Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Mijute @ 2007 03 24, 19:44)
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių  rolleyes.gif ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia  ax.gif ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką  bigsmile.gif

O gal gali rekmenduoti savo mezgėją? Norėčiau antrai dienai tokią trumputę blush2.gif Ir išvis - super idėja. Gal gali kontaktus paskolinti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 24, 22:59)
O gal gali rekmenduoti savo mezgėją? Norėčiau antrai dienai tokią trumputę  blush2.gif Ir išvis - super idėja. Gal gali kontaktus paskolinti  blush2.gif ?

o tu iš kokio miesto? man mezga Gargžduose. Ar tiktų? Šiaip turėčiau jos atsiklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 03 24, 19:44)
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių  rolleyes.gif ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia  ax.gif ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką  bigsmile.gif

Pasirodo, kad yra dar ir be manęs merginų, tekančių spalio mėnesį thumbup.gif Beje, aš irig suknelę sau organizuojuosi pati. Siuvėja pasiūs suknelės apatinį sluoksnį, o aš viršutinį pati jau pradėjau nerti... Tik labai bijau, kas man išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 18:51)
Pasirodo, kad yra dar ir be manęs merginų, tekančių spalio mėnesį  thumbup.gif Beje, aš irig suknelę sau organizuojuosi pati. Siuvėja pasiūs suknelės apatinį sluoksnį, o aš viršutinį pati jau pradėjau nerti... Tik labai bijau, kas man išeis  g.gif

sveika, aš irgi teku spalį ir labai noriu, kad nerėja man nunertų suknelę blush2.gif
pati tai nesugebu blush2.gif
bet dar nesugalvojau modelio
o kokiuose tinklapiuose žiūri?
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 18:51)
Pasirodo, kad yra dar ir be manęs merginų, tekančių spalio mėnesį  thumbup.gif Beje, aš irig suknelę sau organizuojuosi pati. Siuvėja pasiūs suknelės apatinį sluoksnį, o aš viršutinį pati jau pradėjau nerti... Tik labai bijau, kas man išeis  g.gif

Kaip faina thumbup.gif drinks_cheers.gif , dar viena jaunoji atsirado, kuri pati sau mezgasi. Aš tai dar tik galvoju taip daryti ax.gif , neapsisprendžiu dar vis... blush2.gif
O iš kokių siūlų megsi ir kiek jų reikės? Gal turi jos modeliuką kaip parodyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 26, 18:56)
sveika, aš irgi teku spalį ir labai noriu, kad nerėja man nunertų suknelę blush2.gif
pati tai nesugebu blush2.gif
bet dar nesugalvojau modelio
o kokiuose tinklapiuose žiūri?

idejų sėmiausi airiško nėrimo puslapiuose. Prisegiau modelį, į kurio raštus orienuojuosi, bet pats suknelės modelis bus kitoks ir raštai tikrai nebus vienas prie vieno blush2.gif Ten tik mano idėjų šaltinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 19:24)
idejų sėmiausi airiško nėrimo puslapiuose. Prisegiau modelį, į kurio raštus orienuojuosi, bet pats suknelės modelis bus kitoks ir raštai tikrai nebus vienas prie vieno  blush2.gif Ten tik mano idėjų šaltinis  blush2.gif

Oi, kokia gražutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 03 26, 19:51)

o pasirodo mūsų vestuvės tą pačią dieną drinks_cheers.gif
beje suknytė labai graži, sekmės neriant thumbup.gif
Atsakyti
man labai romantiska tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolike @ 2007 03 27, 08:59)
man labai romantiska tokia  wub.gif

labai grazu. Saunu, kad esate pasiryzusios realizuoti tokias savo idejas
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 03 27, 07:25)
o pasirodo mūsų vestuvės tą pačią dieną  drinks_cheers.gif
beje suknytė labai graži, sekmės neriant  thumbup.gif

IR tu spalio 6d tuoksiesi? Kur, kada kaip? blush2.gif Man taip smagu, kai rudeninių nuotakų atsiranda, nes visos tik vasarinukės pagrinde, o rudenį truputį kitokie ir drabužiai ir pati šventė kitaip organizuojama turi būti g.gif
Labai tikiuosi, kad pavyks man bent kažką panašaus išgauti kaip toje nuotraukoje, kurią įdejau ax.gif
Atsakyti
dar viena smile.gif
Atsakyti