Pabandysiu įkelti Mijutes būsimą suknelę iš Statkevičiaus puslapio.
Tikrai labai sauni ir grazi ideja!!! Kantrybes ir grazaus gaminio na ir inoma graziu vestuviu.O modeliai nuostabus.Labai grazi paskutine foto.Paprasta ir labai puosnu
Nesigauna niekaip... Norėjau gerą darbą padaryti...
Gal kuri galit pamokinti, kaip iš Statkevičiaus puslapio būtų galima pas save kompe išsisaugoti patikusius modelius? Na, niekaip nesigauna...
Gal kuri galit pamokinti, kaip iš Statkevičiaus puslapio būtų galima pas save kompe išsisaugoti patikusius modelius? Na, niekaip nesigauna...
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 24, 00:54)
o koks adresas jo to puslapio?
mergytes, neikelsit is ten nes flashinis puslapis ten. matyt saugumo sumetimais.
aha,neiseina nei per worda nusikopint
QUOTE(Joa @ 2007 03 24, 17:27)
aha,neiseina nei per worda nusikopint
o ką tokio nusižiūrėjai?
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką
QUOTE(Mijute @ 2007 03 24, 19:44)
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką
jei gerai supratau tai šita labai graži suknutė
http://www.statkevicius.com/
Papildyta:
nepavyko
QUOTE(astulle17 @ 2007 03 24, 18:24)
mergytes, neikelsit is ten nes flashinis puslapis ten. matyt saugumo sumetimais.
Na taip... Nesigauna jokiais man žinomais būdais...
Ot, koks, padarė, kad nepavogtų jo idėjų
Bet mes vistiek pavogsim, kai panorėsim
Va, Mijute jau pavoge, gal ir aš ką nors...
Papildyta:
O man labiausiai patiko iš pavasaris/vasara 2007 paskutinė suknelė
Ir dar iš pavasaris/vasara 2006 tokia iki kelių (tik aš sau norėčiau ilgos). apačioje kaip su žvynukais chaki spalvos
Arba toliau tokia su raudonon juostelėm gorseto srityje, o apačioje tiulio daug