Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Įdedu krisb suknutę, grožėkitės:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 31 rugpjūčio 2007 - 20:38
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 31, 22:36)
Įdedu krisb  suknutę, grožėkitės:

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 08 31, 21:46)

Ooo, kokie žmonės 4u.gif Kaip ten tavo suknytė gyvena? Kaip pasiruošimas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 31, 23:12)
Ooo, kokie žmonės  4u.gif  Kaip ten tavo suknytė gyvena? Kaip pasiruošimas vyksta?

pasiruosimas vyksta pilnu tempu, o laikas bega dar greiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kita savaite susitinku su siuveja. O del svarkelio vistik nusprendziau, kad bus megztas. Apsieme mamos kolege numegzti ax.gif
Atsakyti
krisb, grazu, zavinga, nuostabu ir labai labai originalu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 01, 10:49)
pasiruosimas vyksta pilnu tempu, o laikas bega dar greiciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kita savaite susitinku su siuveja. O del svarkelio vistik nusprendziau, kad bus megztas. Apsieme mamos kolege numegzti  ax.gif

Oi, tai labai nuostabu - išsipildys tavo svajonė wub.gif
Aš jau įsivaizduoju, kaip tu nuostabiai atrodysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 01, 19:56)
Oi, tai labai nuostabu - išsipildys tavo svajonė  wub.gif 
Aš jau įsivaizduoju, kaip tu nuostabiai atrodysi  thumbup.gif

man jau prasidejo pries vestuvine paranoja doh.gif sianakt sapnavau, kad vestuviu ryta dar nebuvo pasiutas pamusalas suknelei, oi tada zodziai is manes liejosi laisvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 09 02, 10:06)
man jau prasidejo pries vestuvine paranoja doh.gif  sianakt sapnavau, kad vestuviu ryta dar nebuvo pasiutas pamusalas suknelei, oi tada zodziai is manes liejosi laisvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga, įsivaizduoju, koks keistas jausmas - ruoštis vestivėms, juk ne kasdienis įvykis vis dėlto lotuliukas.gif
O kokį pamušalą pasirinkai - ilgą ar trumpą ir kokios spalvos?
Atsakyti
sveikos, simta metu nebuvau, mano maziausias vyras sugalvojo kad naktimis nereikia miegoti tai ajajajai.... vaikstau kaip zombis ir kompas nevilioja...
geltoniausia tu nert pradek jau lotuliukas.gif
as tai dabar neriu vyriska dzemperi, tada laukia juoda trumpa suknute ir dar tada paltukas... vienu zodziu veiksme moteriske smile.gif

o del kritikos tai... as kai idejau nertos suknutes foto tai buvo du komentarai, issiskiriantys is kitu: "atrodo kaip naktiniai", "net naktiniu buna grazesniu", bet manes tai neizeide, nes:
1. merginos tik parode savo netakto bei intelekto lygi, nes protingos (tokios kaip mes tongue.gif ) butu parase:
a)man negrazu schmoll.gif
b)ne mano skonio g.gif
c) ............. (butu nutyleje, jei suknute butu besiruosiancios ja pasipuosti nuotakos)
2. mano nerta suknute ne doleris kad patiktu visiems ax.gif
3. dar pastebejau kad is tu dvieju komentatoriu visur pirmiausia eina vienos nuomone o is paskos visur ta pati antra komentuotoja su tokia pacia nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 02 rugsėjo 2007 - 15:45
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:08)

O čia tipo prie nertų suknelių? g.gif
Kad nematau, kurioje vietoje nerta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 09 03, 17:47)
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 03, 12:08)