Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Wow, koks grožis gita_tiesiog wub.gif
Tik ta antra jau šiek tiek pabodusi, labai jau daug kur ją tenka matyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 30, 22:14)
Wow, koks grožis gita_tiesiog  wub.gif
Tik ta antra jau šiek tiek pabodusi, labai jau daug kur ją tenka matyti  blush2.gif

man antra irgi nelabai, bet gal kazkam patinka? smile.gif
Man pirma labai grazi wub.gif
Atsakyti
antrai dienai, spalva nebutinai tokia ax.gif
man labai faina, kai nuotakos ir antra diena buna baltos 4u.gif
Tik va man, deja tai neisejo verysad.gif
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2007 04 04, 10:59)
antrai dienai, spalva nebutinai tokia  ax.gif
man labai faina, kai nuotakos ir antra diena buna baltos 4u.gif
Tik va man, deja tai neisejo  verysad.gif
Papildyta:
wub.gif
Papildyta:
smile.gif

O aš tai net neplanuoju būti balta schmoll.gif
Dar vaikystėje sakiau, kad ženysiuos tik su geltona suknele, todėl manęs niekas turbūt nenorės imti į žmonas biggrin.gif doh.gif Man tada taip atrodė, kad užsidėsiu geltoną suknią ir eisiu ženytis, o manęs taip nieks ir neims lotuliukas.gif Dabar tai juokinga.
O ir maniškis neprieštarauja, kad suknelė būtų geltona ax.gif Tik dėl to, kad aš pati galvoju ją dar ir nusimegzti, tai nekalbėjom cool.gif Na, pirmiausia reiktų pareiškimus nunešti... blush2.gif Niekaip neprisiruošiam lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš svajojau apie oranžinę vestuvinę suknelę, bet gavosi taip, jog būsiu su balta doh.gif nors apie puokštę vis dar oranžinę galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 05, 08:18)
o aš svajojau apie oranžinę vestuvinę suknelę, bet gavosi taip, jog būsiu su balta  doh.gif  nors apie puokštę vis dar oranžinę galvoju  biggrin.gif

O oranzines suknutes nepavyko rasti, ar tiesiog persigalvojai? Nes as irgi svajoju apie oranzine suknute, ir vestuvese vyraus oranzine spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 05, 09:18)
o aš svajojau apie oranžinę vestuvinę suknelę, bet gavosi taip, jog būsiu su balta  doh.gif  nors apie puokštę vis dar oranžinę galvoju  biggrin.gif

O kodėl nesigavo su oranžine? ax.gif

Na, aš tai visvien savęs su balta neįsivaizduoju ir viskas schmoll.gif Tikrai ne...
Kas beatsitiktų, tik ne balta doh.gif Jau tada geriau raudona, žalia, dar kokia nors, bet tik ne balta... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 05 balandžio 2007 - 15:11
QUOTE(svikte @ 2007 04 05, 15:00)
O oranzines suknutes nepavyko rasti, ar tiesiog persigalvojai? Nes as irgi svajoju apie oranzine suknute, ir vestuvese vyraus oranzine spalva  4u.gif

net nežinau kas mane taip paveikė, kad lemiamu momentu nusprendžiau pasirinkti baltą suknelę. Mistika happy.gif
bet oranžinės dar neatsisakau, manau, kad kažkokie akcentai bus. Puokštės norėčiau iš oranžinių kalijų, salės puošime ir kažka sugalvosiu. Beje salės sienos raudonai oranžinės thumbup.gif tos sienos mane ir papirko, kai rinkausi vietą šventimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 10, 11:26)
net nežinau kas mane taip paveikė, kad lemiamu momentu nusprendžiau pasirinkti baltą suknelę. Mistika  happy.gif 
bet oranžinės dar neatsisakau, manau, kad kažkokie akcentai bus. Puokštės norėčiau iš oranžinių kalijų, salės puošime ir kažka sugalvosiu. Beje salės sienos raudonai oranžinės  thumbup.gif tos sienos mane ir papirko, kai rinkausi vietą šventimui  blush2.gif

O tai tavo pasirinkta suknelė bus mezgama? Nes lygtais taip tu sakei blush2.gif Ar apsigalvojai ir nemegs tau suknelės?

O dėl oranžinės tai tu gerai sugalvojai - bus daug akcentų oranžinių vietoj suknelės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 18:51)
Pasirodo, kad yra dar ir be manęs merginų, tekančių spalio mėnesį  thumbup.gif Beje, aš irig suknelę sau organizuojuosi pati. Siuvėja pasiūs suknelės apatinį sluoksnį, o aš viršutinį pati jau pradėjau nerti... Tik labai bijau, kas man išeis  g.gif

Labai smalsu, kaip tau sekasi nerti savo suknutę vestuvėms? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 00:30)
O tai tavo pasirinkta suknelė bus mezgama? Nes lygtais taip tu sakei  blush2.gif Ar apsigalvojai ir nemegs tau suknelės?

O dėl oranžinės tai tu gerai sugalvojai - bus daug akcentų oranžinių vietoj suknelės  thumbup.gif
Papildyta:

Tikrai bus megzta suknytė. Nepersigalvojau ax.gif Gegužės pabaigoje susitinku su mezgėja. Ji jau bus prasimezgus kelis raštų pavyzdžius dar kartą aptariame ir jau pradės megzti. Labai idomu kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Senokai jau buvau čia užsukusi. Pasirodo nuotakų gretos didėja, kurios bus su nertom suknelėm:) Labai šaunu. Mano suknelės nugara jau numegzta:) Atrodo super, nors ir kukliai. Tad liko priekis+rankovės+kaklo papuošalas (bus nertas, bent jau pradinė tokia idėja). Beje, ji dar ir trumpa smile.gif Tikiuosi, kad iš bažnyčios neišvis, o prie CMB nebadys pirštais "tortinės".
Po vestuvių įkelsiu foto.
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 13, 08:26)
Tikrai bus megzta suknytė. Nepersigalvojau ax.gif Gegužės pabaigoje susitinku su mezgėja. Ji jau bus prasimezgus kelis raštų pavyzdžius dar kartą aptariame ir jau pradės megzti. Labai idomu kas gausis  blush2.gif

O ar būsimas modelis suknelės nepasikeitė - tas pats iš Statkevičiaus kolekcijos? mirksiukas.gif
Aš tai vis pagalvoju, kodėl tu atsisakei minties apie oranžinę suknelę? g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 10:26)
Senokai jau buvau čia užsukusi. Pasirodo nuotakų gretos didėja, kurios bus su nertom suknelėm:) Labai šaunu. Mano suknelės nugara jau numegzta:) Atrodo super, nors ir kukliai. Tad liko priekis+rankovės+kaklo papuošalas (bus nertas, bent jau pradinė tokia idėja). Beje, ji dar ir trumpa smile.gif Tikiuosi, kad iš bažnyčios neišvis, o prie CMB nebadys pirštais "tortinės".
Po vestuvių įkelsiu foto.

Oi, kaip noriu pamatyti bigsmile.gif lotuliukas.gif O kada vestuvės?

O trumpa tai mini ar midi?

Prie CMB tai tikrai nebadys pirštais, o tik sulauksi daug susižavėjusių žvilgsnių - taigi visi pastebi tai, kas išsiskiria thumbup.gif O dėl skonio tai juk nesiginčijama - svarbiausiai, kad tau patiktų! 4u.gif
O ir iš bažnyčios neturėtų išvyti - juk suknelė nebus kokia nors vulgari doh.gif . Dėl trumpumo tai tikrai neišvys! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 13 balandžio 2007 - 12:58