Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(syte @ 2007 10 18, 12:07)
Maniškė irgi kainavo panašiai, t.y. apie 1000Lt su valyklos paslaugomis. Tik valykla nesu labai patenkinta  doh.gif Jie nėrinių nė kiek nepastandino... Gerai, kad buvau prieš valyma iškrakmolijusi, nes kitaip paskutinį vakarą prieš vestuves būčiau pražuvusi prie lyginimo lentos... Ir dabar teko porą valandžiukių lyginimu užsiimti - standinau purškiamu krakmolu, bet to nepalyginsi su pirmu kartu  doh.gif
thumbup.gif

Aš taip pat vargau su purškiamu krakmolu kol gėlyčių lapiukus pastačiau. Tik gaila, kad foto jų beveik nesimato. Aš įvalyklą net nesugalvojau nunešti, kad iškrakmolintų. O beto mano nėrėja sakė, kad geriau jos neplauti. Nes siūlai jai buvo nepažystami ir bijojo, kad neišsitampytų. Šiandien bandysiu rankomis prasklabti - žiūrėsiu kas gausis.
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 18, 12:20)
Vat man toks klausimas "pasistojo"  mirksiukas.gif
O kur jūs dėsit tas savo grožybes?  g.gif  Negi dabar jų likimas toks, kad tokie šedevrai dūlės tolimiausiame spintos kamputyje...  doh.gif

Aš tikrai niekam neparduosiu. Na nebent kada nors labai pinigėlių prireiktų lotuliukas.gif Viską sudėsiu į dėžę, net ir batus (nes tikriausiai jų niekur nepriderinsiu), papuošalus ir laikysiu. Galbūt bus dukroms smagu pasižiūrėti, o gal net ir apsivilkti.
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 10 18, 12:46)
savosios as taip pat neparduosiu  schmoll.gif nors siaip ji truputeli nukentejo. neriniai kliuvo uz kulniuko, o sokant dar sugebejo ir kitu moteriskiu kulniukai isipainioti i mano suknele, ko pasekoje atsirado skyliu  verysad.gif neisivaizduoju imanoma ja kaip nors sutvarkyti ar ne. tai bent jau kol kas dules spintoje.gal kada patvarkius, pakeitus pamusala pasidarysiu vakarine suknele  biggrin.gif

Vat vat su tomis ilgomis suknelėmis taip ir būna doh.gif Mano visų kelnių padalkai nuvaryti doh.gif O man buvo labai patogu šokti ir niekas skylių nepadarė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 18, 12:54)
Šiap tai viskas įmanoma pataisyti, tik kruopštumo ir noro reikia  ax.gif
O idėja tai gera dėl vakarinės suknelės. Taip ir įsivaizduoju aš ją su kokiu ryškiu pamušalu - raudonu, mėlynu, žaliu - besisukančia kokiame baliuje  wub.gif  thumbup.gif

Va čia tai super idėja. Aš norėjau vestuvėms daryti kokį ryškų pamušalą, tačiau kažkas patarė, kad vestuvėms turi būti kuo daugiau baltos spalvos. Tad visai ir nesigailiu. Dabar tikrai bus galima ją "spalvoti". Tik kur rasti siuvėją, kuri sugebėtų man pamušalą normalų pasiūtį g.gif
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2007 10 18, 13:03)
Syte, dekui uz ats. as iki siol galvojau apie silkinius siulus. bet ju net ir vilniuj ne kiekvienoj parduotuvej yra. as galvojau apie nerima bet dabar labiau linkstu i mezgima. bet turbut greiciausiai viska apspres tai kokius siulus ir kokia medziaga rasiu:) ir zinoma kiek laiko tam turesiu:)

Va o man siūlos pardavėja iš tikro netinkamus parinko g.gif Žinok su šilkiniais būk atsargi. Galbūt reikėtų rinktis labai labai plonyčius šilkinius ir dėti su medvilniniais. Bet labai sunku nerti. Na man čia taip viena moteris patarė.
Atsakyti
dar karta pasikartosiu MIJUTES suknyte man beprotiskai patiko, kaska panasaus planuoju ir sau ax.gif
Atsakyti
o kokios kainos uz suknutes galetu buti???
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2007 10 27, 16:49)
o kokios kainos uz suknutes galetu buti???

Vidutiniškai apie tūkstantį cool.gif (kiek domėjausi)
Atsakyti
Mijutės suknelė irgi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės mezgėjėlės,
kuičiausi po suknelių modelius ČIA ir atrinkau jums keletą pavyzdėlių ax.gif Gal idėjų pasisemsit mirksiukas.gif

user posted image

Kaklo papuošimui
user posted image

Laaaaaabai daug darbo
user posted image

Kairėj pusėj daili, taip pat laaaaabai daug darbo doh.gif
user posted image

Ananasų gerbėjoms smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 11 05, 11:22)
Sveikutės mezgėjėlės,
kuičiausi po suknelių modelius ČIA ir atrinkau jums keletą pavyzdėlių  ax.gif  Gal idėjų pasisemsit mirksiukas.gif

nerealu!
dekui labai! sukneles unreal:) jei ka rasi dar su medziagu ir neriniu deriniais irgi butu saunu:)
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 11 05, 10:22)
Sveikutės mezgėjėlės,
kuičiausi po suknelių modelius...

Dėkui, kad papuošei temelę tokiais gražiais modeliais. Tikiuosi, kad kuri nors pasinaudos idėjomis mirksiukas.gif
Atsakyti
fantastiskos suknles ypac paskutinioji, elegantiska ptrabangi, taciau nekiekviena mergina manau ji papauostu
Atsakyti
aciuks.gif jei ką dar rasiu, būtinai parodysiu smile.gif
Man paskutinės irgi labai elegantiškas viršus wub.gif Tik apačios gal kitokios norėčiau. Nors tas daugiasluoksniškumas čia labai dera smile.gif
Atsakyti
o kur mija neresi suknele?
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2007 11 06, 01:33)
o kur mija neresi suknele?

man mezge Gargzduose. Super likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti