Wow, koks grožis gita_tiesiog
Tik ta antra jau šiek tiek pabodusi, labai jau daug kur ją tenka matyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 30, 22:14)
Wow, koks grožis gita_tiesiog
man antra irgi nelabai, bet gal kazkam patinka?
Man pirma labai grazi
antrai dienai, spalva nebutinai tokia
man labai faina, kai nuotakos ir antra diena buna baltos
Tik va man, deja tai neisejo
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Jolike @ 2007 04 04, 10:59)
antrai dienai, spalva nebutinai tokia
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
O aš tai net neplanuoju būti balta
Dar vaikystėje sakiau, kad ženysiuos tik su geltona suknele, todėl manęs niekas turbūt nenorės imti į žmonas Man tada taip atrodė, kad užsidėsiu geltoną suknią ir eisiu ženytis, o manęs taip nieks ir neims Dabar tai juokinga.
O ir maniškis neprieštarauja, kad suknelė būtų geltona Tik dėl to, kad aš pati galvoju ją dar ir nusimegzti, tai nekalbėjom Na, pirmiausia reiktų pareiškimus nunešti... Niekaip neprisiruošiam
o aš svajojau apie oranžinę vestuvinę suknelę, bet gavosi taip, jog būsiu su balta nors apie puokštę vis dar oranžinę galvoju
QUOTE(Mijute @ 2007 04 05, 08:18)
o aš svajojau apie oranžinę vestuvinę suknelę, bet gavosi taip, jog būsiu su balta nors apie puokštę vis dar oranžinę galvoju
O oranzines suknutes nepavyko rasti, ar tiesiog persigalvojai? Nes as irgi svajoju apie oranzine suknute, ir vestuvese vyraus oranzine spalva
QUOTE(Mijute @ 2007 04 05, 09:18)
O kodėl nesigavo su oranžine?
Na, aš tai visvien savęs su balta neįsivaizduoju ir viskas Tikrai ne...
Kas beatsitiktų, tik ne balta Jau tada geriau raudona, žalia, dar kokia nors, bet tik ne balta...
QUOTE(svikte @ 2007 04 05, 15:00)
O oranzines suknutes nepavyko rasti, ar tiesiog persigalvojai? Nes as irgi svajoju apie oranzine suknute, ir vestuvese vyraus oranzine spalva
net nežinau kas mane taip paveikė, kad lemiamu momentu nusprendžiau pasirinkti baltą suknelę. Mistika
bet oranžinės dar neatsisakau, manau, kad kažkokie akcentai bus. Puokštės norėčiau iš oranžinių kalijų, salės puošime ir kažka sugalvosiu. Beje salės sienos raudonai oranžinės tos sienos mane ir papirko, kai rinkausi vietą šventimui
QUOTE(Mijute @ 2007 04 10, 11:26)
net nežinau kas mane taip paveikė, kad lemiamu momentu nusprendžiau pasirinkti baltą suknelę. Mistika
bet oranžinės dar neatsisakau, manau, kad kažkokie akcentai bus. Puokštės norėčiau iš oranžinių kalijų, salės puošime ir kažka sugalvosiu. Beje salės sienos raudonai oranžinės tos sienos mane ir papirko, kai rinkausi vietą šventimui
O tai tavo pasirinkta suknelė bus mezgama? Nes lygtais taip tu sakei Ar apsigalvojai ir nemegs tau suknelės?
O dėl oranžinės tai tu gerai sugalvojai - bus daug akcentų oranžinių vietoj suknelės
Papildyta:
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 18:51)
Pasirodo, kad yra dar ir be manęs merginų, tekančių spalio mėnesį Beje, aš irig suknelę sau organizuojuosi pati. Siuvėja pasiūs suknelės apatinį sluoksnį, o aš viršutinį pati jau pradėjau nerti... Tik labai bijau, kas man išeis
Labai smalsu, kaip tau sekasi nerti savo suknutę vestuvėms?
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 13, 00:30)
O tai tavo pasirinkta suknelė bus mezgama? Nes lygtais taip tu sakei Ar apsigalvojai ir nemegs tau suknelės?
O dėl oranžinės tai tu gerai sugalvojai - bus daug akcentų oranžinių vietoj suknelės
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai bus megzta suknytė. Nepersigalvojau Gegužės pabaigoje susitinku su mezgėja. Ji jau bus prasimezgus kelis raštų pavyzdžius dar kartą aptariame ir jau pradės megzti. Labai idomu kas gausis
Senokai jau buvau čia užsukusi. Pasirodo nuotakų gretos didėja, kurios bus su nertom suknelėm:) Labai šaunu. Mano suknelės nugara jau numegzta:) Atrodo super, nors ir kukliai. Tad liko priekis+rankovės+kaklo papuošalas (bus nertas, bent jau pradinė tokia idėja). Beje, ji dar ir trumpa Tikiuosi, kad iš bažnyčios neišvis, o prie CMB nebadys pirštais "tortinės".
Po vestuvių įkelsiu foto.
QUOTE(Mijute @ 2007 04 13, 08:26)
Tikrai bus megzta suknytė. Nepersigalvojau Gegužės pabaigoje susitinku su mezgėja. Ji jau bus prasimezgus kelis raštų pavyzdžius dar kartą aptariame ir jau pradės megzti. Labai idomu kas gausis
O ar būsimas modelis suknelės nepasikeitė - tas pats iš Statkevičiaus kolekcijos?
Aš tai vis pagalvoju, kodėl tu atsisakei minties apie oranžinę suknelę?
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 13, 10:26)
Senokai jau buvau čia užsukusi. Pasirodo nuotakų gretos didėja, kurios bus su nertom suknelėm:) Labai šaunu. Mano suknelės nugara jau numegzta:) Atrodo super, nors ir kukliai. Tad liko priekis+rankovės+kaklo papuošalas (bus nertas, bent jau pradinė tokia idėja). Beje, ji dar ir trumpa Tikiuosi, kad iš bažnyčios neišvis, o prie CMB nebadys pirštais "tortinės".
Oi, kaip noriu pamatyti O kada vestuvės?
O trumpa tai mini ar midi?
Prie CMB tai tikrai nebadys pirštais, o tik sulauksi daug susižavėjusių žvilgsnių - taigi visi pastebi tai, kas išsiskiria O dėl skonio tai juk nesiginčijama - svarbiausiai, kad tau patiktų!
O ir iš bažnyčios neturėtų išvyti - juk suknelė nebus kokia nors vulgari . Dėl trumpumo tai tikrai neišvys!