Paerzinimui enjoy
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 07 17, 17:39)
tai jau tikrai, kad paerzinimui net susileidau pamacius
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 18, 00:34)
Ooooo... Nu gražu, nu
o čia kartais nesumaišyta nėrimas+gifiūras kažkodėl man taip pasirodė jei nusišnekėjau, tai labai nepykit
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 18, 08:45)
o čia kartais nesumaišyta nėrimas+gifiūras kažkodėl man taip pasirodė jei nusišnekėjau, tai labai nepykit
Uhu, man taip pat atrodo, kad nėriniai kombinuoti su gipiūro "nėriniais"
Vivato,
mes važiuosim į kaimą penktadieniį po darbo. Tai sutariau su siuveja, kad penktadienį ir užsuksiu. O mums pas tave užlėkti? Ar man vienai ten varyti Bet aš gal ko nesupratau, ji dar nepradėjo siūti...Tai kaip čia taip
mes važiuosim į kaimą penktadieniį po darbo. Tai sutariau su siuveja, kad penktadienį ir užsuksiu. O mums pas tave užlėkti? Ar man vienai ten varyti Bet aš gal ko nesupratau, ji dar nepradėjo siūti...Tai kaip čia taip
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 18, 13:58)
Vivato,
nesiparink taigi ne menesi laiko uzima siuvimas pasius kol atvaziuosi. Nezinau ar galesiu penktadieni vaziuot su tavim, nes musu draugai grize is Anglijos tai penktadieni ruosiasi pas mus susirinkt visi draugai mesytes issikept ir pabaliavot vien zodziu gal susiskambinsim?
QUOTE(Vivato @ 2007 07 19, 10:10)
nesiparink taigi ne menesi laiko uzima siuvimas pasius kol atvaziuosi. Nezinau ar galesiu penktadieni vaziuot su tavim, nes musu draugai grize is Anglijos tai penktadieni ruosiasi pas mus susirinkt visi draugai mesytes issikept ir pabaliavot vien zodziu gal susiskambinsim?
Tai kepkit kepkit. Mes atvažiuosim paragauti Žinok aš tų siūliukų neprisiruošiu nuvažiuoti
klausimas visoms nertasuknelėms:) o ką darote su plaukais ar galvos apdangalu?
čia patarimų ir idėjų ieškau
QUOTE(turbo sraige @ 2007 07 19, 23:41)
klausimas visoms nertasuknelėms:) o ką darote su plaukais ar galvos apdangalu?
nžn. veliumas tai jau tikrai manau netinka. pas mane tikriausiai bus palaidi. o galvos apdangalas jei tinka, tai grazu, kokia kepure nerta ar skrybele.
na pas mane ant galvos taip pat nieko nebus. Busiu paprasciausiai palaidais plaukais
Manau, būtų visai nieko kokios nertos gėlytės į plaukus.
Jeigu plaukučiai ne visai palaidi, šiek tiek prisegti, tai būtų galima ir tas gėlytes kaip nors pakomponuoti.
Jeigu plaukučiai ne visai palaidi, šiek tiek prisegti, tai būtų galima ir tas gėlytes kaip nors pakomponuoti.