Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Neerineelee @ 2007 09 18, 16:41)
Kiek girdejau sau nerti megzti ar siuti sukneles negalima... taip cia prietarai bet gal geriau jais tiketi smile.gif

Na va - tiesioginis atsakymas į mano temą. rolleyes.gif

Kaip ir yra sakoma, jeigu tikėsi prietarais tai jie ir pildysis, o jeigu ne, tai ir nesipildys.

Po ilgų apmąstymų aš taip ir nusprendžiau, kad geriau jau jais netikėti... ax.gif Yra gyvenime ir kitokių dalykų, tokių, kaip perspėjimai (kurie juos taip supranta, o ne kaip prietarus, na, nesigilinsiu...), jais aš linkusi vadovautis. Aišku, jeigu pastebiu mirksiukas.gif

Bet, dėkui už tavo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Kaip vienas is prietaru ar perspejimu yra ir tai, kad jaunikis negali matyti savo isrinktosios sukneles, su kuria ji ruosiasi eiti prie altoriaus! Tiketi ar ne..., tai jau kiekvienos nuotakos reikalas!
Atsakyti
QUOTE(just4you @ 2007 09 18, 20:55)
Kaip vienas is prietaru ar perspejimu yra ir tai, kad jaunikis negali matyti savo isrinktosios sukneles, su kuria ji ruosiasi eiti prie altoriaus! Tiketi ar ne..., tai jau kiekvienos nuotakos reikalas!

Šis yra prietaras mirksiukas.gif
Bet aš ne dėl to nenorėčiau, kad mano suknelę anksčiau pamatytų, o paprasčiausiai dėl to, kad pamatęs mane būtent pirmą kartą vestuvių dieną, dar labiau nustebtų ir susižavėtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 17, 20:59)
Sveikute  4u.gif
Oi, kaip laukiu tavęs pasirodant  lotuliukas.gif  Taip įtariu, kad būsi pati pačiausia nuotaka  bigsmile.gif  thumbup.gif
Ar jau turi švarkelį?
Papildyta:

as irgi labai laukiu tavo sukneles ir zinau kad turbut po tavo nuotrauku apsispresiu ar megzti ar nerti ja:)

Taip, labai graži idėja ir ne tik tokiai mažai "jaunamartei"  mirksiukas.gif
O tu taip pat ruošiesi su netradicine suknele tekėti? Gal jau rašei, bet aš praleidau  ax.gif

na man kazkas panasaus pasirode i ta voratinkli kur kakoselio mamka virsuj buvo idejus:) aha rasiau kazkur kad noreciau neriniu derintu su audiniu:)
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 18, 21:36)
Šis yra prietaras  mirksiukas.gif
Bet aš ne dėl to nenorėčiau, kad mano suknelę anksčiau pamatytų, o paprasčiausiai dėl to, kad pamatęs mane būtent pirmą kartą vestuvių dieną, dar labiau nustebtų ir susižavėtų  tongue.gif

mane irgi butent si mintis zavi o ne tas prietaras:) suzaveti dar karta o ypac tokia diena yra labai labai ... smile.gif
Atsakyti
ax.gif Radau visai mielą suknytę
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 25 rugsėjo 2007 - 07:59
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 25, 07:56)
user posted image
user posted image

labai romantiska ir grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 25, 08:56)

Oooo, labai nuostabi suknytė thumbup.gif Ir pasijonis taip gražiai priderintas.
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 09 25, 10:28)
labai romantiska ir grazu bigsmile.gif

Suknelė tai graži, bet ar romantiška, kai viena skitam laiko už mikštų vietų, tai suabejočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 09 25, 13:29)
Suknelė tai graži, bet ar romantiška, kai viena skitam laiko už mikštų vietų, tai suabejočiau  smile.gif

nejaugi mirksiukas.gif
man tai pati ideja romatiska bigsmile.gif o ir ranku padetis visai smaiksti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 10:14)

kaip grazu, kaip dailu bigsmile.gif pasakiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2007 09 25, 14:29)
Suknelė tai graži, bet ar romantiška, kai viena skitam laiko už mikštų vietų, tai suabejočiau  smile.gif

blink.gif Aš kažko nesupratau g.gif Taigi ne į rankų padėtį žiūrim, o į suknelę tongue.gif
Bet ir rankų padėtis romantiška lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 11:14)

Labai gražūs raizginiai thumbup.gif
O ją taip ir dėvėti reikia - be pamušalo? Ar čia tik taip pademonstruota? Reiktų labai drąsiai jaunąjai būti, kad pasirodyti be pamušalo thumbup.gif
Atsakyti