Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Neerineelee @ 2007 10 09, 00:04)
nemanau kad tokios kaip ji isvis vertina ranku darba... tikrai nepildysiu jos paciai sau nezinomu noru... juk ne viska galima uz pinigus nupirkti bent mane tai labai sunku...

Na ir teisingai, tokie žmonės, nevertinantys rankų darbo, neverti ir tokių darbų nešioti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 10 07, 12:44)
Ir Mijute jau pasirodė viešumoje su savo gražiąja suknele  wub.gif
Oi, laukiam, laukiam, mes suknelės laukiam  lotuliukas.gif  4u.gif

aha as jau po visko wub.gif
o jau suknele, kad visi isgyre, nuciupinejo biggrin.gif super labai dziaugiuosi, kad pasirinkau megzta ir salta nebuvo ir siaip originalu ir grazu, bent jau man, mano sveciams, o svarbiausia mano vyrui wub.gif wub.gif wub.gif
P.S foto siandien dar neparodysiu reikia jas sutvarkyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 09, 16:42)
aha as jau po visko  wub.gif
o jau suknele, kad visi isgyre, nuciupinejo  biggrin.gif super labai dziaugiuosi, kad pasirinkau megzta ir salta nebuvo ir siaip originalu ir grazu, bent jau man, mano sveciams, o svarbiausia mano vyrui  wub.gif  wub.gif  wub.gif
P.S foto siandien dar neparodysiu reikia jas sutvarkyti  blush2.gif

laukiam nuotraukyčių bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 09, 17:42)
o jau suknele, kad visi isgyre, nuciupinejo  biggrin.gif super labai dziaugiuosi, kad pasirinkau megzta ir salta nebuvo ir siaip originalu ir grazu, bent jau man, mano sveciams, o svarbiausia mano vyrui  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Valiooooo clap.gif Kaip aš už tave džiaugiuosi, taip džiaugiuosi, kad net pamiršau pasveikinti su didžiąja švente, sveikinu kuo nuoširdžiausiai drinks_cheers.gif 4u.gif
Jau įsivaizduoju visų atvėpusius žandikaulius, kai pamatė tave su tokia nuostabia suknele assa.gif hihihi.gif
Noriu noriu noriu kuo greičiau pamatyti tą grožį lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti

Oj, ir as labai laukiu nuotraukyciu bigsmile.gif
Beja, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
oj ir as laukiu laukiu foto, nes pati neriau mergaitei suknute tai ji man dar iki siol dekoja sako kad visi gyre ja, o ji mane. tai labai dziaugiausi uz ja. ji netgi pasake kad savo gal kada busimai dukrai paliks thumbup.gif
Atsakyti

sveikinu ir as tave! ir kartu dziaugiuosi su tavim kad likai patenkinta savo sprendimu:)

as turbut pamacius tavo suknele galutinai apsispresiu kokios noriu ir ka darysiu. ar megsiu virbalais viska, ar nerinius derinsiu su medziaga. tik gaila kad nieko panasaus dr niekur neuzmaciau g.gif gal kas nors kur nors matet kaip atrodo neriniai kaip puosybos elementai ant medziagos arba isiuti lygiai su medziaga?smile.gif
Atsakyti
as nemaciau bet jeigu mano vaizduote manes neapvilia nerinys su plona medziagyte turetu atroyt tiesiog puikiai tik reikia graziai visa tai padaryt smile.gif
Atsakyti
Na taip nekantriai laukiu nesulaukiu as to grozio doh.gif wub.gif
Atsakyti
apsiskelbiau, kad pasirodysiu o nuotrauku negaunu. Kurias turiu nesimato pilnai sukneles blush2.gif teks dar truputeli pakenteti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 10 11, 23:03)
apsiskelbiau, kad pasirodysiu o nuotrauku negaunu. Kurias turiu nesimato pilnai sukneles  blush2.gif teks dar truputeli pakenteti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai nieko, mes kantrios - palauksim irnesakyk.gif Svarbu, kad sulauktume hihihi.gif Na, tikiuosi, kad sulauksim wub.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau tikrai po vestuviu, ir jau po medaus menesiuko (tiksliau savaites). Foto bus kiek veliau, nes dar ir pati tik kelias maciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 12 spalio 2007 - 15:34