Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(Mijute @ 2007 07 12, 16:15)
aha dabar pastebejau, kur prasideda organza  doh.gif as tai greiciausiai siusiuos kaip ir antra sukne po apacia. nzn kaip cia tiksliau issireiskus. pamusalu gal pavadinti. tik nekaip skamba  biggrin.gif mezgeja, tai siule siutis is silko.
beje kita savaite greiciausiai vaziuosiu pasimatuot suknytes. bus aiskiau, o gal ir is viso nereikes pamusalo  biggrin.gif

pamusalas pas mane toks: pacioj apacioj sijonukas is pamusalkinio audinio, ant jo siutas dviem eilem kietas tiulis, o ant viso virsaus atlasas su elastanu ir jo apacioje organza. Jei siusi pamusaline suknute siulau pasieskoti to atlaso su elastanu, jis labai super atrodo ir kaina prieinama: 25 Lt/ 1m.

parodysi savo suknute? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 12, 16:23)
pamusalas pas mane toks: pacioj apacioj sijonukas is pamusalkinio audinio, ant jo siutas dviem eilem kietas tiulis, o ant viso virsaus atlasas su elastanu ir jo apacioje organza. Jei siusi pamusaline suknute siulau pasieskoti to atlaso su elastanu, jis labai super atrodo ir kaina prieinama: 25 Lt/ 1m.

parodysi savo suknute?  ax.gif

o ar nesielektrins atlasas? g.gif
kol kas niekaip negaliu parodyt sukneles. Rinkausi is Statkeviciaus kolekcijos ax.gif ir is jo puslapio neina ikelti nuotraukos. Siaip tai ji bus visiskai paprasta be rankoviu, iliemenuota, truputeli aukscau keliu pradeda plateti ir klostem krenta i apacia. Dar galvoju kokia juosta papuosimo nuo kaklo link liemens einancia ir pasisiuvineti perliukais ar pan. smile.gif Nes papuosalai tai jau 100 proc. bus perlai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 12, 15:37)
o ar nesielektrins atlasas?  g.gif
kol kas niekaip negaliu parodyt sukneles. Rinkausi is Statkeviciaus kolekcijos  ax.gif ir is jo puslapio neina ikelti nuotraukos. Siaip tai ji bus visiskai paprasta be rankoviu, iliemenuota, truputeli aukscau keliu pradeda plateti ir klostem krenta i apacia. Dar galvoju kokia juosta papuosimo nuo kaklo link liemens einancia ir pasisiuvineti perliukais ar pan. smile.gif Nes papuosalai tai jau 100 proc. bus perlai  thumbup.gif

Oi, oi, kaip noriu greičiau pamatyti tavo suknutę bigsmile.gif lotuliukas.gif

Aš čia ne į temą, apie prietarus... Yra toks prietaras, kad negalima jaunąjai dėtis per vestuves perlų, nes po to visą gyvenimą bus ašaros. Jeigu netiki prietarais, tai ir netikėk, tada ir nesipildys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 12 liepos 2007 - 21:49
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 12, 22:48)
Oi, oi, kaip noriu greičiau pamatyti tavo suknutę  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Aš čia ne į temą, apie prietarus... Yra toks prietaras, kad negalima jaunąjai dėtis per vestuves perlų, nes po to visą gyvenimą bus ašaros. Jeigu netiki prietarais, tai ir netikėk, tada ir nesipildys  mirksiukas.gif

Aga aš ir girdėjau kažką panašaus doh.gif Ir sako kad geltona spalva ir negerai, bet man ji dabar taip pradėjo patikti ir aš jos noriu doh.gif Tai mamai sakau aš nekreipiu dėmesio ir bus taip kaip man gražu ir patinka.
O su tais prietarais, tai kai išsipildys tada ir doh.gif doh.gif doh.gif O dabar dzin lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vivato, bet pas mane pasijoni siuva ir be tiulio, ir be dar ten kažkokių medžiagų....Kažin kaip gausis g.gif Niu bet liko truputi daugiau nei savaitė ir pamatysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 12, 23:48)
Oi, oi, kaip noriu greičiau pamatyti tavo suknutę  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Aš čia ne į temą, apie prietarus... Yra toks prietaras, kad negalima jaunąjai dėtis per vestuves perlų, nes po to visą gyvenimą bus ašaros. Jeigu netiki prietarais, tai ir netikėk, tada ir nesipildys  mirksiukas.gif

Stai ka as radau apie perlus:
Manoma, kad perlai pritraukia meilę, pinigus, apsaugą bei sėkmę, apsaugo nuo gaisrų. Suteikia išminties per patirtį, mažina nervingumą, padeda priimti meilę, paspartina karmos dėsnius, tvirtai sujungia poras. Pagal seną tradiciją manoma, kad nuotaka, kuri dėvės perlus per vestuves, per savo vedybinį gyvenimą neverks. Taip pat manoma, kad perlai skatina vaisingumą. Skirtingoms spalvoms priskiriamos šios savybės: melsviems atspalviams – surasi meilę, juodiems – suprasi save bei tapsi žymus, auksiniams – būsi turtingas, o rausviems – aplankys sėkmė.
O siaip i prietarus as visiskai nereaguoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 13, 08:34)
Stai ka as radau apie perlus:
Manoma, kad perlai pritraukia meilę, pinigus, apsaugą bei sėkmę, apsaugo nuo gaisrų. Suteikia išminties per patirtį, mažina nervingumą, padeda priimti meilę, paspartina karmos dėsnius, tvirtai sujungia poras. Pagal seną tradiciją manoma, kad nuotaka, kuri dėvės perlus per vestuves, per savo vedybinį gyvenimą neverks. Taip pat manoma, kad perlai skatina vaisingumą. Skirtingoms spalvoms priskiriamos šios savybės: melsviems atspalviams – surasi meilę, juodiems – suprasi save bei tapsi žymus, auksiniams – būsi turtingas, o rausviems – aplankys sėkmė.
O siaip i prietarus as visiskai nereaguoju  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vivato mačiau batus thumbup.gif Ale kaip čia juos taip padaryti. O šian pas mus darbe penktadienis ir dar 13 d. Kažkoks košmaras doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, matau kalbat apie megztas, nertas sukneles. Per savo vestuves kaip tik buvau su savo, sesers ir mamos nerta suknele, ja nerem is gelyciu, pamergem ir pirslienei taip pat mezgem sukneles, dabar jas nuomuojam. Per sesers vestuves taip pat buvo mezgamos sukneles tik kitokio tipo. Veliau atsiusiu foto, jei domina.
Atsakyti
QUOTE(ciukcia @ 2007 07 13, 15:00)
Sveikos, matau kalbat apie megztas, nertas sukneles. Per savo vestuves kaip tik buvau su savo, sesers ir mamos nerta suknele, ja nerem is gelyciu, pamergem ir pirslienei taip pat mezgem sukneles, dabar jas nuomuojam. Per sesers vestuves taip pat buvo mezgamos sukneles tik kitokio tipo. Veliau atsiusiu foto, jei domina.

a kur tu anksčiau buvai doh.gif doh.gif g.gif žinoma, kad siųsk. mums labai cekava pasižiūrėti, ane vivato, geltoniausia, mijute ir kt.? skleroze dėl kt. vardų doh.gif doh.gif neminėkit bloguoju labai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 13 liepos 2007 - 14:08
Sesers vestuves

user posted image

user posted image

user posted image

Mano vestuves, tik veidu nesimato, nerandu geruju foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mano mokyklos isleistuviu suknele

user posted image
Papildyta:
truputi neaiskiai matos, mazos foto
Atsakyti
O Dievuliau brangus kaip gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal gali paieškoti foto iš arčiau?
Atsakyti
sveika, as jau radau tave cia:

http://www_santarve_...view/447/1/178/

tongue.gif beje nesimato visai suknuciu rasto..

mane tai labai domintu tavo vestuvines suknutes pamusalas ar pasuknele... is ko siuvai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 13 liepos 2007 - 14:27
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 13, 15:25)
O Dievuliau brangus kaip gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Gal gali paieškoti foto iš arčiau?

Nerandu kompakto kuriame matosi aiskiau, gal atsiuntus i emaila geriau matytusi, nes pas mane kompe tai aiskiau matosi rastai

QUOTE(Vivato @ 2007 07 13, 15:25)
sveika, as jau radau tave cia:

http://www_santarve_...view/447/1/178/
tongue.gif  beje nesimato visai suknuciu rasto..

mane tai labai domintu tavo vestuvines suknutes pamusalas ar pasuknele... is ko siuvai? ax.gif

Pamusalus siuvom visom suknutem, taip pat ir vestuvinei, tik kokia medziaga tai reikia mamos paklausti, nelabai nusimanau apie medziagas ax.gif blush2.gif
Atsakyti