Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Ridikute @ 2007 11 24, 20:24)
Sita?
Man kazkaip nelabai g.gif

Taip, šita. Kaip pati suknelės idėja, raštas tai man labai gražu. Tik bendras vaizdas ne koks schmoll.gif Tie kailiai, pliki pečiai ir dar tas pasijonis, besivelkantis žeme tai nieko gražaus.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 24, 21:57)
Taip, šita. Kaip pati suknelės idėja, raštas tai man labai gražu. Tik bendras vaizdas ne koks  schmoll.gif  Tie kailiai, pliki pečiai ir dar tas pasijonis, besivelkantis žeme tai nieko gražaus.

na tas rastas neblogas visai, nors man graziau sukneles su smulkesniu rastu.
kadangi pas mus statybu stadija totali tai galvojam vestuves planuoti dalimis...smile.gif pavasari nueisim i 'zaksa' santuokos uzregistruoti o rudeniop pasidarysim baliu. tai mastau tam zaksui kuklia trmpa suknele nusinerti. jau galima sakyti tiksliai zinau kokios noriu tam reikalui tai kai rasiu modeliuka imesiu ir cia. ji nusiziurejau rankdarbiu skiltyje;)
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2007 11 25, 19:19)
na tas rastas neblogas visai, nors man graziau sukneles su smulkesniu rastu.
kadangi pas mus statybu stadija totali tai galvojam vestuves planuoti dalimis...smile.gif pavasari nueisim i 'zaksa' santuokos uzregistruoti o rudeniop pasidarysim baliu. tai mastau tam zaksui kuklia trmpa suknele nusinerti. jau galima sakyti tiksliai zinau kokios noriu tam reikalui tai kai rasiu modeliuka imesiu ir cia. ji nusiziurejau rankdarbiu skiltyje;)

Tai šaunu, būtinai parodyk savo svajonę thumbup.gif O ir vestuves gerai planuojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 26, 15:10)
Tai šaunu, būtinai parodyk savo svajonę  thumbup.gif  O ir vestuves gerai planuojat  mirksiukas.gif

imetu nuoroda sukneles - pati paskutine siame puslapyje ta kur su kaspinu:)
http://www.supermama...?...5194&st=132

na matysim dar ar niekas nesujauks musu tokiu planu:) nes visi aplinkui zenytis pradejo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimi: 27 lapkričio 2007 - 20:16
QUOTE(busimi @ 2007 11 27, 20:11)
imetu nuoroda sukneles - pati paskutine siame puslapyje ta kur su kaspinu:)
http://www.supermama...?...5194&st=132

na matysim dar ar niekas nesujauks musu tokiu planu:) nes visi aplinkui zenytis pradejo:)

Graži suknytė, paprasta tokia, bet ne prasta thumbup.gif O kokia spalva bus - tikriausiai balta?
Atsakyti
Suknytės apačia gražiai atrodo. Čia šiaip, idėjom. Kiek matau, vašeliu nerta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 27, 21:52)
Graži suknytė, paprasta tokia, bet ne prasta  thumbup.gif  O kokia spalva bus - tikriausiai balta?

aha balta spalva rinksiuos, tik ta kaspinuka dar pagalvosiu koki deti. jei batus sugalvosiu ne baltus autis o kokius kitokius tai ir kaspinuka pagal ju spalva priderinsiu bendram stiliui palaikyti:)))
na bet cia dar derinam ir neaisku ar iseis igyvendinti si plana:) gal teks viska nukelti i vasaros pabaiga arba rudeniop. tada jau ir suneles sitos nebenerciau...
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 11 29, 10:29)
Suknytės apačia gražiai atrodo. Čia šiaip, idėjom. Kiek matau, vašeliu nerta.

Apačia ir man graži, bet viršus, tai lyg užuolaida būtų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2007 11 29, 12:51)
aha balta spalva rinksiuos, tik ta kaspinuka dar pagalvosiu koki deti. jei batus sugalvosiu ne baltus autis o kokius kitokius tai ir kaspinuka pagal ju spalva priderinsiu bendram stiliui palaikyti:)))
na bet cia dar derinam ir neaisku ar iseis igyvendinti si plana:) gal teks viska nukelti i vasaros pabaiga arba rudeniop. tada jau ir suneles sitos nebenerciau...

Labai gerai sugalvojai su akcentais, jau matau aš kokią ryškią spalvą prie baltos suknelės rolleyes.gif
Atsakyti
Viršus tai man pačiai tragiškas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau nuneriau suknute nuotakai, paprasysiu leidimo ir jei leis, parodysiu ir jums, beje jau nunerusi radau ziauriai panasia Lauros Bagioti suknute lotuliukas.gif buvau apsalusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 11:21)
as jau nuneriau suknute nuotakai, paprasysiu leidimo ir jei leis, parodysiu ir jums, beje jau nunerusi radau ziauriai panasia Lauros Bagioti suknute  lotuliukas.gif  buvau apsalusi  ax.gif

nagi nagi, labai smalsu, parodyk smile.gif
Atsakyti
prasau:
user posted image

dar truksta dvieju dalyku:
1. dirziukas is visai kitokios medziagos tik skiautele uzrista dar nepasiutas
2. kaklas neiskrakmolintas, jis turi stoveti smile.gif

ir modelis dar cia ne nuotaka o kita mergina tinkanti pagal sudejima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 gruodžio 2007 - 10:58