Merginos, labai dailios jūsų suknelės
Vat man pavyzdžiui įdomu kiek kainuoja Mijutės suknytė, jei ne paslaptis žinoma ir per kiek laiko ją numezgė tau?
Mijute, syte abi fantastiškai atrodėt
Man visos gražios nestandartinės nuotakos
Mijute, o koks švarkelis buvo, nagi pasirodyk ir su švarkeliu O tu taip bijojai
syte, o tu pati nėrei savo suknelę? Ir tą oranžinį šalį
Viršaus suknelės nesimato, bet įtariu, jog liuks
Mijute, o koks švarkelis buvo, nagi pasirodyk ir su švarkeliu O tu taip bijojai
syte, o tu pati nėrei savo suknelę? Ir tą oranžinį šalį
Viršaus suknelės nesimato, bet įtariu, jog liuks
[/quote]
Teisingas požiūris Man ir labai patiko jūsų suknelės, vyrai taip pat gerai atrodo Juk tai ir svarbu
[/quote]
Teisingas požiūris Man ir labai patiko jūsų suknelės, vyrai taip pat gerai atrodo Juk tai ir svarbu
sveikos merginos!
jus atrodet nerealiai:)
Mijute, tikrai labai super ir svarkelio derini as irgi labai noreciau pamatyti:)
Syte, prasau gal turi parodyti suknele be skraistes? ir jei negaila pasidalink mintimis ka dar ir kaip butumei dariusi:) ir is kokiu siulu darei nerinius?
dekui is anksto!
jus atrodet nerealiai:)
Mijute, tikrai labai super ir svarkelio derini as irgi labai noreciau pamatyti:)
Syte, prasau gal turi parodyti suknele be skraistes? ir jei negaila pasidalink mintimis ka dar ir kaip butumei dariusi:) ir is kokiu siulu darei nerinius?
dekui is anksto!
syte, Mijute graaaazios suknutes
niu po kiek laiko parodysiu ir as savo sedevra
niu po kiek laiko parodysiu ir as savo sedevra
QUOTE(Neerineelee @ 2007 10 17, 23:13)
kaip ten bebutu bet etiketas reklalautu kad bent vestuvine diena apatiniai nesisviestu pro balta lenga suknute.... juk ne papludimys cia
Gal būt tas etiketas ir reikalautų, kad nesišviestų apatiniai bažnyčioje... O tuo labiau, kad pas stirna_Liu labai gerai buvo apatiniai parinkti, tiesiog, kaip pamušaliukas atrodė, vat , o ne kokie stringai. O ir jos suknelė nelabai peršviečiama buvo, kad reikėtų dar ir pamušalo jai
QUOTE(La Perla @ 2007 10 18, 08:18)
Laukiam laukiam ir net labai
Jetaus, mergaitės... stirna_Liu, Mijute, syte, - Jūs visos atrodėt tiesiog nerealiai fantastiškai Aš ir vėl tuoktis noriu Nes dabar noriu nertos ar megztos suknelės Ech, ir kodėl tas mano vyras per vėlai pasipiršo, būčiau nesisiūdinusi suknelės, o mezgusi Dabar jau esu įsitikinusi, kad kai tuoksimės bažnyčioj (nes dabar tik civilinėj susituokėm), aš būtinai sau megsiu arba nersiu suknelę
Jeigu visi laikysis griežto etiketo - būsim pilki ir t.t. Bet gal neverta ir diskutuoti, nes tai labai plati tema
Pamušalai buvo siuvami du pas skirtingas siuvėjas, tačiau abu lievi + suknelės grožis visas pradingdavo
Papildyta:
Geras pavyzdys užkrečiamas Tikiu, kad ir kokia bus suknelė - ilga, trumpa, peršviečiama ar su pamušalu - atrodysi fantastiškai
Pamušalai buvo siuvami du pas skirtingas siuvėjas, tačiau abu lievi + suknelės grožis visas pradingdavo
Papildyta:
QUOTE(laisveja @ 2007 10 18, 10:25)
Jetaus, mergaitės... stirna_Liu, Mijute, syte, - Jūs visos atrodėt tiesiog nerealiai fantastiškai Aš ir vėl tuoktis noriu Nes dabar noriu nertos ar megztos suknelės Ech, ir kodėl tas mano vyras per vėlai pasipiršo, būčiau nesisiūdinusi suknelės, o mezgusi Dabar jau esu įsitikinusi, kad kai tuoksimės bažnyčioj (nes dabar tik civilinėj susituokėm), aš būtinai sau megsiu arba nersiu suknelę
Geras pavyzdys užkrečiamas Tikiu, kad ir kokia bus suknelė - ilga, trumpa, peršviečiama ar su pamušalu - atrodysi fantastiškai
QUOTE(laisveja @ 2007 10 18, 10:25)
Vo, kaip liuks sumąstei Nors ir už to pačio, bet vistiek du kartus tekėsi, o ir su norima suknele Tik reikės paskubėti nusinerti iki "antrų" vestuvių
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 10 18, 10:30)
Jeigu visi laikysis griežto etiketo - būsim pilki ir t.t. Bet gal neverta ir diskutuoti, nes tai labai plati tema
Ot taip Teisingai pasielgei ir pritariu tavo minčiai, kad diskutuoti galima be galo, be krašto, nes dėl skonio, kaip žinia, nesiginčijama
dar karteli aciu visoms
del svarkelio, tai kaip ir nera ko parodyti. Numezge man bolero (gal labiau rankoves), bet kai as jas uzsidejau nebeliko vaizdo. Tai lauke sildziausiai baltais kailinukais, kurie visai tiko ir isgelbejo mane
o kas liecia mano sukneles kaina pasakysiu, kad bendroje sumoje ji man nekainavo nei 1000 lt.
del svarkelio, tai kaip ir nera ko parodyti. Numezge man bolero (gal labiau rankoves), bet kai as jas uzsidejau nebeliko vaizdo. Tai lauke sildziausiai baltais kailinukais, kurie visai tiko ir isgelbejo mane
o kas liecia mano sukneles kaina pasakysiu, kad bendroje sumoje ji man nekainavo nei 1000 lt.
QUOTE(Mijute @ 2007 10 18, 11:49)
dar karteli aciu visoms
Na va, reziume - ir gražu, ir originalu, ir nepakartojama ir už tokią kainą, kad nei viena nuomota "tortinė" net neprilygsta