Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(syte @ 2007 03 27, 16:52)
IR tu spalio 6d tuoksiesi? Kur, kada kaip?  blush2.gif Man taip smagu, kai rudeninių nuotakų atsiranda, nes visos tik vasarinukės pagrinde, o rudenį truputį kitokie ir drabužiai ir pati šventė kitaip organizuojama turi būti  g.gif
Labai tikiuosi, kad pavyks man bent kažką panašaus išgauti kaip toje nuotraukoje, kurią įdejau  ax.gif

na mano vestuvės tai Klaipėdoje smile.gif
po truputėli pradedam galvoti, planuoti. Laiko dar daug, tai tikiuosi viską spėsim smile.gif Labiausiai dėl oro pergyvenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2007 03 27, 09:59)
man labai romantiska tokia  wub.gif

QUOTE(Jolike @ 2007 03 27, 16:13)

grazios suknytes, bet netureciau kantrybes megzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 11:19)
grazios suknytes, bet netureciau kantrybes megzti ax.gif

as tai kantrybes turiu ir daznai tuo uzsiimu, buna diedas net barasi, kad nuo mezginiu nenueinu kaip senmerge kokia. Bet vestuvine suknele bijociau sau pati megzti
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 28, 10:26)
as tai kantrybes turiu ir daznai tuo uzsiimu, buna diedas net barasi, kad nuo mezginiu nenueinu kaip senmerge kokia. Bet vestuvine suknele bijociau sau pati megzti

turiu kantrybes pakankamai, bet sau nedrisciau del to kad tektu kelis kart ardyti lotuliukas.gif , tai kazin ar baigciau suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 11:33)
turiu kantrybes pakankamai, bet sau nedrisciau del to kad tektu kelis kart ardyti lotuliukas.gif , tai kazin ar baigciau suknele lotuliukas.gif

butent del to ir as nedrysciau sau megztis suknele drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 28, 10:43)
butent del to ir as nedrysciau sau megztis suknele  drinks_cheers.gif

net jei ir sugebeciau nusimegsti manau ji man nelabai patiktu, nes as gi ne profe
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 03 28, 10:14)
na mano vestuvės tai Klaipėdoje  smile.gif
po truputėli pradedam galvoti, planuoti. Laiko dar daug, tai tikiuosi viską spėsim  smile.gif Labiausiai dėl oro pergyvenu  schmoll.gif

Žinai, aš kažkodėl dėl to visai neisijaudinu smile.gif Juk sąmoningai tokį laiką pasirinkom, tai nėra dėl ko dabar jau ir nervintis lotuliukas.gif Ateik į rudeninių nuotakų temą - ten galima bus daugiau pašnekėti mirksiukas.gif

QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 12:20)
net jei ir sugebeciau nusimegsti manau ji man nelabai patiktu, nes as gi ne profe

O aš rizikuosiu ax.gif Jeigu neišeis, tai visada bus galima išsinuomoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2007 03 27, 09:59)
man labai romantiska tokia  wub.gif

Man irgi ji patiko.Kazkaip seniai as ja apziurejusi jau wub.gif
Atsakyti
Jolike, labai jau gražios suknytės mirksiukas.gif
Ir raštelis toks neįpareigojantis atrodo ax.gif Tik apačioje šiek tiek paįvairinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 03 24, 22:08)
o tu iš kokio miesto? man mezga Gargžduose. Ar tiktų? Šiaip turėčiau jos atsiklausti  ax.gif

Aš iš Kauno verysad.gif Ačiū už pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 28, 17:22)
O aš rizikuosiu ax.gif Jeigu neišeis, tai visada bus galima išsinuomoti  lotuliukas.gif

Oi, kaip man reikia tokių palaikymų ax.gif mirksiukas.gif
Aš taip pat abejoju megzti, nes gali kokia nors nesamonė gautis doh.gif
Atsakyti
dar nuotrauku idejoms
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 30 kovo 2007 - 18:38