Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

user posted image
Atsakyti
Pabandysiu įkelti Mijutes būsimą suknelę iš Statkevičiaus puslapio.
Atsakyti
Tikrai labai sauni ir grazi ideja!!! Kantrybes ir grazaus gaminio mirksiukas.gif na ir inoma graziu vestuviu.O modeliai nuostabus.Labai grazi paskutine foto.Paprasta ir labai puosnu wub.gif
Atsakyti

Nesigauna niekaip... verysad.gif Norėjau gerą darbą padaryti... blush2.gif

Gal kuri galit pamokinti, kaip iš Statkevičiaus puslapio būtų galima pas save kompe išsisaugoti patikusius modelius? g.gif mirksiukas.gif Na, niekaip nesigauna... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 24, 00:54)

Nesigauna niekaip...  verysad.gif Norėjau gerą darbą padaryti...  blush2.gif

Gal kuri galit pamokinti, kaip iš Statkevičiaus puslapio būtų galima pas save kompe išsisaugoti patikusius modelius?  g.gif  mirksiukas.gif  Na, niekaip nesigauna...  blink.gif

o koks adresas jo to puslapio?
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 24, 16:46)
o koks adresas jo to puslapio?

statkevicius.com g.gif
Atsakyti
mergytes, neikelsit is ten nes flashinis puslapis ten. smile.gif matyt saugumo sumetimais. smile.gif
Atsakyti
aha,neiseina nei per worda nusikopint ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 24, 17:27)
aha,neiseina nei per worda nusikopint  ph34r.gif

o ką tokio nusižiūrėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 24 kovo 2007 - 18:36
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių rolleyes.gif ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia ax.gif ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 03 24, 19:44)
mano suknytė yra iš pavasario/vasaros kolekcijos 2005 m. Kažkur netoli pabaigos, tokia be rankovių, ilga su kliošu apačioje (ta prasme daug klosčių  rolleyes.gif ) dar prie kaklo yra išmegztos gelytės. Tai va tikiuosi kažko panašaus. Tik aš dar pasisiusiu po apačią, nes ji persišviečia  ax.gif ir kadangi mano vestuvės spalio mėnesį, kad nesušalčiau galvoju nusimegzti trumpą švarkiuką  bigsmile.gif

jei gerai supratau tai šita bigsmile.gif labai graži suknutė thumbup.gif
http://www.statkevicius.com/
Papildyta:
nepavyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulle17 @ 2007 03 24, 18:24)
mergytes, neikelsit is ten nes flashinis puslapis ten. smile.gif matyt saugumo sumetimais. smile.gif

Na taip... Nesigauna jokiais man žinomais būdais... verysad.gif
Ot, koks, padarė, kad nepavogtų jo idėjų cool.gif
Bet mes vistiek pavogsim, kai panorėsim thumbup.gif
Va, Mijute jau pavoge, gal ir aš ką nors... ax.gif
Papildyta:
O man labiausiai patiko iš pavasaris/vasara 2007 paskutinė suknelė thumbup.gif
Ir dar iš pavasaris/vasara 2006 tokia iki kelių (tik aš sau norėčiau ilgos). apačioje kaip su žvynukais chaki spalvos thumbup.gif
Arba toliau tokia su raudonon juostelėm gorseto srityje, o apačioje tiulio daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 24 kovo 2007 - 20:16