Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(jolita82 @ 2007 08 16, 17:54)
pritariu sita pati paciausia is nertu (ar megztu)  thumbup.gif

Pataisysiu - nei nerta, nei megzta, čia šakutės technika ax.gif
Tikrai graži suknia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 08 12, 09:44)
aciu  4u.gif
o tu ar pabaigei saviske?

Jau pabaigiau ir spejau panesioti, tik pamusalas nevykes gavosi, reiks koreguoti... O kodel cia taip tylu..., nejaugi nuotaku nebeliko?
Atsakyti
O matėte Pagyrūnų temoje viena forumietė rodė dailią ilgą nertą suknelę? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 08 29, 09:43)
O matėte Pagyrūnų temoje viena forumietė rodė dailią ilgą nertą suknelę?  thumbup.gif

paziurejau tavo albuniuka blush2.gif blush2.gif labai grazus darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na kagi, su jusu, forumieciu, paraginimu atejau ir cia pasirodyti savo pacios nerta suknele blush2.gif tik gaila kad nesimato nuotraukoje blizganciu akuciu, kurias prisiuvau kiekvieno kvadratelio viduryje : user posted image
Kadangi dar liko ir medziagos nuo pamusalo tai ir tasyte pasisiuvau (pati su rankom) smile.gif Na o jei diena salta, tai dar ir trumpa megztuka nusineriau: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate123: 29 rugpjūčio 2007 - 09:57
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 29, 10:46)
Sveikutes. Na kagi, su jusu, forumieciu, paraginimu atejau ir cia pasirodyti savo pacios nerta suknele  blush2.gif  tik gaila kad nesimato nuotraukoje blizganciu akuciu, kurias prisiuvau kiekvieno kvadratelio viduryje :

Labai gražuuu wub.gif

O iš kokių siūliukų nėrei?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 29, 10:58)
Labai gražuuu  wub.gif
O iš kokių siūliukų nėrei?

Aciu 4u.gif Is "MAXI" siulu.
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 29, 11:04)
Aciu  4u.gif  Is "MAXI" siulu.

Aaa, aišku doh.gif , taigi čia tradiciniai vasaros siūlai lotuliukas.gif
O kiek reikėjo tokio ilgio suknutei siūlų?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 08 29, 11:10)
Aaa, aišku  doh.gif , taigi čia tradiciniai vasaros siūlai  lotuliukas.gif
O kiek reikėjo tokio ilgio suknutei siūlų?

Rodos 7 reikejo, mat as is pradziu ja trumpute nusineriau, o paskui vis po 1 pirkdama taip ilginau ja.
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 29, 11:44)
Rodos 7 reikejo, mat as is pradziu ja trumpute nusineriau, o paskui vis po 1 pirkdama taip ilginau ja.

Man aktualu, nes vis dar svaigstu aš ta nerta vestuvine suknia lotuliukas.gif Bet vis bijau pradėti, o ir rašto niekaip negaliu išsirinkti - labai jau daug gražių pavyzdžių mačiau blink.gif bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 29, 11:46)
Sveikutes. Na kagi, su jusu, forumieciu, paraginimu atejau ir cia pasirodyti savo pacios nerta suknele  blush2.gif  tik gaila kad nesimato nuotraukoje blizganciu akuciu, kurias prisiuvau kiekvieno kvadratelio viduryje : user posted image
Kadangi dar liko ir medziagos nuo pamusalo tai ir tasyte pasisiuvau (pati su rankom)  smile.gif  Na o jei diena salta, tai dar ir trumpa megztuka nusineriau: user posted image

kokia grazi suknute thumbup.gif
oi pagaliau susiradau kas pasius man pamusala, tai palengvejo. Antradieni susitinku su siuveju. Nebesulaukiu kada bus visiskai baigta mano suknute. Dar vis svarstau ar siuvineta ja karoliukais ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 29, 10:46)
Sveikutes. Na kagi, su jusu, forumieciu, paraginimu atejau ir cia pasirodyti savo pacios nerta suknele  blush2.gif  tik gaila kad nesimato nuotraukoje blizganciu akuciu, kurias prisiuvau kiekvieno kvadratelio viduryje : [img]

gražu! thumbup.gif
tik man dar gražiau ir elegantiškiau būtų jeigu pasijonis (ar kaip jis vadinas) būtų ilgas.
Atsakyti