Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(besyte @ 2007 09 27, 12:42)
kaip grazu, kaip dailu bigsmile.gif pasakiska bigsmile.gif

ogo koks grozis karsta.gif karsta.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 27, 19:37)
ogo koks grozis karsta.gif  karsta.gif  swoon.gif

Mijute, o tavo suknele jau gatava? ax.gif Labai smalsu koks galutinis variantas gavosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 27, 18:06)
....Labai gražūs raizginiai  thumbup.gif
O ją taip ir dėvėti reikia - be pamušalo? Ar čia tik taip pademonstruota? Reiktų labai drąsiai jaunąjai būti, kad pasirodyti be pamušalo  thumbup.gif

Mano galva, tai pamušalas būtinas, bent jau oficialioje dalyje, o prieš naktį-galima dar pagundyti brangiausiąjį biggrin.gif . Man taip pat užkliuvo, kad moterys be pamušalo tokias suknutes dėvi-kažkaip suvulgarina vaizdą. Na kai liemenėlė šviečia, tai dar dar, bet kelnaites tai geriau slėpt, ypač prieš einant į bažnyčią cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 28 rugsėjo 2007 - 07:22
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 28, 08:22)
Mano galva, tai pamušalas būtinas, bent jau oficialioje dalyje, o prieš naktį-galima dar pagundyti brangiausiąjį biggrin.gif . Man taip pat užkliuvo, kad moterys be pamušalo tokias suknutes dėvi-kažkaip suvulgarina vaizdą. Na kai liemenėlė šviečia, tai dar dar, bet kelnaites tai geriau slėpt, ypač prieš einant į bažnyčią  cool.gif

Gera mintis thumbup.gif Dieną taip oficialiai su pamušalu, o vat prie keturių akių tai vien su nėriniais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 09 27, 22:21)
Mijute, o tavo suknele jau gatava?  ax.gif  Labai smalsu koks galutinis variantas gavosi... blush2.gif

dar nebaigta mano suknele verysad.gif jei nebus jokiu nenumatytu aplinkybiu 1ni vakare tureciau pasiimti is siuviejos. as labai tikiuosi, kad taip ir bus. Tik dabar nepazadu, kad parodysiu galutini varianta pries vestuves, kadangi laiko beprostiskai truksta. Greiciausiai idesiu jau vestuviu foto ax.gif
Atsakyti
sveikos, idomu kur stirna Liu dingusi? turetu buti jau po vestuviu o nuotrauku nera.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 10 01, 08:23)
sveikos, idomu kur stirna Liu dingusi? turetu buti jau po vestuviu o nuotrauku nera.. verysad.gif

Taigi sakė, kad nenori būti kritikuojama!
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 29, 21:42)
dar nebaigta mano suknele  verysad.gif jei nebus jokiu nenumatytu aplinkybiu 1ni vakare tureciau  pasiimti is siuviejos. as labai tikiuosi, kad taip ir bus. Tik dabar nepazadu, kad parodysiu galutini varianta pries vestuves, kadangi laiko beprostiskai truksta. Greiciausiai idesiu jau vestuviu foto  ax.gif

Aš taip pat tikiuosi, kad viskas bus pačiu laiku thumbup.gif
O nuotraukytes tai tiek tos - parodyk po vestuvių bigsmile.gif
QUOTE(La Perla @ 2007 10 01, 09:23)

Va va, laukiam labai labai lotuliukas.gif thumbup.gif

stirna Liu pasirodyk ploja.gif flirt.gif
Atsakyti
Ir Mijute jau pasirodė viešumoje su savo gražiąja suknele wub.gif
Oi, laukiam, laukiam, mes suknelės laukiam lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
turiu klijente ji nori siauros vestuvines sukneles, bet as jai sakau kad ji negales nei zingsnio zengt nes ji yra siaura... kokia iseity galima rast? ar daryti skeltuka, nors abejoju ar jai sita ideja patiks, ar truputely praplatint nors ji irgi nelabai nori ...
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2007 10 07, 13:54)
turiu klijente ji nori siauros vestuvines sukneles, bet as jai sakau kad ji negales nei zingsnio zengt nes ji yra siaura... kokia iseity galima rast? ar daryti skeltuka, nors abejoju ar jai sita ideja patiks, ar truputely praplatint nors ji irgi nelabai nori ...

Visų pirma, tai klientės noras - tau kaip įsakymas. Bet ji turi TIKRAI suprasti, ką tai reiškia labai aptemta suknelė. Gal jai tiek tereikia, kad tik gerai atrodyti su tokia suknele, o ne bandyti su ja paeiti lotuliukas.gif
O jeigu klientė sukalbama, galima tikrai rasti kompromisą. pvz. daryti labai aptemptą beveik iki kelių, o po to šiek tiek laisvesnę; padaryti skeltuką, tu juk tik abejoji ar jai tokia idėja patiks, o gal?
O šiaip tai mezginys toks daiktas, kuris pasiduoda tampymui, va su siūta būtų ne kas, jeigu norėtų labai aptemptos. Parinkti reikėtų tokį raštą, kur dažniau kaitaliotųsi gera-bloga akis, na kaip kojinės atnara panašiai (čia labai supaprastintai pasakiau tik...)
Sėkmės derintis 4u.gif
Atsakyti
nemanau kad tokios kaip ji isvis vertina ranku darba... tikrai nepildysiu jos paciai sau nezinomu noru... juk ne viska galima uz pinigus nupirkti bent mane tai labai sunku...
Atsakyti