Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Merginos, labai dailios jūsų suknelės

Vat man pavyzdžiui įdomu kiek kainuoja Mijutės suknytė, jei ne paslaptis žinoma ir per kiek laiko ją numezgė tau? ax.gif
Atsakyti
Mijute, syte abi fantastiškai atrodėt thumbup.gif 4u.gif
Man visos gražios nestandartinės nuotakos drinks_cheers.gif

Mijute, o koks švarkelis buvo, nagi pasirodyk ir su švarkeliu mirksiukas.gif O tu taip bijojai tongue.gif

syte, o tu pati nėrei savo suknelę? Ir tą oranžinį šalį bigsmile.gif
Viršaus suknelės nesimato, bet įtariu, jog liuks thumbup.gif
Atsakyti
Man visos gražios nestandartinės nuotakos drinks_cheers.gif

[/quote]

Teisingas požiūris smile.gif Man ir labai patiko jūsų suknelės, vyrai taip pat gerai atrodo smile.gif Juk tai ir svarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos!
jus atrodet nerealiai:) thumbup.gif wub.gif

Mijute, tikrai labai super ir svarkelio derini as irgi labai noreciau pamatyti:)
Syte, prasau gal turi parodyti suknele be skraistes? ir jei negaila pasidalink mintimis ka dar ir kaip butumei dariusi:) ir is kokiu siulu darei nerinius?smile.gif

dekui is anksto!
Atsakyti
kaip ten bebutu bet etiketas reklalautu kad bent vestuvine diena apatiniai nesisviestu pro balta lenga suknute.... juk ne papludimys cia smile.gif
Atsakyti
syte, Mijute graaaazios suknutes thumbup.gif

niu po kiek laiko parodysiu ir as savo sedevra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2007 10 17, 23:13)
kaip ten bebutu bet etiketas reklalautu kad bent vestuvine diena apatiniai nesisviestu pro balta lenga suknute.... juk ne papludimys cia smile.gif

Gal būt tas etiketas ir reikalautų, kad nesišviestų apatiniai bažnyčioje... O tuo labiau, kad pas stirna_Liu labai gerai buvo apatiniai parinkti, tiesiog, kaip pamušaliukas atrodė, vat tongue.gif , o ne kokie stringai. O ir jos suknelė nelabai peršviečiama buvo, kad reikėtų dar ir pamušalo jai doh.gif

QUOTE(La Perla @ 2007 10 18, 08:18)
syte, Mijute graaaazios suknutes  thumbup.gif

niu po kiek laiko parodysiu ir as savo sedevra  smile.gif

Laukiam laukiam ir net labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 18 spalio 2007 - 09:15
Jetaus, mergaitės... stirna_Liu, Mijute, syte, - Jūs visos atrodėt tiesiog nerealiai fantastiškai thumbup.gif Aš ir vėl tuoktis noriu wub.gif Nes dabar noriu nertos ar megztos suknelės wub.gif Ech, ir kodėl tas mano vyras per vėlai pasipiršo, būčiau nesisiūdinusi suknelės, o mezgusi doh.gif Dabar jau esu įsitikinusi, kad kai tuoksimės bažnyčioj (nes dabar tik civilinėj susituokėm), aš būtinai sau megsiu arba nersiu suknelę wub.gif
Atsakyti
Jeigu visi laikysis griežto etiketo - būsim pilki ir t.t. Bet gal neverta ir diskutuoti, nes tai labai plati tema g.gif
Pamušalai buvo siuvami du pas skirtingas siuvėjas, tačiau abu lievi + suknelės grožis visas pradingdavo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2007 10 18, 10:25)
Jetaus, mergaitės... stirna_Liu, Mijute, syte, - Jūs visos atrodėt tiesiog nerealiai fantastiškai  thumbup.gif Aš ir vėl tuoktis noriu  wub.gif Nes dabar noriu nertos ar megztos suknelės  wub.gif Ech, ir kodėl tas mano vyras per vėlai pasipiršo, būčiau nesisiūdinusi suknelės, o mezgusi  doh.gif Dabar jau esu įsitikinusi, kad kai tuoksimės bažnyčioj (nes dabar tik civilinėj susituokėm), aš būtinai sau megsiu arba nersiu suknelę  wub.gif

Geras pavyzdys užkrečiamas lotuliukas.gif Tikiu, kad ir kokia bus suknelė - ilga, trumpa, peršviečiama ar su pamušalu - atrodysi fantastiškai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 18 spalio 2007 - 09:27
QUOTE(laisveja @ 2007 10 18, 10:25)
Jetaus, mergaitės... stirna_Liu, Mijute, syte, - Jūs visos atrodėt tiesiog nerealiai fantastiškai  thumbup.gif Aš ir vėl tuoktis noriu  wub.gif Nes dabar noriu nertos ar megztos suknelės  wub.gif Ech, ir kodėl tas mano vyras per vėlai pasipiršo, būčiau nesisiūdinusi suknelės, o mezgusi  doh.gif Dabar jau esu įsitikinusi, kad kai tuoksimės bažnyčioj (nes dabar tik civilinėj susituokėm), aš būtinai sau megsiu arba nersiu suknelę  wub.gif

Vo, kaip liuks sumąstei thumbup.gif Nors ir už to pačio, bet vistiek du kartus tekėsi, o ir su norima suknele lotuliukas.gif Tik reikės paskubėti nusinerti iki "antrų" vestuvių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 10 18, 10:30)
Jeigu visi laikysis griežto etiketo - būsim pilki ir t.t. Bet gal neverta ir diskutuoti,  nes tai labai plati tema  g.gif
Pamušalai buvo siuvami du pas skirtingas siuvėjas, tačiau abu lievi + suknelės grožis visas pradingdavo  doh.gif

Ot taip thumbup.gif Teisingai pasielgei ir pritariu tavo minčiai, kad diskutuoti galima be galo, be krašto, nes dėl skonio, kaip žinia, nesiginčijama drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar karteli aciu visoms 4u.gif
del svarkelio, tai kaip ir nera ko parodyti. Numezge man bolero (gal labiau rankoves), bet kai as jas uzsidejau nebeliko vaizdo. Tai lauke sildziausiai baltais kailinukais, kurie visai tiko ir isgelbejo mane biggrin.gif
o kas liecia mano sukneles kaina pasakysiu, kad bendroje sumoje ji man nekainavo nei 1000 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 18, 11:49)
dar karteli aciu visoms  4u.gif
del svarkelio, tai kaip ir nera ko parodyti. Numezge man bolero (gal labiau rankoves), bet kai as jas uzsidejau nebeliko vaizdo. Tai lauke sildziausiai baltais kailinukais, kurie visai tiko ir isgelbejo mane  biggrin.gif
o kas liecia mano sukneles kaina pasakysiu, kad bendroje sumoje ji man nekainavo nei 1000 lt.  ax.gif

Na va, reziume - ir gražu, ir originalu, ir nepakartojama ir už tokią kainą, kad nei viena nuomota "tortinė" net neprilygsta tongue.gif
Atsakyti