Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 10 16, 15:17)
Buvo graži, saulėta ir šilta diena  smile.gif Visiškai nesušalau, nors buvau be pėdkelnių smile.gif
Papildyta:

ačiukas  4u.gif

labai graziai atrodei ir mano nuomone viskas savo vietoj:)
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 10 16, 16:19)
Nereali suknelė ir nuotaka vilkinti ją bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif

notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(busimi @ 2007 10 16, 17:11)
labai graziai atrodei ir mano nuomone viskas savo vietoj:)
sveikinu 4u.gif

notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
stirna_Liu, jeigu pora žodžių, tai aš apakus blink.gif
Iš tikrosios, gerosios, nuostabiosios ir dar visokiosios pusės wub.gif thumbup.gif
Nerealiai... wub.gif Ir nereikia jokių ten pamušalų...

Na, ne batų čia tema, tai ir nediskutuosiu mirksiukas.gif

O dabar laukiam Mijutes pasirodant ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 17, 11:02)
stirna_Liu, jeigu pora žodžių, tai aš apakus  blink.gif
Iš tikrosios, gerosios, nuostabiosios ir dar visokiosios pusės  wub.gif  thumbup.gif
Nerealiai...  wub.gif  Ir nereikia jokių ten pamušalų...

Na, ne batų čia tema, tai ir nediskutuosiu  mirksiukas.gif

O dabar laukiam Mijutes pasirodant  ploja.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Nežinau ar čia vestuvės kaltos ar tiesiog protingesnė pasidariau per vieną dieną, bet padariau vieną išvadą - visiems nepatiksi, nes vienam tas netiko, kitam anas, trečiam labai patiko smile.gif Man buvo svarbu, kad patikau pati sau, savo vyrui. Kad vyras myli ne už tai kaip atrodau, o už tai, kad esu su juo. Buvo linksma, kai visi spoksojo - vieni, kad neįprasta, kiti, kad šokiravo, treti, kad buvo gražu. Džiaugiuosi, kad tą dieną švietė ne tik saulė, bet ir veidai, džiaugėsi širdis. Ir dar kartelį pasikartosiu - tobulybei ribų nėra. Net ir dizaineriai būna, kad nusigrybauja.
Ir dar neįtemą, sako, kad po vestuvių pasikeičia vertybės - anksčiau galvodavau, kokią čia nesamonę kalba, bet būsimoms nuotakoms galiu pasakyti, kad tai tikrai yra tiesa smile.gif
Atsakyti
Stirna Liu, super labai graziai atrodei thumbup.gif svarbiausia, kad patikai pati sau ir savo vyrui.
Na bandysiu ir as pasirodyti. Bandziau atrinkti nuotraukas ir pasirodo, kad beveik visose esu su kailinukais blush2.gif tai nepykit bus tik kelios nuotraukos. na bet gal bendras vaizdas matysis. Tik man dar reikia pagalbos su ikelimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 17, 12:18)
Stirna Liu, super labai graziai atrodei  thumbup.gif svarbiausia, kad patikai pati sau ir savo vyrui.
Na bandysiu ir as pasirodyti. Bandziau atrinkti nuotraukas ir pasirodo, kad beveik visose esu su kailinukais  blush2.gif tai nepykit bus tik kelios nuotraukos. na bet gal bendras vaizdas matysis. Tik man dar reikia pagalbos su ikelimu  blush2.gif

siusk man vel smile.gif)) vaiva1975@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 10 17, 14:27)
siusk man vel smile.gif)) vaiva1975@gmail.com

Issiunciau. Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
MIJUTES SUKNELE

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na,super atrodei, Mijute! Nuostabaus grozio suknele. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visos labai gražios buvot wub.gif Noriu ir aš pasigirti savo darbeliu ax.gif Taip atrodė mano vestuvinė suknelė:
user posted image
user posted image
Rezultatu esu patenkinta, nors ir nespėjau realizuoti visko, ką planavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 10 17, 16:24)
Na,super atrodei, Mijute! Nuostabaus grozio suknele.  thumbup.gif  biggrin.gif

aciu 4u.gif
Syte liuks atrodei thumbup.gif idomi suknele. Man atrodo mes abi ta pacia diena tuokemes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 17, 15:37)
aciu  4u.gif
Syte liuks atrodei  thumbup.gif idomi suknele. Man atrodo mes abi ta pacia diena tuokemes  4u.gif

Tu irgi labai gražiai atrodei thumbup.gif Sprendžiant iš oro, matomo nuotraukose, tikrai gali būti, kad tuokemės tą pačią dieną biggrin.gif (mes susituokėm spalio 6d.)
Atsakyti