Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Mijute @ 2007 07 25, 09:19)
o kokia mano sukne bus nereali  clap.gif  clap.gif  clap.gif bent jau dabar esu labai patenkinta. Jau buvo numegzta iki iskirptes vakar, bet truputeli gaus nuardyti. truko ilgio. Na nieko uz poros savaiciu jau turesiu baigta.  yahoo.gif tada liks pamusalas ir pacai sukne galvoju pasiuvineti perliukais. Turetu buti grazu smile.gif
tik va turiu beda sad.gif nespes numegzti svarkelio. Teks arba ieskoti kas mezga arba siutis. Nors siutas man ne taip grazu. na bet ka padarysi
o nuotraukyciu turiu tik pora: matosi suknes rastas ir suknes plotis apacioje, bet su ikelimu turiu bedu  ax.gif

Parasiau tau i az ax.gif , gal galesiu pagelbeti...
Atsakyti
dekui bielra, kai grisiu namo butinai atsiusiu. Mano darbinis kompas truputeli streikuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 25, 15:18)
dekui bielra, kai grisiu namo butinai atsiusiu. Mano darbinis kompas truputeli streikuoja  doh.gif

Laukiam, laukiam... Nes merginos jau matau nekantrauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 25, 17:22)
Laukiam, laukiam... Nes merginos jau matau nekantrauja  lotuliukas.gif

issiunciau smile.gif kokybe nuotrauku nera pati geriausia, bet kazkiek matosi blush2.gif
Atsakyti
Bandau ikelti Mijutes suknele. Labai grazus rastelis... 4u.gif Butinai turesi pasirodyti kai bus jau numegsta!
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
O tu nenori vietoje svarkelio prie sios sukneles nusimegsti tokio pacio rastelio skraiste-salika? g.gif Nes siutas svarkelis manau kad nelabai cia tiks...
Atsakyti
Mijute,

super suknute thumbup.gif wub.gif wub.gif
tik del pasijonio teks pamatyti nes jei bus siauras neissiryskins rastas, bet labai graziai sukris suknute, o jei platus - matysis rastelis. Koki esi suplanavusi pasirinkti?

Atsakyti
O čia tai grožis Mijutes suknelės thumbup.gif wub.gif

O dėl pamušalo, manau, dėčiau trumpą pasijonį, gal net kokį spalvotą, ir dar kitus akcentus tos spalvos pritaikyčiau. ax.gif
Atsakyti
dekui uz pagyrimus visoms 4u.gif
del pasijonio, tai as noreciau plataus krentancio, kad apacioje gautusi klostes ir ilgo. Nepatinka man mano kojos biggrin.gif o del svarkelio turetu greitai paaisketi gal apsiims numegzti pazystama. Bet jis greiciausiai butu megztas vien tik gerosiosmis (nzn tiklsiai kaip vadinas) akimis, triju ketvirciu ilgio rankoves. Ir kad puosniau atrodytu rankogalius ir aplink kakla pasiuvineciau karoliukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 26, 08:42)
dekui uz pagyrimus visoms  4u.gif
del pasijonio, tai as noreciau plataus krentancio, kad apacioje gautusi klostes ir ilgo. Nepatinka man mano kojos  biggrin.gif o del svarkelio turetu greitai paaisketi gal apsiims numegzti pazystama. Bet jis greiciausiai butu megztas vien tik gerosiosmis (nzn tiklsiai kaip vadinas) akimis, triju ketvirciu ilgio rankoves. Ir kad puosniau atrodytu rankogalius ir aplink kakla pasiuvineciau karoliukais  g.gif

del pasijonio sutinku drinks_cheers.gif
del svarkelio jei is mocheros plonytes bus vien gerosiomis, atsargiai. As turiu skraiste vien tik gerosiomis tai is plonos mocheros akys gaunasi nelygios ir svarkelis nebus puosnus, geriau jau nors ir paprastuti bet deti koki rasteli.. cia tik siaip patarimas, vistiek busi nereali nuotaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 26, 09:24)
del pasijonio sutinku  drinks_cheers.gif
del svarkelio jei is mocheros plonytes bus vien gerosiomis, atsargiai. As turiu skraiste vien tik gerosiomis tai is plonos mocheros akys gaunasi nelygios ir svarkelis nebus puosnus, geriau jau nors ir paprastuti bet deti koki rasteli.. cia tik siaip patarimas, vistiek busi nereali nuotaka  thumbup.gif

dekui, Vivato, uz patarima del svarkelio. Tada paderinsim koki rasteli smile.gif Man del pamusalo vis dar neaisku kokia medziaga rinktis, kad nesielektrintu ir graziai kristu ir siaip butu grazu ax.gif kol kas pamusalas mano didziausias galvos skausmas.
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 26, 10:05)
dekui, Vivato, uz patarima del svarkelio. Tada paderinsim koki rasteli smile.gif Man del pamusalo vis dar neaisku kokia medziaga rinktis, kad nesielektrintu ir graziai kristu ir siaip butu grazu  ax.gif kol kas pamusalas mano didziausias galvos skausmas.

ner uz ka smile.gif tiesiog esu daug nerusi is mocheros ir kiek pastebejau tai vien gerom akim rastelis atrodo graziai tik tada kai jis krentantis, o svarkelio bent jau rankovytes tai tikrai bus aptemptos t.y. ne placios tai nebus grazu..

o pamusalui siulyciau sniego baltumo atlasa, kadangi jis slidus ir blizgus tai suknute ant jo graziai nuslys (t.y. neprilips kaip gali prilipti prie neslidzios medziagos) o ar nesielektrins prie koju - nezinau, bet ir cia yra iseitis: po tuo atlasiniu sijonu galima prisiuti kad ir trumpa sijonuka is pamusalinio audinio. Viso pasijonio siuti is pamusalinio audinio nerekomenduociau todel, kad jis nebus labai grazus (plius lamdosi) o suknute voratinklne tai tikrai persisvies. Visgi dar pasitark su siuveja smile.gif

Stirna Liu buvai teisi kai rasei kad Vivato supuoja mazyli, nezinau kas mano lelytei nutiko bet labai jau irzlus, turiu dvi versijas: arba dygsta dantukai arba ausu uzdegimas, dabar kol rasau tai vyresnysis priziuri uz "atlyginima" nes tauposi kazkokiam zaidimui smile.gif kada tau pas siuveja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 26 liepos 2007 - 08:51
Labuliukas,

sakė, kad paskambins. bet važiuosi savaitgalį į kaimą, tai pasiskambinsiu aš jai, kad sekmadienį susitiktumėme. evl dirba, tai manes atvažiuotų sekmadienį paimti, o važiuojant atgal galėtumėme ir pas jus užsukti ir pas siuvėja. man dar reik su tavim apsitarti dėl vieno dalyko, bet jį reik parodyti.
Atsakyti