QUOTE(syte @ 2007 10 18, 12:07)
Maniškė irgi kainavo panašiai, t.y. apie 1000Lt su valyklos paslaugomis. Tik valykla nesu labai patenkinta Jie nėrinių nė kiek nepastandino... Gerai, kad buvau prieš valyma iškrakmolijusi, nes kitaip paskutinį vakarą prieš vestuves būčiau pražuvusi prie lyginimo lentos... Ir dabar teko porą valandžiukių lyginimu užsiimti - standinau purškiamu krakmolu, bet to nepalyginsi su pirmu kartu
Aš taip pat vargau su purškiamu krakmolu kol gėlyčių lapiukus pastačiau. Tik gaila, kad foto jų beveik nesimato. Aš įvalyklą net nesugalvojau nunešti, kad iškrakmolintų. O beto mano nėrėja sakė, kad geriau jos neplauti. Nes siūlai jai buvo nepažystami ir bijojo, kad neišsitampytų. Šiandien bandysiu rankomis prasklabti - žiūrėsiu kas gausis.
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 18, 12:20)
Vat man toks klausimas "pasistojo"
O kur jūs dėsit tas savo grožybes? Negi dabar jų likimas toks, kad tokie šedevrai dūlės tolimiausiame spintos kamputyje...
O kur jūs dėsit tas savo grožybes? Negi dabar jų likimas toks, kad tokie šedevrai dūlės tolimiausiame spintos kamputyje...
Aš tikrai niekam neparduosiu. Na nebent kada nors labai pinigėlių prireiktų Viską sudėsiu į dėžę, net ir batus (nes tikriausiai jų niekur nepriderinsiu), papuošalus ir laikysiu. Galbūt bus dukroms smagu pasižiūrėti, o gal net ir apsivilkti.
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 10 18, 12:46)
savosios as taip pat neparduosiu nors siaip ji truputeli nukentejo. neriniai kliuvo uz kulniuko, o sokant dar sugebejo ir kitu moteriskiu kulniukai isipainioti i mano suknele, ko pasekoje atsirado skyliu neisivaizduoju imanoma ja kaip nors sutvarkyti ar ne. tai bent jau kol kas dules spintoje.gal kada patvarkius, pakeitus pamusala pasidarysiu vakarine suknele
Vat vat su tomis ilgomis suknelėmis taip ir būna Mano visų kelnių padalkai nuvaryti O man buvo labai patogu šokti ir niekas skylių nepadarė
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 18, 12:54)
Šiap tai viskas įmanoma pataisyti, tik kruopštumo ir noro reikia
O idėja tai gera dėl vakarinės suknelės. Taip ir įsivaizduoju aš ją su kokiu ryškiu pamušalu - raudonu, mėlynu, žaliu - besisukančia kokiame baliuje
O idėja tai gera dėl vakarinės suknelės. Taip ir įsivaizduoju aš ją su kokiu ryškiu pamušalu - raudonu, mėlynu, žaliu - besisukančia kokiame baliuje
Va čia tai super idėja. Aš norėjau vestuvėms daryti kokį ryškų pamušalą, tačiau kažkas patarė, kad vestuvėms turi būti kuo daugiau baltos spalvos. Tad visai ir nesigailiu. Dabar tikrai bus galima ją "spalvoti". Tik kur rasti siuvėją, kuri sugebėtų man pamušalą normalų pasiūtį
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2007 10 18, 13:03)
Syte, dekui uz ats. as iki siol galvojau apie silkinius siulus. bet ju net ir vilniuj ne kiekvienoj parduotuvej yra. as galvojau apie nerima bet dabar labiau linkstu i mezgima. bet turbut greiciausiai viska apspres tai kokius siulus ir kokia medziaga rasiu:) ir zinoma kiek laiko tam turesiu:)
Va o man siūlos pardavėja iš tikro netinkamus parinko Žinok su šilkiniais būk atsargi. Galbūt reikėtų rinktis labai labai plonyčius šilkinius ir dėti su medvilniniais. Bet labai sunku nerti. Na man čia taip viena moteris patarė.