Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(ciukcia @ 2007 07 13, 16:33)
Nerandu kompakto kuriame matosi aiskiau, gal atsiuntus i emaila geriau matytusi, nes pas mane kompe tai aiskiau matosi rastai
Pamusalus siuvom visom suknutem, taip pat ir vestuvinei, tik kokia medziaga tai reikia mamos paklausti, nelabai nusimanau apie medziagas ax.gif  blush2.gif

o pagrit tai ir pamirsau blush2.gif

super thumbup.gif

atsiusk ir man i emaila fotkes jei nesunku:

vaiva1975@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 15:37)
o pagrit tai ir pamirsau  blush2.gif

super  thumbup.gif

atsiusk ir man i emaila fotkes jei nesunku:

vaiva1975@gmail.com

tuoj atsiusiu, pasakysi, ar aiskiau matosi
Papildyta:
Vivato, jau issiunciau foto

Mano suknelės dalys ir rastai, cia ji dar nesujungta dziovinama biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ciukcia @ 2007 07 13, 17:03)
tuoj atsiusiu, pasakysi, ar aiskiau matosi
Papildyta:
Vivato, jau issiunciau foto

Mano suknelės dalys ir rastai, cia ji dar nesujungta dziovinama  biggrin.gif
user posted image

user posted image

matosi daug geriau, aciu labai smile.gif man gi labai jau idomu kai pati neriu, bet zinma nekopijuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 16:07)
matosi daug geriau, aciu labai smile.gif man gi labai jau idomu kai pati neriu, bet zinma nekopijuosiu  smile.gif

o jau kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kai pamačiau džiovinimo būdą lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vivato man jau depresija tuoj bus, mano suknelė tokia jau paprasta doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 17:14)
Vivato man jau depresija tuoj bus, mano suknelė tokia jau paprasta  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif reiks pirkt is manes lotuliukas.gif

tu nedepresuok, paziuresi kaip su pasijoniu atrodys, ir su batais. svarbu kad elegantiska, kaip as sakau: aukstyn nosi, "papus" i rankas ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 16:41)
lotuliukas.gif  reiks pirkt is manes  lotuliukas.gif

tu nedepresuok, paziuresi kaip su pasijoniu atrodys, ir su batais. svarbu kad elegantiska, kaip as sakau: aukstyn nosi, "papus" i rankas ir pirmyn  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai, kad tuos papus reik zilionka dar patepti, kad ką rastum doh.gif
Atsakyti
Vivato, parašiau tau laiškutį.

Atsijungiu iki pirmadienio 8 ryto. namie internetas nulužo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ciukcia, truksta zodziu koks grozis drinks_cheers.gif beje, kai ieskojaus sau sukneles buvau kazkur atradus tavo foto ir issisaugojus. Jau norejau kopinti, bet kad nesimate is arti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 13, 08:34)
Stai ka as radau apie perlus:
Manoma, kad perlai pritraukia meilę, pinigus, apsaugą bei sėkmę, apsaugo nuo gaisrų. Suteikia išminties per patirtį, mažina nervingumą, padeda priimti meilę, paspartina karmos dėsnius, tvirtai sujungia poras. Pagal seną tradiciją manoma, kad nuotaka, kuri dėvės perlus per vestuves, per savo vedybinį gyvenimą neverks. Taip pat manoma, kad perlai skatina vaisingumą. Skirtingoms spalvoms priskiriamos šios savybės: melsviems atspalviams – surasi meilę, juodiems – suprasi save bei tapsi žymus, auksiniams – būsi turtingas, o rausviems – aplankys sėkmė.
O siaip i prietarus as visiskai nereaguoju  ax.gif

Na, nesvarbu tada, daug tų prietarų yra ir tikrai būna taip, kad vieni kitiems prieštarauja...

Svarbiausia, manau, yra pats požiūris į juos. Jeigu tiki, tai ir pildosi, o jeigu ne, tai gali būti visiškai rami. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Kad tik būtų taip, kaip tu pati nori, kaip tau yra gerai, tai svarbiausia. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 08:26)
Ir sako kad geltona spalva ir negerai, bet man ji dabar taip pradėjo patikti ir aš jos noriu  doh.gif Tai mamai sakau aš nekreipiu dėmesio ir bus taip kaip man gražu ir patinka.
O su tais prietarais, tai kai išsipildys tada ir  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O dabar dzin  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va ir aš ant tos geltonos "pasimaišiusi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Buvo laikai, kai pusė mano garderobo buvo tik geltonos spalvos lotuliukas.gif . Bet, ačiūdie, praėjo. Dabar tik detalių daug geltonų yra. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 15:25)
O Dievuliau brangus kaip gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visom keturiom pritariu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 16:41)
lotuliukas.gif  reiks pirkt is manes  lotuliukas.gif

tu nedepresuok, paziuresi kaip su pasijoniu atrodys, ir su batais. svarbu kad elegantiska, kaip as sakau: aukstyn nosi, "papus" i rankas ir pirmyn  mirksiukas.gif

Va čia tai tikrai, Stirna_Liu, nėr čia ko pergyventi. Bus kaip visada viskas gerai, čia tik dabar taip tau atrodo. O juk pati sakei, kad labai seksovai atrodo mirksiukas.gif . Tai kaip gali būti seksovai ir negražu? Taip nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai begalo grazu butu tokia suknele, pati norejau nusinerti, bet kad neturiu tiek daug kantrybes doh.gif Jau vien megztini numegzt man daug jos reikia, nors ir patinka tai daryti, bet retai kada savo mezgini uzbaigiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 15, 14:33)
Man tai begalo grazu butu tokia suknele, pati norejau nusinerti, bet kad neturiu tiek daug kantrybes  doh.gif  Jau vien megztini numegzt man daug jos reikia, nors ir patinka tai daryti, bet retai kada savo mezgini uzbaigiu  biggrin.gif

Su kantrybe ir aš nesutariu visiškai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mokykloj visus darbelius mama darydavo už mane, na tik maistą jau pati gamindavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazu yra jei suknele ne visa nerta o dalimis epizodiskai matomi neriniai, tarpais ideta nunerti grazus rastai. Taip as manau ,kad ir su nerta suknele vestuves ivyks ir busi laiminga. o ypac kai su ja gerai jautiesi, tada ir visus gali uzkrėsti puikia nuotaika.
Sėkmės rolleyes.gif
Atsakyti