios, kur ten, storos, bet jam gražu... lotuliukas.gif
Sako, jeigu bus suknelė ilga, tai nors kokį praskiepą padaryk didelį arba priekį mini, o gale maxi ax.gif

O koks maždaug modeliukas, gal gali nupasakoti? Ar aptempta, ar platejanti, labai įdomu blush2.gif O viršutinė dalis taip pat bus labai atvira?
O spalva kokia? Balta, turbūt ax.gif
Ir, tiesa, iš kokių siūlų labai įdomu bigsmile.gif
Kiek klausimų blush2.gif Ir dar - ar bus po ja pamušalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 13 balandžio 2007 - 13:26
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 14:22)
Oi, kaip fainai  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Kaip noriu pamatyti  blush2.gif
Maniškis taip pat sako, kad nėra čia ko slėpti kojų, nors pas mane jos tikrai neidealios, kur ten, storos, bet jam gražu...  lotuliukas.gif
Sako, jeigu bus suknelė ilga, tai nors kokį praskiepą padaryk didelį arba priekį mini, o gale maxi  ax.gif

O koks maždaug modeliukas, gal gali nupasakoti? Ar aptempta, ar platejanti, labai įdomu  blush2.gif  O viršutinė dalis taip pat bus labai atvira?
O spalva kokia? Balta, turbūt  ax.gif
Ir, tiesa, iš kokių siūlų labai įdomu  bigsmile.gif
Kiek klausimų  blush2.gif  Ir dar - ar bus po ja pamušalas?

Manau gilus (didelis) praskiepis ir atrodo thumbup.gif

Modeliuką labai sunku nupasakoti. Nugara visa lygi+iškirptė į kurią įners gėles (nemoku nerti, tai nesijuokit iš mano apibūdinimų), apačioje aplink visą suknelę eis eilė gėlių. Priekis na bent jau viršus su iškirpte didele ir kažkaip sakė papus papuoš gėlėmis. Rankovės ilgos, kiek į apačią platėjančios, bet labai labai nedaug.
Ant kaklo nuners tokią juostelę (žinoma priderins prie visos suknelės rašto), kuri bus kaip papuošalas.

Siūlai kažkokie šilkiniai skirti nėrimui, mokėjau už vieną ~13 Lt, o jų reik 14 špūlių.

Galvoju dar pasisiūti apatinuką, pvz. gelsvą ir tada prie jo derinti MB kaklaraištį, puokštę, nagus, ragus ir t.t. Bet dar nežinau ar taip darysiu. žiūrėsiu, kai nuners suknelę ar reik to apatinuko, ar ne. Va jei ir siūsiu dėl spalvos neapsisprendžiu - mano mėgstamiausia ružava, avietinė, bet jau gal kiek pabodo. Turėjau aną vasarą tris vestuves, tai per visas ir buvau ružava. Tai sakau gal jau reik keisti spalvą g.gif

Batus planuoju rasti ilgus, bet čia tai jau bus didelė problema. Aš paprastų sau sunkiai randu, tai nežinau kaip bus su vestuviniais. ir nesinori daug mokėti, nes mūsų vestuvės tikrai bus mažo biudžeto.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 15:03)
O ar būsimas modelis suknelės nepasikeitė - tas pats iš Statkevičiaus kolekcijos?  mirksiukas.gif
Aš tai vis pagalvoju, kodėl tu atsisakei minties apie oranžinę suknelę?  g.gif ax.gif

Modeliukas tas pats išliko. O dėl spalvos iki šiol pati nesugalvoju nei vienos rimtos priežasties kodėl apsisprendžiau baltą matyt kažkas man galvelėje ne taip susideliojo doh.gif

QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 15:22)

Maniškis taip pat sako, kad nėra čia ko slėpti kojų, nors pas mane jos tikrai neidealios, kur ten, storos, bet jam gražu...  lotuliukas.gif
Sako, jeigu bus suknelė ilga, tai nors kokį praskiepą padaryk didelį arba priekį mini, o gale maxi  ax.gif

va va ir maniškis toks pats doh.gif doh.gif doh.gif bet mano suknutė bus ilga ilga ir kojų visiškai nesimatys ax.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 15:44)
Modeliuką labai sunku nupasakoti. Nugara visa lygi+iškirptė į kurią įners gėles (nemoku nerti, tai nesijuokit iš mano apibūdinimų), apačioje aplink visą suknelę eis eilė gėlių. Priekis na bent jau viršus su iškirpte didele ir kažkaip sakė papus papuoš gėlėmis. Rankovės ilgos, kiek į apačią platėjančios, bet labai labai nedaug.
Ant kaklo nuners tokią juostelę (žinoma priderins prie visos suknelės rašto), kuri bus kaip papuošalas.

turėtų atrodyti nerealiai thumbup.gif labai fainai sugalvojai thumbup.gif labai lauksim nuotraukyčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 14:44)
Manau gilus (didelis) praskiepis ir atrodo thumbup.gif

Siūlai kažkokie šilkiniai skirti nėrimui, mokėjau už vieną ~13 Lt, o jų reik 14 špūlių.

Galvoju dar pasisiūti apatinuką, pvz. gelsvą ir tada prie jo derinti MB kaklaraištį, puokštę, nagus, ragus ir t.t. Bet dar nežinau ar taip darysiu. žiūrėsiu, kai nuners suknelę ar reik to apatinuko, ar ne. Va jei ir siūsiu dėl spalvos neapsisprendžiu - mano mėgstamiausia ružava, avietinė, bet jau gal kiek pabodo. Turėjau aną vasarą tris vestuves, tai per visas ir buvau ružava. Tai sakau gal jau reik keisti spalvą  g.gif

Batus planuoju rasti ilgus, bet čia tai jau bus didelė problema. Aš paprastų sau sunkiai randu, tai nežinau kaip bus su vestuviniais. ir nesinori daug mokėti, nes mūsų vestuvės tikrai bus mažo biudžeto.

OI oi kaip bus gražu lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif

Aš tai dar pagalvojau, kad tu pati neriesi... blush2.gif Bet tai koks skirtumas, svarbu, kad su nertom sukniom vis daugėja nuotakų drinks_cheers.gif

Tikrai labai gražiai atrodys spalvotas pamušalas ir prie jo derinami akcentai mirksiukas.gif

O dėl ilgų batų, tai reiktų Zvonkės paklausti, kur jinai sau siuvasi juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 15:26)
OI oi kaip bus gražu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  4u.gif

Aš tai dar pagalvojau, kad tu pati neriesi...  blush2.gif  Bet tai koks skirtumas, svarbu, kad su nertom sukniom vis daugėja nuotakų  drinks_cheers.gif

Tikrai labai gražiai atrodys spalvotas pamušalas ir prie jo derinami akcentai  mirksiukas.gif

O dėl ilgų batų, tai reiktų Zvonkės paklausti, kur jinai sau siuvasi juos  ax.gif

Žinau kur Zvonkė siuvasi. Aš ten siuvausi, tai užsidėjau du kartus. Mat tie vyrukai patys nemodeliuoja, o pas mane su fantazija nelabai doh.gif Ir nesakyciau, kad patogus gavosi batai+matosi, kad ne fabrikinis pasiuvimas, siūlės tokios girtokos biggrin.gif Ir šiaip neprilipo man jie. Tai bijau dabr siūtis.

Žinau kur labai gerai siuna, bet kainuos ~nuo 500 Lt. O aš tiek batams neplanuoju skirti.
Papildyta:
O koks maždaug modeliukas, gal gali nupasakoti? Ar aptempta, ar platejanti, labai įdomu blush2.gif

Bus lyg ir aptempta, bet į apačią toks biškį lyg kliošikas gavosi. Aš daviau nėrėjai savo pačią mėgstamiausią ir patogiausią suknelę ir pagal ją ji mezga.
prisegu foto. Čia suknelė (kur + smile.gif), kurią daviau. Tai forma panaši, ilgis + 2 cm.

neduoda man įkelti fof doh.gif verysad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 15:54)
Bus lyg ir aptempta, bet į apačią toks biškį lyg kliošikas gavosi. Aš daviau nėrėjai savo pačią mėgstamiausią ir patogiausią suknelę ir pagal ją ji mezga.
prisegu foto. Čia suknelė (kur +  smile.gif), kurią daviau. Tai forma panaši, ilgis + 2 cm.
neduoda man įkelti fof  doh.gif  verysad.gif  mad.gif

O nuotrauką norint įkelti, reikia šiame forume parašyti 100 žinučių, tik tada leis... 4u.gif
Tu geriau į internetini kokį puslapį įkelk, pvz. publikfotki ar kokį kitą ir tada įdėsi čia nuorodą.
P.S. Aš pati taip dar nedariau, nemoku paaiškinti. Ir netgi negarantuoju, kad ant greičio teisingą adresą parašiau blush2.gif
Atsakyti
na viena forumiete pasiule ir cia pasirodyti su savo suknele,na jei nunerus ilgesne tai tikrai tiktu ir jaunajai.as eisiu su ja i vestuvias,tik kaip svecias biggrin.gif foto ant manes it ant sesers dziusnytes.jei pas mane butu plonesnis liemuo tai atodytu geriau,o pas sese papuku truksta lotuliukas.gif
stai ji
Atsakyti
QUOTE(mondze @ 2007 04 14, 08:35)
na viena forumiete pasiule ir cia pasirodyti su savo suknele,na jei nunerus ilgesne tai tikrai tiktu ir jaunajai.as eisiu su ja i vestuvias,tik kaip svecias biggrin.gif foto ant manes it ant sesers dziusnytes.jei pas mane butu plonesnis liemuo tai atodytu geriau,o pas sese papuku truksta lotuliukas.gif
stai ji

Dėkui, kad nepasidižiavai ir pas mus atėjai 4u.gif
Dar pasikartosiu, tačiau tavo suknytė man labai labai patiko thumbup.gif Bent jau dėl tokios nugaros, nes ir aš kažką panašaus svajoju... wub.gif

O tinka tai abiems ir nėr čia ko prie savęs kabinėtis - tai liemuo kad būtų plonesnis, tai papukų trūksta, nieko jums netrūksta mirksiukas.gif Svarbu pačiai gerai jaustis, tai tada ir aplinkiniai nepastebės jokių jūsų įsivaizduojamų "trūkumų" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 14 balandžio 2007 - 09:19
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 14, 10:18)
Dėkui, kad nepasidižiavai ir pas mus atėjai  4u.gif
Dar pasikartosiu, tačiau tavo suknytė man labai labai patiko  thumbup.gif  Bent jau dėl tokios nugaros, nes ir aš kažką panašaus svajoju...  wub.gif

O tinka tai abiems ir nėr čia ko prie savęs kabinėtis - tai liemuo kad būtų plonesnis, tai papukų trūksta, nieko jums netrūksta  mirksiukas.gif  Svarbu pačiai gerai jaustis, tai tada ir aplinkiniai nepastebės jokių jūsų įsivaizduojamų "trūkumų"  4u.gif

tai svarbiause savimi pasitiketi ir gerai jaustis,deje taip nesijauciu,gal per dauk kompleksuota doh.gif blush2.gif
jei kam ir patiks,po vestuviu galiu parduoti nes antra karta tos pacios sukneles nebesidedu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mondze: 14 balandžio 2007 - 15:07
jetau kaip gerai kad radau sita dalykeli t.y forumeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nes as ir vestuvine ruosiuosi vilketi nerta rolleyes.gif bigsmile.gif

ir dar biskuliuka nuliudau perskaicius iki galo si foruma, kai radau ta pacia datele viena kuria mes buvom sventei isirinke ir irgi ta mergaiciuke suknele neriasi kaip ir as norejau, cry.gif
liudna todel kad neseniai suzinojau kad nepavyks mums siemet susituokti verysad.gif

bet tikiuos kad tai mergaiciukei pavyks puikiai ir tuo labiau su megsta suknyte, kuri bus turbut thumbup.gif nes kitaip ir but negali kas labai stengiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 14, 23:45)

ir dar biskuliuka nuliudau perskaicius iki galo si foruma, kai radau ta pacia datele viena kuria mes buvom sventei  isirinke ir irgi ta mergaiciuke suknele neriasi kaip ir as norejau,  cry.gif
liudna todel kad neseniai suzinojau kad nepavyks mums siemet susituokti  verysad.gif

bet tikiuos kad tai mergaiciukei pavyks puikiai ir tuo labiau su megsta suknyte, kuri bus turbut  thumbup.gif  nes kitaip ir but negali kas labai stengiasi  mirksiukas.gif

Na jau na jau, ner ko gasdinti nerianciu nuotaku - gi nepavyks siemet, pavyks kita kart console.gif 4u.gif mirksiukas.gif O ir priezastis turbut ne sukneleje.... mirksiukas.gif
Atsakyti