Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 26, 10:56)
Labuliukas,

sakė, kad paskambins. bet važiuosi savaitgalį į kaimą, tai pasiskambinsiu aš jai, kad sekmadienį susitiktumėme. evl dirba, tai manes atvažiuotų sekmadienį paimti, o važiuojant atgal galėtumėme ir pas jus užsukti ir pas siuvėja. man dar reik su tavim apsitarti dėl vieno dalyko, bet jį reik parodyti.

ok, galesi apziureti ir mano nauja suknute smile.gif niu man jinai labai grazi ir originali... vis stengiuosi greiciau pabaigti bet mazylis nenori leisti... verkem vakar abu...
Atsakyti
beje, Mijute veziodama vaika, masciau apie tavo suknute. As visgi svarkeli ne megzsciau o siuciau is tokios pat medziagos is kokios siusi pasijoni, tada jos graziai "susiris" viena su kita (nebus niekas atsirades is nieko). beje, svarkelio modeliukas nerealiai atrodytu toks:
user posted image

apykakle man nereali..
sorry jei atrodo kad per daug "patarineju" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 26, 09:58)
ok, galesi apziureti ir mano nauja suknute smile.gif niu man jinai labai grazi ir originali... vis stengiuosi greiciau pabaigti bet mazylis nenori leisti... verkem vakar abu...

doh.gif doh.gif doh.gif

tai susiskambinsim sekamdienį. o jūs pas daktarus neinat? gal ką patartų?
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 26, 12:10)
doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai susiskambinsim sekamdienį. o jūs pas daktarus neinat? gal ką patartų?

tempiu pas LOR siandien
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 26, 12:06)
beje, Mijute veziodama vaika, masciau apie tavo suknute. As visgi svarkeli ne megzsciau o siuciau is tokios pat medziagos is kokios siusi pasijoni, tada jos graziai "susiris" viena su kita (nebus niekas atsirades is nieko). beje, svarkelio modeliukas nerealiai atrodytu toks:
user posted image

apykakle man nereali..
sorry jei atrodo kad per daug "patarineju"  blush2.gif

Vivato, as tik dziaugiuos, kad patari 4u.gif galvojau ir as apie siuta svarkeli is tos pacios medziagos kaip pamusalas, kadangi puokste taip pat zadu perristi su juostele. Ir modeliukas, kuri idejai nerealus. Panasiai toki ir isivaizdavau. Man rodos, kad as palauksiu kol bus baigta sukne. Gal tada bus lengviau nuspresti megztas ar siutas svarkelis
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 26, 12:47)
Vivato, as tik dziaugiuos, kad patari  4u.gif galvojau ir as apie siuta svarkeli is tos pacios medziagos kaip pamusalas, kadangi puokste taip pat zadu perristi su juostele. Ir modeliukas, kuri idejai nerealus. Panasiai toki ir isivaizdavau. Man rodos, kad as palauksiu kol bus baigta sukne. Gal tada bus lengviau nuspresti megztas ar siutas svarkelis

Ir aš taip manau, kad labai gražus šis modeliukas švarkelio. O tą apykaklę ir rankogalius būtų galima megztus padaryti, o patį švarkelį siūti tos pačios pasijonio medžiagos. ax.gif Būtų labai gražu.
Atsakyti
Sveikos,
ziurinejau Jusu megztas sukneles ir as, pamaciusi tiek groziu, visai rimtai galvojau, gal ir man su megzta... juolab mama stebuklingai mezga ir neria... arba galvojau sau nusivelt, ale esu nemanekenishko sudejimo, tai galop pasirinkau linine vestuvine..
matau ieshkot svarkeliu, ar kazko panasaus prie megztos suknutes...
gal veltinis tiktu, arba veltinis ant silko
va idedu ne savo, ale pacios garsiausios KLP krasto velejos darbelius vestuvine tema, tikiuosi DOSETH nesupyks

QUOTE(DOSETH @ 2007 07 26, 18:02)
Sudalyvavau parodoje ax.gif  Vestuvės
Nuotraukos paimtos iš čia http://www.artmanija.com/
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kaip tik siandien sita suknyte vestuvine maciau laikrastyje smile.gif)) nebloga ideja. Ir svarkelio mintis nebloga, bet jauciu kainyte irgi butu atitinkama 4u.gif
gOOte, o tu gal is Klaipedos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 27, 16:54)
kaip tik siandien sita suknyte vestuvine maciau laikrastyje smile.gif)) nebloga ideja. Ir svarkelio mintis nebloga, bet jauciu kainyte irgi butu atitinkama  4u.gif
gOOte, o tu gal is Klaipedos?  4u.gif

joo, kainytes pas DOSETH nemazos, bet kokybe thumbup.gif, tokie lenvuciai plonyciai gaminiai,kiek bandziau, taip plonai ir lygiai neisveliu.
siandien perejau visda muge, veltiniautoju gal 3-4 su saliais ant silko maciau, tikrai grazus, ale kokybiskesniu uz DOSETH neciupinejau...
jo as is KLP beveik lotuliukas.gif
va o kadangi suknios tikrai sau nesivelsiu, tai bent jau sau batukus prie linines vestuvines suknios nusivelsiu na ir gal dar savo sali, bo kazhkaip nesinori prie tokiu...eee... kaip cia pasakyt.."alternatyvios?" vestuvines suknios "normaliu" vestuviniu aksesuaru derint
user posted image
user posted image
paspaminau cia ne i tema, nu bet jei rankdarbiais tai randarbiais per vestuves puostis

Atsakyti
o su veltais batukais, tai geras thumbup.gif biski ne i tema, bet as jau senai svaigstu apie veltas slepetes ax.gif
gOOte, o gal tavo mamos galima prasyti, kad svarkeli numegztu. Ieskau kas galetu. Kita savaite paaiskes ar gali pazystama numegzti jei ne tai daugiau nebezinau kur kreiptis ax.gif
rytoj keliausiu ir as i muge ir i ARTmanija jei tik dirbs noriu uzsukti. Bus proga is arciau paziuret i velta vestuvine suknele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 07 27, 18:29)
va o kadangi suknios tikrai sau nesivelsiu, tai bent jau sau batukus prie linines vestuvines suknios nusivelsiu na ir gal dar savo sali, bo kazhkaip nesinori prie tokiu...eee... kaip cia pasakyt.."alternatyvios?" vestuvines suknios "normaliu" vestuviniu aksesuaru derint
paspaminau  cia ne i tema, nu bet jei rankdarbiais tai randarbiais per vestuves puostis

Oi, kaip fainiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif , su veltais batukais per vestuves thumbup.gif thumbup.gif

Na tikrai - kiek gi gali dar tęstis ta "tortinė" vestuvių mada? g.gif
Kaip nuostabu, kad yra (vis daugėja) norinčių atrodyti tikrai NEPAKARTOJAMAI per savo vestuves mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 27, 20:23)
gOOte, o gal tavo mamos galima prasyti, kad svarkeli numegztu. Ieskau kas galetu. Kita savaite paaiskes ar gali pazystama numegzti jei ne tai daugiau nebezinau kur kreiptis  ax.gif

Sveika, mama, deja, nemegs, pas ja su sveikata blogai, man aukodamasi numezga, ale net gaila jos buna, galva svaigsta, skauda ir pan..
o daugiau mezgeju cia nezinau... paklausiu mamos, gal ji ka zinos.
o gal jau radai ka mugej, ten mezgeju gi buvo pakankamai
Atsakyti