QUOTE(Mijute @ 2007 07 13, 08:34)
Stai ka as radau apie perlus:
Manoma, kad perlai pritraukia meilę, pinigus, apsaugą bei sėkmę, apsaugo nuo gaisrų. Suteikia išminties per patirtį, mažina nervingumą, padeda priimti meilę, paspartina karmos dėsnius, tvirtai sujungia poras. Pagal seną tradiciją manoma, kad nuotaka, kuri dėvės perlus per vestuves, per savo vedybinį gyvenimą neverks. Taip pat manoma, kad perlai skatina vaisingumą. Skirtingoms spalvoms priskiriamos šios savybės: melsviems atspalviams surasi meilę, juodiems suprasi save bei tapsi žymus, auksiniams būsi turtingas, o rausviems aplankys sėkmė.
O siaip i prietarus as visiskai nereaguoju
Na, nesvarbu tada, daug tų prietarų yra ir tikrai būna taip, kad vieni kitiems prieštarauja...
Svarbiausia, manau, yra pats požiūris į juos. Jeigu tiki, tai ir pildosi, o jeigu ne, tai gali būti visiškai rami.
Kad tik būtų taip, kaip tu pati nori, kaip tau yra gerai, tai svarbiausia.
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 08:26)
Ir sako kad geltona spalva ir negerai, bet man ji dabar taip pradėjo patikti ir aš jos noriu
Tai mamai sakau aš nekreipiu dėmesio ir bus taip kaip man gražu ir patinka.
O su tais prietarais, tai kai išsipildys tada ir
O dabar dzin
Va va ir aš ant tos geltonos "pasimaišiusi"
Buvo laikai, kai pusė mano garderobo buvo tik geltonos spalvos
. Bet, ačiūdie, praėjo. Dabar tik detalių daug geltonų yra.
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 15:25)
Visom keturiom pritariu
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 16:41)
reiks pirkt is manes
tu nedepresuok, paziuresi kaip su pasijoniu atrodys, ir su batais. svarbu kad elegantiska, kaip as sakau: aukstyn nosi, "papus" i rankas ir pirmyn
Va čia tai tikrai, Stirna_Liu, nėr čia ko pergyventi. Bus kaip visada viskas gerai, čia tik dabar taip tau atrodo. O juk pati sakei, kad labai seksovai atrodo
. Tai kaip gali būti seksovai ir negražu? Taip nebūna