Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Radau inete sitos nertos vestuvines suknytes aprasyma angliskai, gal kam pravers... ax.gif
user posted image
http://www.interweav...edding_Gown.pdf

Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 20, 20:04)
Manau, būtų visai nieko kokios nertos gėlytės į plaukus.  ax.gif
Jeigu plaukučiai ne visai palaidi, šiek tiek prisegti, tai būtų galima ir tas gėlytes kaip nors pakomponuoti.  wub.gif

'Pakomponuotos' nertos gelytes i plaukus turetu visai neblogai atrodyti... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 23 liepos 2007 - 04:20
o suknyte labai panasi i mano smile.gif tik pas mane iskrpte V formos ir papuosimai kitaip bus padaryti smile.gif rytoj tikriausiai vaziuoju matuotis rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, ka zinotumet kokia dabar grazia suknute neriu wub.gif wub.gif tongue.gif
cia paerzinimui irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 23, 13:01)
sveikos, ka zinotumet kokia dabar grazia suknute neriu  wub.gif  wub.gif  tongue.gif
cia paerzinimui irgi  lotuliukas.gif

Oj, Vivato, neerzink lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Įkelk foto 4u.gif Arba bent jau papasakok kokia bus g.gif O tu supratai, ką aš tau ten vakar parašiau ?
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 23, 14:14)
Oj, Vivato, neerzink  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Įkelk foto  4u.gif Arba bent jau papasakok kokia bus  g.gif O tu supratai, ką aš tau ten vakar parašiau ?

kantrybes lotuliukas.gif

aha supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 23, 09:53)
o suknyte labai panasi i mano smile.gif tik pas mane iskrpte V formos ir papuosimai kitaip bus padaryti smile.gif rytoj tikriausiai vaziuoju matuotis  rolleyes.gif

Oi, laukiam laukiam, mes suknytės laukiam lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 23, 13:01)
sveikos, ka zinotumet kokia dabar grazia suknute neriu  wub.gif  wub.gif  tongue.gif
cia paerzinimui irgi  lotuliukas.gif

Nagi, nagi? bigsmile.gif

Geras paerzinimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
susiderinau su mezgeja siandien tikrai vaziuoju matuotis. Ryt manau jau galesiu kazka parodyti ax.gif
Atsakyti
[quote=Mijute,2007 07 24, 08:33]
susiderinau su mezgeja siandien tikrai vaziuoju matuotis. Ryt manau jau galesiu kazka parodyti ax.gif
[/quote
Laukiam labai labai 4u.gif
Atsakyti
oi as jau ir laukiu be galo, o ypatingai kai pradedu galvoti, jog bus kas negerai blush2.gif nors siaip pasitikiu mezgeja, bet va kartais uzeina tokios mintys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 24, 12:33)
oi as jau ir laukiu be galo, o  ypatingai kai pradedu galvoti,  jog bus kas negerai  blush2.gif nors siaip pasitikiu mezgeja, bet va kartais uzeina tokios mintys  ax.gif

Ale tik baik, viskas bus čiki mirksiukas.gif

Kai pasimatuosi, lysk pas mus į ekraną greičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokia mano sukne bus nereali clap.gif clap.gif clap.gif bent jau dabar esu labai patenkinta. Jau buvo numegzta iki iskirptes vakar, bet truputeli gaus nuardyti. truko ilgio. Na nieko uz poros savaiciu jau turesiu baigta. yahoo.gif tada liks pamusalas ir pacai sukne galvoju pasiuvineti perliukais. Turetu buti grazu smile.gif
tik va turiu beda sad.gif nespes numegzti svarkelio. Teks arba ieskoti kas mezga arba siutis. Nors siutas man ne taip grazu. na bet ka padarysi
o nuotraukyciu turiu tik pora: matosi suknes rastas ir suknes plotis apacioje, bet su ikelimu turiu bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 25, 10:19)
o kokia mano sukne bus nereali  clap.gif  clap.gif  clap.gif bent jau dabar esu labai patenkinta. Jau buvo numegzta iki iskirptes vakar, bet truputeli gaus nuardyti. truko ilgio. Na nieko uz poros savaiciu jau turesiu baigta.  yahoo.gif tada liks pamusalas ir pacai sukne galvoju pasiuvineti perliukais. Turetu buti grazu smile.gif
tik va turiu beda sad.gif nespes numegzti svarkelio. Teks arba ieskoti kas mezga arba siutis. Nors siutas man ne taip grazu. na bet ka padarysi
o nuotraukyciu turiu tik pora: matosi suknes rastas ir suknes plotis apacioje, bet su ikelimu turiu bedu  ax.gif

Kaip norėčiau pamatyti. Aš ir nemoku įkelti. Vivato tai moka, bet ji kažkur dingusi doh.gif Gal lelių sūpuoja čiūčiuoja.
Atsakyti