Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(~saulyte~ @ 2007 09 04, 14:18)
Manau,kad pirma ir trecia,tai tkrai geras pavyzdelis nertai suknelei.  smile.gif

Nu gal... g.gif O vat ta vidurinė tai labai tinka prie nertų lotuliukas.gif

Nors, jeigu žiūrėti rimtai, tai viskas čia tvarkoj smile.gif Fasonai duoti, lieka tik nusinerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 03, 17:47)
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:08)

O čia tipo prie nertų suknelių? g.gif
Kad nematau, kurioje vietoje nerta... lotuliukas.gif

cia tik modeliai hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 02, 09:06)
man jau prasidejo pries vestuvine paranoja doh.gif  sianakt sapnavau, kad vestuviu ryta dar nebuvo pasiutas pamusalas suknelei, oi tada zodziai is manes liejosi laisvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nu nepergyvenk dar laiko yra pasiruosimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 04, 15:17)
cia tik modeliai hihihi.gif  hihihi.gif

Pasijaučiau kaip tikra bliondzynka lotuliukas.gif Tai aišku, kad modeliai, na ne visiems taip greit dašyla doh.gif
Atsakyti
na va susitikau su siuveja. Dabar jau busi rami smile.gif Pamusalas bus is balto atlaso ir per visa suknes ilgi, na gal paliksim trumpesni sprindi nuo sukneles apacios, kad mezginiai isrysketu. Dar zadejo i apacia isiuti tiulio, kad papustu. Rugsejo viduri tikrai jau turetu buti baigta sukne ir tikiuos mano sapnai neissipildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 04, 18:50)
na va susitikau su siuveja. Dabar jau busi rami smile.gif Pamusalas bus is balto atlaso ir per visa suknes ilgi, na gal paliksim trumpesni sprindi nuo sukneles apacios, kad mezginiai isrysketu. Dar zadejo i apacia isiuti tiulio, kad papustu. Rugsejo viduri tikrai jau turetu buti baigta sukne ir tikiuos mano sapnai neissipildys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai džiaugiuosi už tave thumbup.gif ir linkiu, kad tik tavo svajonės pildytusi, o ne blogi sapnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 04, 20:00)
Labai džiaugiuosi už tave  thumbup.gif  ir linkiu, kad tik tavo svajonės pildytusi, o ne blogi sapnai  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Na aš tai pabūsiu paršeliu. Sugundysiu, paerzinsiu, o schemų nekelsiu tongue.gif (nes neturiu)
http://vavule.narod.ru/img_0036.jpg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 06 rugsėjo 2007 - 15:16
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 06, 17:14)
Na aš tai pabūsiu paršeliu. Sugundysiu, paerzinsiu, o schemų nekelsiu  tongue.gif  (nes neturiu)
http://vavule.narod.ru/img_0036.jpg

user posted image

o man kazkodel nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 06, 17:24)
o man kazkodel nerodo  g.gif

O dabar?
Bandau ikelti Kakoselio mamkos pasiulyta suknele.
user posted image

Papildyta:
Ir dar viena ideja vestuvinei suknelei ax.gif
user posted image

Man asmeniskai ji labai wub.gif , nors cia ne visai suknele, bet...
Atsakyti
Oooiii wub.gif Kokių grožių čia prikrovėt thumbup.gif
Atsakyti
ta antraja buvau nusiziurejus sau, kai rinkausi modeliuka. be galo grazi wub.gif
Atsakyti