Įdedu krisb suknutę, grožėkitės:
QUOTE(Mijute @ 2007 08 31, 21:46)
grazu
Ooo, kokie žmonės Kaip ten tavo suknytė gyvena? Kaip pasiruošimas vyksta?
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 31, 23:12)
Ooo, kokie žmonės Kaip ten tavo suknytė gyvena? Kaip pasiruošimas vyksta?
pasiruosimas vyksta pilnu tempu, o laikas bega dar greiciau kita savaite susitinku su siuveja. O del svarkelio vistik nusprendziau, kad bus megztas. Apsieme mamos kolege numegzti
krisb, grazu, zavinga, nuostabu ir labai labai originalu
QUOTE(Mijute @ 2007 09 01, 10:49)
pasiruosimas vyksta pilnu tempu, o laikas bega dar greiciau kita savaite susitinku su siuveja. O del svarkelio vistik nusprendziau, kad bus megztas. Apsieme mamos kolege numegzti
Oi, tai labai nuostabu - išsipildys tavo svajonė
Aš jau įsivaizduoju, kaip tu nuostabiai atrodysi
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 01, 19:56)
Oi, tai labai nuostabu - išsipildys tavo svajonė
man jau prasidejo pries vestuvine paranoja sianakt sapnavau, kad vestuviu ryta dar nebuvo pasiutas pamusalas suknelei, oi tada zodziai is manes liejosi laisvai
QUOTE(Mijute @ 2007 09 02, 10:06)
man jau prasidejo pries vestuvine paranoja sianakt sapnavau, kad vestuviu ryta dar nebuvo pasiutas pamusalas suknelei, oi tada zodziai is manes liejosi laisvai
Aga, įsivaizduoju, koks keistas jausmas - ruoštis vestivėms, juk ne kasdienis įvykis vis dėlto
O kokį pamušalą pasirinkai - ilgą ar trumpą ir kokios spalvos?
sveikos, simta metu nebuvau, mano maziausias vyras sugalvojo kad naktimis nereikia miegoti tai ajajajai.... vaikstau kaip zombis ir kompas nevilioja...
geltoniausia tu nert pradek jau
as tai dabar neriu vyriska dzemperi, tada laukia juoda trumpa suknute ir dar tada paltukas... vienu zodziu veiksme moteriske
o del kritikos tai... as kai idejau nertos suknutes foto tai buvo du komentarai, issiskiriantys is kitu: "atrodo kaip naktiniai", "net naktiniu buna grazesniu", bet manes tai neizeide, nes:
1. merginos tik parode savo netakto bei intelekto lygi, nes protingos (tokios kaip mes ) butu parase:
a)man negrazu
b)ne mano skonio
c) ............. (butu nutyleje, jei suknute butu besiruosiancios ja pasipuosti nuotakos)
2. mano nerta suknute ne doleris kad patiktu visiems
3. dar pastebejau kad is tu dvieju komentatoriu visur pirmiausia eina vienos nuomone o is paskos visur ta pati antra komentuotoja su tokia pacia nuomone
geltoniausia tu nert pradek jau
as tai dabar neriu vyriska dzemperi, tada laukia juoda trumpa suknute ir dar tada paltukas... vienu zodziu veiksme moteriske
o del kritikos tai... as kai idejau nertos suknutes foto tai buvo du komentarai, issiskiriantys is kitu: "atrodo kaip naktiniai", "net naktiniu buna grazesniu", bet manes tai neizeide, nes:
1. merginos tik parode savo netakto bei intelekto lygi, nes protingos (tokios kaip mes ) butu parase:
a)man negrazu
b)ne mano skonio
c) ............. (butu nutyleje, jei suknute butu besiruosiancios ja pasipuosti nuotakos)
2. mano nerta suknute ne doleris kad patiktu visiems
3. dar pastebejau kad is tu dvieju komentatoriu visur pirmiausia eina vienos nuomone o is paskos visur ta pati antra komentuotoja su tokia pacia nuomone
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:08)
O čia tipo prie nertų suknelių?
Kad nematau, kurioje vietoje nerta...
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 03, 17:47)
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:08)
O čia tipo prie nertų suknelių?
Kad nematau, kurioje vietoje nerta...
Manau,kad pirma ir trecia,tai tkrai geras pavyzdelis nertai suknelei.