Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Paerzinimui tongue.gif enjoy
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 07 17, 17:39)
Paerzinimui  tongue.gif  enjoy
user posted image

tai jau tikrai, kad paerzinimui net susileidau pamacius karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 07 17, 16:39)
Paerzinimui  tongue.gif  enjoy
user posted image

Ooooo... wub.gif Nu gražu, nu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 18, 00:34)
Ooooo...  wub.gif  Nu gražu, nu  wub.gif

o čia kartais nesumaišyta nėrimas+gifiūras g.gif kažkodėl man taip pasirodė g.gif jei nusišnekėjau, tai labai nepykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 18, 08:45)
o čia kartais nesumaišyta nėrimas+gifiūras  g.gif  kažkodėl man taip pasirodė  g.gif jei nusišnekėjau, tai labai nepykit  bigsmile.gif

Uhu, man taip pat atrodo, kad nėriniai kombinuoti su gipiūro "nėriniais" smile.gif
Atsakyti
Vivato,

mes važiuosim į kaimą penktadieniį po darbo. Tai sutariau su siuveja, kad penktadienį ir užsuksiu. O mums pas tave užlėkti? Ar man vienai ten varyti g.gif Bet aš gal ko nesupratau, ji dar nepradėjo siūti...Tai kaip čia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 18, 13:58)
Vivato,

mes važiuosim į kaimą penktadieniį po darbo. Tai sutariau su siuveja, kad penktadienį ir užsuksiu. O mums pas tave užlėkti? Ar man vienai ten varyti g.gif Bet aš gal ko nesupratau, ji dar nepradėjo siūti...Tai kaip čia taip  g.gif

nesiparink taigi ne menesi laiko uzima siuvimas lotuliukas.gif pasius kol atvaziuosi. Nezinau ar galesiu penktadieni vaziuot su tavim, nes musu draugai grize is Anglijos tai penktadieni ruosiasi pas mus susirinkt visi draugai mesytes issikept ir pabaliavot g.gif vien zodziu gal susiskambinsim?
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 19, 10:10)
nesiparink taigi ne menesi laiko uzima siuvimas  lotuliukas.gif  pasius kol atvaziuosi. Nezinau ar galesiu penktadieni vaziuot su tavim, nes musu draugai grize is Anglijos tai penktadieni ruosiasi pas mus susirinkt visi draugai mesytes issikept ir pabaliavot  g.gif vien zodziu gal susiskambinsim?

Tai kepkit kepkit. Mes atvažiuosim paragauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinok aš tų siūliukų neprisiruošiu nuvažiuoti doh.gif
Atsakyti
klausimas visoms nertasuknelėms:) o ką darote su plaukais ar galvos apdangalu?
čia patarimų ir idėjų ieškau smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2007 07 19, 23:41)
klausimas visoms nertasuknelėms:) o ką darote su plaukais ar galvos apdangalu?
čia patarimų ir idėjų ieškau  smile.gif
4u.gif

nžn. veliumas tai jau tikrai manau netinka. pas mane tikriausiai bus palaidi. o galvos apdangalas jei tinka, tai grazu, kokia kepure nerta ar skrybele.
Atsakyti
na pas mane ant galvos taip pat nieko nebus. Busiu paprasciausiai palaidais plaukais smile.gif
Atsakyti
Manau, būtų visai nieko kokios nertos gėlytės į plaukus. ax.gif
Jeigu plaukučiai ne visai palaidi, šiek tiek prisegti, tai būtų galima ir tas gėlytes kaip nors pakomponuoti. wub.gif
Atsakyti