Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

niu va ir uzkasam karo kirvius drinks_cheers.gif
bet sutik, buna kartais juokinga kai pasiziuri savo nuotraukas pries 15-20 metuku, sukuosena ar apranga ir pagalvoji: jeeeeezau negi cia as???? as taip galejau atrodyt?? as tai turiu ko is saves pasijuokti lotuliukas.gif
[/quote]
Be abejo yra tokiu nuotrauku bigsmile.gif , kuriu geriau niekam nerodyti, tik laikyti kaip prisiminima apie tuos laikus..., bet net ir po 15 metu man tikrai negeda ziureti i savo vestuvine suknele! O tam kam ji nepatiko, dar nereiskia, kad gali viesai is jos tyciotis, ar ne taip Stirna_Liu ?
Atsakyti
o vaikyti kas per suknes grazumas ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ech, kad taip viskas ankciau butu ivyke. Vivato, nuotaka butum turejus iskarto 4u.gif
Atsakyti
[quote=bielra,2007 07 12, 09:48]
niu va ir uzkasam karo kirvius drinks_cheers.gif
bet sutik, buna kartais juokinga kai pasiziuri savo nuotraukas pries 15-20 metuku, sukuosena ar apranga ir pagalvoji: jeeeeezau negi cia as???? as taip galejau atrodyt?? as tai turiu ko is saves pasijuokti lotuliukas.gif
[/quote]
Be abejo yra tokiu nuotrauku bigsmile.gif , kuriu geriau niekam nerodyti, tik laikyti kaip prisiminima apie tuos laikus..., bet net ir po 15 metu man tikrai negeda ziureti i savo vestuvine suknele! O tam kam ji nepatiko, dar nereiskia, kad gali viesai is jos tyciotis, ar ne taip Stirna_Liu ?
[/quote]

niekas nesityčioja. tiesiog išėjo kalba apie tai, kad Vivato suknelė nepasakytum, kad prieš n. metų, o aš prisiminiau tavo, kad matosi. nu ir kas čia baisaus g.gif gal aš kažko nesuprantu g.gif gal tiesiog nereik daryti problemų, ten kur jų nėra g.gif ir apskritai, manau šią temą reik užbaigti, nes ne to mes čia susirinkom.
Atsakyti

niekas nesityčioja. tiesiog išėjo kalba apie tai, kad Vivato suknelė nepasakytum, kad prieš n. metų, o aš prisiminiau tavo, kad matosi. nu ir kas čia baisaus g.gif gal aš kažko nesuprantu g.gif gal tiesiog nereik daryti problemų, ten kur jų nėra g.gif ir apskritai, manau šią temą reik užbaigti, nes ne to mes čia susirinkom.
[/quote]
Aisku kad nieko baisaus, tik taip ir reikejo rasyti, kad vivato suknele grazi, o koleges nepatiko..., o ne sitaip "va kolegės, kai pamačiau 15 m. senumo suknelę vestuvinę tai miriau vos atgaivino ". Bet panasu, kad tik mano komentarai susilauke neigiamos reakcijos...
Tema issemta!
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 12, 09:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir tas papuošimas manau į temą. dar gal gali įmesti foto be kojos atstatymo? nu kad stovėtum tiesiai ir matytusi papūtimas. man tik žinai, kad apačioje tie rutuliukai  g.gif bet čia jau skonio reikalas. ane ? umn.gif

niugi atvaziuosi ir pamatysi, man labai sudetinga istaikyt momenta apsirengt su klecku ant ranku, o kai miega skubu nerti kita 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 07 12, 11:40)
Bet panasu, kad tik mano komentarai susilauke neigiamos reakcijos...
Tema issemta!

viskas tvarkoj cia juk viesas forumas tai ir rasom visos mirksiukas.gif
Atsakyti
Vivato, kai turėsi laiko pasitikrink paštą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 12, 12:00)
Vivato, kai turėsi laiko pasitikrink paštą  4u.gif

pasitikrinau: grazus maudomukai bet as turiu savo vizija 4u.gif teks pasitiketi mano skoniu, niekur nedingsi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 07 12, 11:08)
o vaikyti kas per suknes grazumas  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif ech, kad taip viskas ankciau butu ivyke. Vivato, nuotaka butum turejus iskarto  4u.gif

aciu saulute 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vivato,2007 07 12, 14:18]
pasitikrinau: grazus maudomukai bet as turiu savo vizija 4u.gif teks pasitiketi mano skoniu, niekur nedingsi tongue.gif
Papildyta:

000189.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 12 liepos 2007 - 13:28
Vivato, o toje suknyteje kiek as supratau, tai po apacia yra kaip ir sijonas is organzos pasiutas ar ne? as vis galvoju is kokios medziagos siutis po apacia. Nesinoretu, kad elektrintusi ir kiltu i virsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 12, 14:59)
Vivato, o toje suknyteje kiek as supratau, tai po apacia yra kaip ir sijonas is organzos pasiutas ar ne? as vis galvoju is kokios medziagos siutis po apacia. Nesinoretu, kad elektrintusi ir kiltu i virsu  g.gif

ne, ten pamušalinė medžiaga balta ir jei gerai isižiūrėsi į foto pamatysi kurioj vietoj organza eina. šiaip Vivato sakė, kad organza gali graužti tad jos reik tik tiek, kad pakeltų sijoną. o šiaip pasikonsultuok su siuvėja. man siuvėja rekomendavo, kad sijonas nekiltų į viršų daryti ant gumos ir tada tikrai nekils. sakė dabar gražių gumikių būna. nes pvz. man yra problema, kad dubcė plati ir visi sijonai lipą į viršų, nes liemuo kūdas.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 12, 16:05)
ne, ten pamušalinė medžiaga balta ir jei gerai isižiūrėsi į foto pamatysi kurioj vietoj organza eina. šiaip Vivato sakė, kad organza gali graužti tad jos reik tik tiek, kad pakeltų sijoną. o šiaip pasikonsultuok su siuvėja. man siuvėja rekomendavo, kad sijonas nekiltų į viršų daryti ant gumos ir tada tikrai nekils. sakė dabar gražių gumikių būna. nes pvz. man yra problema, kad dubcė plati ir visi sijonai lipą į viršų, nes liemuo kūdas.

aha dabar pastebejau, kur prasideda organza doh.gif as tai greiciausiai siusiuos kaip ir antra sukne po apacia. nzn kaip cia tiksliau issireiskus. pamusalu gal pavadinti. tik nekaip skamba biggrin.gif mezgeja, tai siule siutis is silko.
beje kita savaite greiciausiai vaziuosiu pasimatuot suknytes. bus aiskiau, o gal ir is viso nereikes pamusalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 12, 15:15)
aha dabar pastebejau, kur prasideda organza  doh.gif as tai greiciausiai siusiuos kaip ir antra sukne po apacia. nzn kaip cia tiksliau issireiskus. pamusalu gal pavadinti. tik nekaip skamba  biggrin.gif mezgeja, tai siule siutis is silko.
beje kita savaite greiciausiai vaziuosiu pasimatuot suknytes. bus aiskiau, o gal ir is viso nereikes pamusalo  biggrin.gif

Viską supratau 4u.gif Ten ta organza tam, kad papūstų apačią (Vivato gal kitaip parašytų, bet jaučiu ji su vyruku savo laiką leidžia). Jei ką, tai pataisys mane. Na bent jau mano pasijonio misija - pakelti apačioje gėles, kad jos gražiau atsimuštų.
Tai būtinai būtinai nufotkink ką jau padarė tavo mezgėja. Labai jau cekava lotuliukas.gif
Atsakyti