Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

sveikutes,
as sia vasara tuokiausi su megzta suknele. tokios norejau nuo senu senoves, tokia ir gavau. ir likau labai patenkinta, nes man buvo be galo patogu. ji tiesiog prilipo prie mano kuno ir nereikejo galvoti, kur ir kada ja pakelti. tiesa mano suknele buvo trumpute, biski zemiau keliu.
manes taip pat netrauke visos pustos, beprotiskai puosnios sukneles.
manau geltoniausia, kad neverta tiketi jokais prietarais. nusimegsi sau suknele tokia, kokia nori, ir busi sau fainiausia nuotaka.
o kas cia dar per prietarai del pacios megztos sukneles? gal dar ir trumpos sukneles negalima detis?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2007 08 29, 19:42)
gražu! thumbup.gif
tik man dar gražiau ir elegantiškiau būtų jeigu pasijonis (ar kaip jis vadinas) būtų ilgas.

aga, grazi suknia, pagarba, toookia nusimegzt bigsmile.gif na man cia tolygu stebuklui.
tik va del pasijonio pritariu, man ir tas nuotraukoj uzkliuvo, ir dar medziaga labai blizga, krenta i kis labiau uz mezgini, bet tai cia nuotraukoj toks vaizdas, reikia ziuret "gyvai", gal viskas gerai ir tik foto vaizda iskraipo.
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 08 29, 19:17)
kokia grazi suknute  thumbup.gif
oi pagaliau susiradau kas pasius man pamusala, tai palengvejo. Antradieni susitinku su siuveju. Nebesulaukiu kada bus visiskai baigta mano suknute. Dar vis svarstau ar siuvineta ja karoliukais ar ne  g.gif

Jeigu turi parako, tai pasiuvinėk, bus gražu thumbup.gif Aišku, negaliu sakyti, kad dabar negražu, ir net labai gražu, bet gal bus dar gražiau, kai pasiuvinėsi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėja @ 2007 08 29, 20:42)
gražu! thumbup.gif
tik man dar gražiau ir elegantiškiau būtų jeigu pasijonis (ar kaip jis vadinas) būtų ilgas.

Aš taip pat pagalvojau... O dar galėtų būti pamušalas kitos spalvos (čia paįvairinimui mirksiukas.gif ) ir kiti akcentai tokios pačios spalvos. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(krisb @ 2007 08 29, 21:03)
sveikutes,
as sia vasara tuokiausi su megzta suknele. tokios norejau nuo senu senoves, tokia ir gavau. ir likau labai patenkinta, nes man buvo be galo patogu. ji tiesiog prilipo prie mano kuno ir nereikejo galvoti, kur ir kada ja pakelti. tiesa mano suknele buvo trumpute, biski zemiau keliu.
manau geltoniausia, kad neverta tiketi jokais prietarais. nusimegsi sau suknele tokia, kokia nori, ir busi sau fainiausia nuotaka.
o kas cia dar per prietarai del pacios megztos sukneles? gal dar ir trumpos sukneles negalima detis?

Dėkui už tavo komentarą 4u.gif Jis pataikė tiesiai į širdį biggrin.gif Dar vis svaigstu, mąstau, niekaip nesiryžtu pradėti megzti ar nerti...

Labai prašyčiau visų pakvaišusių netradicinių suknelių mėgėjų vardu, pasirodyti čia mums visoms su savo nerta vestuvine suknele 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 29, 22:53)
Jeigu turi parako, tai pasiuvinėk, bus gražu  thumbup.gif  Aišku, negaliu sakyti, kad dabar negražu, ir net labai gražu, bet gal bus dar gražiau, kai pasiuvinėsi?  bigsmile.gif
Papildyta:

Aš taip pat pagalvojau... O dar galėtų būti pamušalas kitos spalvos (čia paįvairinimui  mirksiukas.gif  ) ir kiti akcentai tokios pačios spalvos.  ax.gif
Papildyta:

Dėkui už tavo komentarą  4u.gif  Jis pataikė tiesiai į širdį  biggrin.gif  Dar vis svaigstu, mąstau, niekaip nesiryžtu pradėti megzti ar nerti...

Labai prašyčiau visų pakvaišusių netradicinių suknelių mėgėjų vardu, pasirodyti čia mums visoms su savo nerta vestuvine suknele  4u.gif  wub.gif

kad sukritikuotų? juk čia užsuka ir tradicinės. tad nesmagu ...
Atsakyti
QUOTE(krisb @ 2007 08 29, 21:03)
sveikutes,

krisb, gal gali parodyti mums savo suknele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 08 30, 08:31)

Nelabai supratau tavo atsakymą... g.gif Dėl ko nesmagu rodytis su netradicine suknele tradicinėms nuotakoms?
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 08 30, 07:31)

QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 30, 07:31)
Nelabai supratau tavo atsakymą...  Dėl ko nesmagu rodytis su netradicine suknele tradicinėms nuotakoms?

bijo jaunamartes,nes gali ateiti tradicines ir negraziai prakomentuoti. pvz nuotaka, kuri tuokesi su juoda suknute ir isdryso parodyt savo foto, buvo labai negraziai "sudirbta"
tuo tarpu "tortiniu" temoj beskonybe akis bado, ale bendramintes apie tai mandagiai nutyli, zodziu ner teisybes SMe, kai ir visur lotuliukas.gif blink.gif
cia taip pusiau juokais, pusiau rimtai, ale be pykcio
beja, as pvz ir nezinau, ar savo suknia rodysiu, gi dauguma nesupras, tai kam rodyti... bet... jei nors 1 jaunamartei paelbetu apsaispresti, tai gal verta rodyt, nepaisant visos galimos kritikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 30 rugpjūčio 2007 - 09:46
QUOTE(g00te @ 2007 08 30, 10:42)
nes gali ateiti tradicines ir negraziai prakomentuoti. pvz nuotaka, kuri tuokesi su juoda suknute ir isdryso parodyt savo foto, buvo labai negraziai "sudirbta"
tuo tarpu "tortiniu" temoj beskonybe akis bado, ale bendramintes apie tai mandagiai nutyli, zodziu ner teisybes SMe, kai ir visur  lotuliukas.gif  blink.gif
cia taip pusiau juokais, pusiau rimtai, ale be pykcio

Kad žinok, labai ir neužsuka čia tos tradicinės, na bent jau tikrai nieko blogo dar nekomentavo, pasižiūrėk temą nuo pradžių - tikrai nerasi blogo pasisakymo cool.gif
O ir neverta reaguoti į tokius komentarus, visiems įtikti paprasčiausiai neįmanoma. Net ir vestuvininkų būryje gali būti pusė žmonių, kuriems nepatinka tradicinė ar netradicinė jaunosios suknia, o čia tokiose SM platybėse kad atsiranda nepatenkintų, tai tikrai ne naujiena. irnesakyk.gif
Aišku, yra komentarai, bet jie daugiau kaip nuomonės ar patarimai, o ne pikti įkandimai. mirksiukas.gif

O čia yra teisybė, krisb , ir tikrai gali drąsiai rodytis, iš mūsų jokių išsidirbinėjimų net nesulauksi friends.gif sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 30 rugpjūčio 2007 - 09:55
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 30, 10:49)
Kad žinok, labai ir neužsuka čia tos tradicinės, na bent jau tikrai nieko blogo dar nekomentavo, pasižiūrėk temą nuo pradžių - tikrai nerasi blogo pasisakymo  cool.gif

O čia yra teisybė ir tikrai gali drąsiai rodytis, iš mūsų jokių išsidirbinėjimų net nesulauksi  irnesakyk.gif friends.gif  sokiai.gif

Tam juk ir yra forumas, kad pasirodyti, pasikalbeti... Galbut kazkam kils kokia nors dar geniali mintis, kuria galesime pasinaudoti, kol dar laiko yra ax.gif
Atsakyti
ji (skaityti aukscia) yra optimiste
lotuliukas.gif bigsmile.gif thumbup.gif
tuo geriau jai
juokauju
perskaiciau visa tema nuo pradzios, buvo kazhkoks mini konfliktas, bet tokie neverti demesio ir sureiksminimo.
o as cia ir nesirodysiu, manishke bus siuta, kad ir kaip man grazu megztos, mano dydis 40/42 ir megzti rubai mane storina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 30 rugpjūčio 2007 - 09:59
QUOTE(just4you @ 2007 08 30, 10:55)
Tam juk ir yra forumas, kad pasirodyti, pasikalbeti... Galbut kazkam kils kokia nors dar geniali mintis, kuria galesime pasinaudoti, kol dar laiko yra  ax.gif

Oi, kaip mes norim pamatyti krisb suknelę lotuliukas.gif bigsmile.gif
Rodykis greičiau ploja.gif
Papildyta:
QUOTE(g00te @ 2007 08 30, 10:57)
ji (skaityti aukscia) yra optimiste
lotuliukas.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
tuo geriau jai
juokauju
perskaiciau visa tema nuo pradzios, buvo kazhkoks mini konfliktas, bet tokie neverti demesio ir sureiksminimo.
o as cia ir nesirodysiu, manishke bus siuta, kad ir kaip man grazu megztos, mano dydis 40/42 ir megzti rubai mane storina..

O tu gal mane pažįsti? blink.gif lotuliukas.gif

O kur pasirodysi? ax.gif Nubėgsiu pasigrožėti... rolleyes.gif

Kaip gerai, kad ir tau patinka megztos, o tai jau galvojau kaaad pulsi biggrin.gif Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
Panos, gyvenkim draugiškai 4u.gif Nors manoji suknelė jau pasiūta kabo spintoj (taip pat ne tradicinė, nes nepūsta ir ne iki žemės biggrin.gif ), bet vis tiek užsuku dar čia pavarvinti seilę mirksiukas.gif Maniškis, visai neseniai pamatęs mano ankstesnių laikų rankdarbius, nustebo, sako - kam tu siūdinaisi suknelę, jei galėjai nusimegzti ar nusinerti, būtum buvus išvis fantastiška bigsmile.gif Tai sakau, jog reikėjo prieš metus pasipiršti, kad spėčiau, o ne prieš kelis mėnesius lotuliukas.gif
Atsakyti